Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy kérdésedre mikor meg vettem akkor egy arany színű gyűrű nélküli 530-as lánc volt rajta ami szinte uj volt . Kb arra valo volt hogy levegye az ember azt elvigye leadni a vastelepen . (Nem vagyok tele pénzzel ) nem azért mondom
Éltél át lánc szakadást sportos használatnál ? Ha igen nem raknál rá semmi ilyesmit . Csak jó tanács
Haló!
Azért gondold meg . Mert aztán az olcsobol lesz a drága Javítás . Én tudom miről beszélek
Hali
Örűlök neki,hogy jó

Nem jött még meg.
oké köszi,megjegyzem
Nekem ilyen a feliért van:
Már gondolkodtam rajta, de végül is nem jött össze. (előzmény)
Próbált már valaki "O"("W","X","Z")gyűrű nélküli láncot vagy sima görgősláncot motoron?Mert az enyémen cserélni kéne és nincs kedvem harmincXezer forintot kiadni egy 530-as,vagy ötvenXezret egy 532-es láncra(a '91-es FZR1000-re mindkét fajta feltehető,persze hozzávaló lánckerekekkel).Szóval utánanéztem és a Totalbike-on találtam egy "láncügyi szakválasz"-t (http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki070703/),ami alapján úgy gondolom,hogy felrakhatom a fent említett láncot,csak kevésbé lesz tartós,de mivel én ingyen hozzáférek ez nem probléma,akár szezononként cserélhetem.Az 530-as lánc görgőslánc méretben 10B-1-nek felel meg,megmértem valóságban és összehasonlítottam katalógusadatok szerint is.Sajna lánckereket venni kell mert azt többe kerülne gyártatni,de azért még utánajárok jobban.Egyébként a görgőslánc méterben is kapható,gyártótól/minőségtől függően kb2-4000Ft/méter.Mondjuk kell a motorra 2-2,5 méter az 5-8 ezer forint,mégse 30-35ezer.Én úgy vagyok vele,hogy amit meg lehet oldani olcsóbban is,azért minek fizessek meg pluszba márkanevet,kereskedőket,szállítókat,stb...
Szép volt Kimi...
kéne egy ilyen, de honnan lehet venni?
Üdv Feribátyám ,a tükör jól feszít a lopakodón frissen festve áttükrözve tuti lett, remélem a lovetta nem tört ketté mire odaért
Szia "Feri bácsi"
De a Mori a srác Robi a neve
Szasztok lovasok.
Hali a mocid nem egy Móri gyereké volt?
Sziasztok!
Ezt nézzétek meg nem semmi!
http://www.ezutos.com/rendorok...
kicsi
euro2 superstock és déltől superbike euro 1 en
14:00- meg forgatás éjjel 2 ig
Annyit megérne nekem is,bár a váz kicsike.
17500 erős forintot tudnék érte adni