Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Szép estét .
Most indulok haza és a bukóra nem jött válasz ,de azért viszem
Jaja, újjászületés folyamatban...
látom alakul
fujj, buzernyák
viszem én is a puskát, oszt
de az nem ér, mert te a hazai terep miatt előnybe leszel
egyébként pörgessed a biszniszt, oszt akkor sűrűn megyek feléd.
COSSI!
Mégegyszer ezer hálám mindenért!
Végül sikerült rögzíteni rendesen, legalább volt hazafele utasom!

Hallottam róla, de még nem láttam olyat, majd veszek vaterán
Olyanom van, ami műanyag héjban acél mag, a 0,8mm alulemezt lazán átviszi 15m-ről.
Nem vitatkozom veled
Inkább megmutatom a seggbelövést, ha itt leszel
gyájj, most láttam olyan 4,5 -ös légpuska lőszert aminek az elejében valami durranós van. becsapódáskor durran és fényt ad ki.
azzal is lehet játszani.
ha a célt meglögybölöd benzinnel mégizgalmasabb lehet.
bár nekem most tökmindegy. napok óta majd beszakad a hátam bevan pukkanva az izom vagy mi a fasz van ott.
hát nem pont ezt.
áh, csóró banda. játék. ahhoz remélem ez még elég lesz kezdeni
Tomi, hát nem pont ezt írtam? Lőni nem lehet vele, jáccani igen. De sajna többet nem tudok róla neked mondani, én már kinőttem azt, hogy műanyag seréttel lőjem a haverjaim* amikor kinder voltam, meg csak csúzlink volt.

*Max. légpuskával, ha tartoznak
a 180 fps kevés lesz a "háborúhoz", ennek a másfélszerese/duplája lesz sebességben az, amit amatőr újoncként jól fog tudni használni. anno (pár éve) harminc körül voltak azok a puskák, amit a tapasztaltabb játékosok javasoltak nekem elfogadható kezdésnek.
meg fogsz lepődni, de az erszoftozás egy játék. amit legközelebb, meg azután is meg akarnak majd szervezni, lehetőleg ép, egészséges emberekkel. Voltál te már picsánlőve légpuskával? fáj, és még a bőrt is megsérti/felsérti, ha nincs az embernek szerencséje.
az-az nem értem az aggodalmadat az "ereje" kapcsán.
Igazából azt érdekelt volna, hogy aki ismeri az airsoft fegyvereket, az a gyártóról, a működéséről, játszhatóságáról tud infót. Tudja mire érdemes figyelni, mit érdemes átalakítani, módosítani, zsírozni, olajozni taknynolni, akármi, hogy sokáig JÁTÉKSZER maradjon.
Lőni? azt nem lehet vele. Max. jáccani, egymás ellen, üvöltve rohanni, utána besörözni
0,5 Joule-al lövi a 0,15g súlyú műanyag golyót... összehasonlítva légpuska: 7,5 J 0,5-1g, és az se egy medveölő
Végre volt időm kicsit szépítgetni a vasat,csináltam pár képet:
szevasztok!

airsoft fegyverek kapcsán valakinek tapasztalat? szermányoltam egy ilyen öcsémnek, mert újabban eljár haverokkal, de még kölcsön "fegyverrel".
jó ez valamire? link
aranyos kis állatka meg minden, de a legolcsóbb, ha megmérgezed. viszont akkor lehet macskád se marad.
Pesten az egyik társasházamnál most helyeztek ki nyest csapdát 27eFt volt.= Sikertelen kísérlet. Kutyaszart vagy kutyaszőrt kell tenni az odújához attól elmegy, vagy egy vekkert hogy kattogjon, de azt mindig fel kell húzni....
Ok próbálom...
Nincs, csak egérfogó meg légpuska Amúgy ez egy vadállat
Küld el légyszi és megnézem. jackson.gabor kukac gmail.com
Köszi
ássál egy gödröt és majd szépen befeded lombokkal
Azért megkérdezem mielőtt veszek: nincs valakinek felesleges nyestcsapdája?
Az olyan mint a 89-es.