Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 98 hoz van asszem 3HH...
Ez itt már nekem túlzás.
Üdv! Tudtok a gépemhez (FZR600) PDF szervizkönyvet? Csak 1992-est találtam dögivel! De 1995-höz kellene! THX!
93-as Fzr 600-hoz milyen akkut vegyek? Kéne a kód is róla, köszi.
Üdv,a 95-ös már 4JH motorkóddal,Keihin karbisorral jött,98 lóval.Ellenőrizd a töltő feszültséget,ezeknél az öreg vasaknál tipushiba a túltöltés.Szelephézag ellenőrzés,olaj-szűrőcserék és karbi szinkron ajánlott,mert amit az eladó mondott az vagy igaz vagy nem,és később komolyabb hiba lehet,ha valami elmaradt.
Nicsak,lenyúlták a magasított ülésemet?
Én is olvastam! Nekem tetszik az iromány! Köszönjük!
remek cikk
Sziasztok! Mostanában vettem egy paripát, de ezt a típust nem nagyon ismerem! Van valami gyengéje ezeknek a gépeknek amire jobban kell figyelnem? Yamaha FZR 600 R (1995)
Már beletekertem néhány-száz kilométert, és nagyon tetszik és probléma mentes! Remélem sokáig így is marad!
Köszi!
Nem tudnál vele mit kezdeni, állandóan fájna a háta, ettől nyűgös lenne, veszekednétek, és nem lenne sex
Kifogásokat csak orvosi igazolással fogadok el!

Hali gali
Szép napot mindenkinek

Jelezni szeretném,egy FZR-s privát találkozót,ami egybe esik a
következő eseménnyel,és aki maradni akar a szombati esti bulin ,kérem kűlön jelezze!
Akikre feltétlen számitok a fórumosok!

JÚLIUS 27

Pusztaszabolcsi Motoros Találkozó
feltöltötte: mocika92
esemény kezdete: 2013. július 27. 09:00
esemény vége: 2013. július 27. 19:30
helyszín: Pusztaszabolcs

Idén is megrendezésre kerül a Motor Ördögei Baráti Egyesület jóvoltából Pusztaszabolcson, Szabolcs napok alkalmával a Motoros felvonulás és Találkozó.
Ezúttal a 7. lesz.
Még konkrét programokat nem tudok.
Nagy valószínűséggel a Réparakodón és a Sportpályán kerül megrendezésre, ott lesz a gyülekező.

Zene, koncertek, butik.
Tervezzük, hogy lesz Motoros szépség, és hangverseny is.
Ladások, motoros mutatványok.
Tuti, hogy a nézők elámulnak a mutatványok láttán.

Zene: Rock-on koncert.
Amire számíthattok Magyar rock klasszikusok minden mennyi és minőségben Edda, Korál, Bikini, P.Mobil, Karthago, Piramis, P,Box, István a Király, Tunyogi rock band, Lord és ZORALL!

Lesz minden.

A felvonulás a környéken lévő városokon keresztül megy.
Adony-Iváncsa-Besnyő-Szabolcs.
Amint pontosabb és részletesebb információt tudok, rögtön, feltétlen nélkül bejegyzem!

Addig is jelentkezéseket várunk, mindenkit szívesen látunk!
Résztvevők
4 résztvevő: CáBáR · Márkó97 · Roli0208 · uviferi ·
Ilyen titkárnénit szeretnék
Dudás reggeltet
Jóreggelt!
Azt nem tudom hogy a kipárolgó benzintől hogyan dugul el az alapjárati fúvóka de azt javaslom hogy tegyél egy benzinszűrőt (de ne azt a pici filléres sz&rt hanem egy normálisat) az AC pumpa elé és nem lesz több gond. (nekem minden télen úgy áll ahogy ősszel betoltam a garázsba és tavasszal gond nélkül indul )
Igen, ezt már láttam én is. (meg egy kib&szott nyestet az előbb az udvaron )
Sziasztok!

Tapasztalt FZR tulajok, segítséget kérek. Fzr 600 3HE, 1991-es motorom van, kb három heti állás után, az alapjárati fúvókákat eldugítja az elpárolgó benzin. Tudtok valami megoldást? Azon kívül hogy hetente beindítom....
Egy ilyen dugulás után, csak a karbi tisztítás segít... Addig hajlamos háromhengerezni, rángatózni kis fordulaton.

Nem, majd jövőhét pénteken megyünk.
Persze.