Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár ne én lettem vóna
Ja, mai sztori. M3, előzök, belső sáv, 130-140. Haccázas cébéjer egyszercsak elhú köztem meg a szalagkorlát között... Hát asszem mondtam mindent, amit eddig életemben még soha...
Idióta hülye barom. Aztán csodálkozik ha felfordul... Az meg odáig oké, természetes szelekció, csak ezt jó volna úgy csinálni, hogy másokat nem sodor veszélybe.
Ha meg nem bír a felgyülemlett feszültséggel akkor menjen pályára vagy cseréljen nőt.
De a múltkor PUPUval össze futottam. Te ültél mögötte?
De rendes vagy köszi,de úgy is lefújom matt feketére.
Nem ezt nem olvastam,de most sírok a nevetéstől.....
Pacito, ezt (előzmény) olvastad a múltkor?
Már előbányásztam neked
Kapott már ez is eleget az élettől, de nem vészes
Hát látod....
Hol? Ez valami új biznisz?
Nincs ezeknek jobb dóóóguk?
Nekem mindegy
Leesett volna a lánc az első fogaskerékről vagy mi? A leveszem a házat, akkor megtudom nézni, és semmi móka nincs vele, hogy be kell kenni, vagy tömítés, akármi, igaz?
Ááá Te nem tudod miről beszélek ! 2011 november 21 Most olvastam végig a napot ..
Csinálunk egy piázós , fórumozos ,telefonbetyárkodós estét valamikor ?
Közben az is kiderült, hogy ha berakom sebességbe, akkor csak zúg és nem megy sehová. Ettől függetlenül egy és kettő is van.
Tudom ! Majd össze hozunk már valamit ...
Én mennék, ha nem lenne este meló....
Nem is meséltem , volt egy ezres fzr kint a gyorsulásin .... nem mondanám patika állapotúnak de bazira jól ment .. alig bírtam megfogni ! Véletlen besorsolták az M1 kategóriába és kiütötte a 636 ost a döntőbe ...
Meló van
MÉRNEK A CSÉPIN!
Ne fájdísd a szívem,mert még a végén zendülésbe megyek át....
Fábi hívott , menyünk egy kört mert berozsdállik a motorja .... Ha a környékbeli zsiványok közül van kedve jönni , vagy menni egy karikát akkor itt az alkalom ! 6 körül ér haza és utána ... Na ?
Jól hangzik,de pénteki bevásárlás van,és a főnök tuti nem enged el....