Ja, a feeling nem tűnik rossznak, de akkor már inkább a déli oldalon Zadar alatt, ott több látnivaló van.
Meg nem értem az árlistot, személy+motor+áram+tax=11 juró, és a sátorhely? 10-12 juró körül már komplett apartmant is lehet bérelni (/fő)
Nekem több ismerősöm is csinálta, hogy nem is bérelt előre, hanem elindult, és ott keresett, mindig van - mi is így akartuk, de nálunk 10 főre kellett, az akkora házak meg ritkábbak. Szóval sztem:
1: időpont kijelölés (megbeszélések után)
2: összeírás, ki jönne
3: foglalás (ha sokan lennénk) esetleg csak elindulás (ha max. 4-en)
Költség: mindenki tudja, mennyit esz a motorja, Pécs indulással kb. 900-1000km a teljes táv (azaz kb. max. 24 000 Ft) a szállás kb. 4 000/nap/fő, kaja, pia tetszőleges, de az apartmanban lehet főzni, bolti árak a mienkhez hasonlók.
A mai napon egy igazán jó emberrel ismerkedtem meg szerény személyedben! Köszönöm a segítségedet! A munkánk remélem az úton is meghozza a várva várt eredményét! Remélem mihamarabb találkozunk ismét! Köszönöm az alkatrészeket! A tank bizniszt előbb utóbb meg oldjuk közösen!
Az én lánykámnak is be van szűkülve a fiú-köre, mert 176+magas sarkú A legjobb barinője meg 1 centivel magasabb, és csinos az is
De a múltkor már azt mondta, nem szeretne magasabb lenni (de még nincs 16)
A kicsinek sincs. Nem szereti,nagy meg már ugye.... Na mindegy is.
A kicsit sokan piszkálták mert túl magas,vékony. A gyerekek nagyon durván adják elő,ha nem szimpi nekik valaki a társaságból.
Meg nem értem az árlistot, személy+motor+áram+tax=11 juró, és a sátorhely? 10-12 juró körül már komplett apartmant is lehet bérelni (/fő)
Nekem több ismerősöm is csinálta, hogy nem is bérelt előre, hanem elindult, és ott keresett, mindig van - mi is így akartuk, de nálunk 10 főre kellett, az akkora házak meg ritkábbak. Szóval sztem:
1: időpont kijelölés (megbeszélések után)
2: összeírás, ki jönne
3: foglalás (ha sokan lennénk) esetleg csak elindulás (ha max. 4-en)
Költség: mindenki tudja, mennyit esz a motorja, Pécs indulással kb. 900-1000km a teljes táv (azaz kb. max. 24 000 Ft) a szállás kb. 4 000/nap/fő, kaja, pia tetszőleges, de az apartmanban lehet főzni, bolti árak a mienkhez hasonlók.
szóljatok hozzá.
Ez itt
A mai napon egy igazán jó emberrel ismerkedtem meg szerény személyedben!
http://youtu.be/EWDmjqSGel8
Most pl. biciklizős Tiszapart túra
Csővi, időpontjaim láttad?
Tavaly pont ilyentájt írtad, hogy 183 cm, akkor még nőhet, mert az enyém 13-15 éves kor közt nőtt 3 centit...
Az én példámat követi - mindig csak azt csinálja, amit akar
De a múltkor már azt mondta, nem szeretne magasabb lenni
A kicsit sokan piszkálták mert túl magas,vékony. A gyerekek nagyon durván adják elő,ha nem szimpi nekik valaki a társaságból.