Ja, mai sztori. M3, előzök, belső sáv, 130-140. Haccázas cébéjer egyszercsak elhú köztem meg a szalagkorlát között... Hát asszem mondtam mindent, amit eddig életemben még soha...
Idióta hülye barom. Aztán csodálkozik ha felfordul... Az meg odáig oké, természetes szelekció, csak ezt jó volna úgy csinálni, hogy másokat nem sodor veszélybe.
Ha meg nem bír a felgyülemlett feszültséggel akkor menjen pályára vagy cseréljen nőt.
Leesett volna a lánc az első fogaskerékről vagy mi? A leveszem a házat, akkor megtudom nézni, és semmi móka nincs vele, hogy be kell kenni, vagy tömítés, akármi, igaz?
Nem is meséltem , volt egy ezres fzr kint a gyorsulásin .... nem mondanám patika állapotúnak de bazira jól ment .. alig bírtam megfogni ! Véletlen besorsolták az M1 kategóriába és kiütötte a 636 ost a döntőbe ...
Fábi hívott , menyünk egy kört mert berozsdállik a motorja .... Ha a környékbeli zsiványok közül van kedve jönni , vagy menni egy karikát akkor itt az alkalom ! 6 körül ér haza és utána ... Na ?
Idióta hülye barom. Aztán csodálkozik ha felfordul... Az meg odáig oké, természetes szelekció, csak ezt jó volna úgy csinálni, hogy másokat nem sodor veszélybe.
Ha meg nem bír a felgyülemlett feszültséggel akkor menjen pályára vagy cseréljen nőt.
Kapott már ez is eleget az élettől, de nem vészes
Nincs ezeknek jobb dóóóguk?