Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!

160-as hátsó gumi valakinek 9900 Ft-ért?dunlop d221-es,95%-os
Hali Feribá. Köszönöm szépen
gumis puska a keserűtől, vaaaaagy otthon szbadon tartható elöltöltős. a revolver ugye 6 lövés, és erősebb mint sok mai...
Hali Pupu
A generátor alatti szimering mérete:
A11 53x20x37 7-1 L HS
Ezek pl. nem érnek xart se, ha úgy adódik, hogy lőnöd kell valakire, annál nem airsoft puska lesz
Nagykaliberű, acéltokos, forgótáras revolver, pepper töltettel.
Hali
Szép nyugodt hetet mindenkinek!
Itt nem a baltára gondolok hanem maroklőfegyverre.
A körülményekre való tekintettel én is gondolkodom mostanában egy olyanon ami az engedélyköteles és halálos határán van.
Jó, mert akkor nem veszek. (megfeledkeztem hogy van állatszakértő is a közelemben)
Thomas,a használhatóbbak(tartósabbak)itt kezdődnek,a minőségnek és teljesítménynek ára van.
http://www.airsoftgun.hu/catal...
A "kémlelő"ablak jobb oldalt van,az Y felett (yamaha felirat)keresd.
Hali! Légyszi mondjátok már el, hogy az olaj ellenőrzés hogy megy! Angolul tudtam ezt-azt kibogarászni. Ezen nincs kémlelő ablakocska, hanem az olaj visszajelző mutatja, ha kevés az olaj? Vagy Hogy van? THX!
Ábrus kedvenc helye... (az én kedvencem is )
tehéncsapdád nincs? Szeretem a marhahúst. olyan pörkölt van belőle, hogy
1x én is mentem oda de a kapunál megálltam nem mertem tovább menni hiába volt nyitva se 1 őr se semmi hogy bemehetek e de legközelebb megnézem hogy mi lett vele
Jaja, sőt még hallottuk a nádasban lopakodò szökött teheneket is...

Szerintem össze tudunk hozni egy ilyen 'görényketrecet'.
(Küldtem mailt).
sziasztok! PUPU!ma jártam Rétságon a laktanyában merthogy a laktanya kapui nyitva vannak mert valami orvosi központ van bent és kicsit körbejártam,hát a hideg rázott ahogy az emlékek jöttek elő így majdnem 20-év után.
Tegnap este még a találkozás hatása alatt álltam. (aki nem tudná: andival "közösen" láttuk a nyestet)
Én is láttam őket de tuti valami kamu hellszéndzsölsz utánzatok vótak...

És tegnap miért nem szóltál, hogy kéne ilyen szerkezet?
Akkor azok nem voltak igaziak.
Ma a hungárián találkozam 4 Hells Angels taggal. És intettek a japán motoros gyereknek .
Nem tudom hogy hol lakik de ott jár nálunk (is) az udvaron. (tegnap este találkoztunk)
Van egy kis liget nem messze tőlünk, szerintem oda lehet(nek) bejelentve.
Csapdát meg találtam "jó" árban de ha már van valakinek akkor nem veszem meg.
Munkahelyemen szintén be kéne fogni őket mert terrorizálják a parkolóban az autóinkat.
Megölni nem akarom, hanem befogni és elszállítani majd szabadon engedni. (nem vagyok én olyan rossz ember )