Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Nem jelentkezett a találkozóra eddig senki!
Pedig készűlök rá!
2.9
akkor ehuneee
link
ford és c vel kezdődik v6 2.8
Írtam mélt. De ma valahogy nem megy ez nekem.
A hóm defender?
79-es kámáró?
milyen áthallás?
kicsit paranoid vagy andi ma
Bocs, ez én voltam
(A közös gép átka)
Nyilván.
Csak volt egy kis áthallás a mondandódban.
Vagy csak rossz a fülem.
nem,de ha egy motorversenyzőnek megfelel,gondolom neki is
Láttad te már Snoopy-t motorozni?
én azt javaslom vegyél egy új diablo supercorsát,az tökéletes lesz neked,aztán majd csak találsz használt slicket
Sziasztok!
Cossi?
Cosworth? akkor én többet is tudok akinek tetszeni fog
Akkor marad a pénztárca kinyitás,vagy a remény,hogy lesz valahol használt! Sprot-túrát nem akarom annyira erőltetni, bár nem vagyok akkora menő, de úgy érzem azon már túl vagyok! Főleg, hogy számításaim szerint idén el fogok esni, így kéne jó gumi, hogy ne amiatt legyen!
Jut eszembe, ha tudsz tehetnél fel képet a piros autòdròl (de ) van itt valaki akinek nagyon tetszene
Köszönöm, ez visszafelé is érvényes
Nincs mit, ha tudokmég valamiben segiteni csak szóljál!
ne rakjál rá 180-as gumit,annál rosszabb dolgot nem tudsz tenni!
lehet kapni slicket is ebben a méretben,csak sajnos ki kell hozzá nyitni a pénztárcát
Ha nem akarod kinyitni,akkor pedig használ sport túra gumit,az első időben bőven elég lesz,ha komolyan gondolod a pályázást,akkor úgyis megismerkedsz versenyzőkkel,majd ők segítenek a beszerzésben
A pályamotorra kéne,úgyhogy nem jó! Nem nagyon találok rávaló slicket, ezért kérdeztem! Úgy látszik az lesz a vége, hogy veszek valami kopott 180-as gumit kipróbálni milyen vele a motor,mert elég megosztóak a vélemények. Most 165-ös van rajta, de 160 a gyári! Az fzr-en is nagyobb van,de az utca az más!
Szia!

Pályára slicket vegyél ez sport-túra gumi.Lehet ezzel is menni pályán,de természetesen nem oda lett tervezve.Ha vegyesben szeretnéd használni,az már más dió.Jó időben szerpentinezni(soha nem túrázni) és legtöbbször pályázni:pirelli supercorsa.
Ha túrázni és néha pályázni is akarsz,akkor viszont jó neked a d221 is.
Hello!
Ez nem teljesen sport gumi igaz? Gondolom pályára felejtsem el.