Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááá de nagyon meleg van. Meg lehet kukulni a buszban is.
hát persze hogy nem annyiért
Jó is,szép is,de 360-dollárért ?
Erről esetleg valami infó TCX Infinity
Jó reggelt...
Enyém is 125le ig van és már 24e van benne gond nélkül, most kezdett 1 kicsit hangot hallatni még egy 10-15 belefér szerintem
szted?
Feri bá', azzal az első fogaskerék anyával kapcsolatban majd tessék már írni. Tegnap írtam mailt, nem tudom egyáltalán elment-e, mert a "ponthu-s" gmail képes dolgokra. Nem akarok bunkónak tűnni, csak kérdezem, hogy fel tetszett-e már adni?
Istenem De Szép!
THX
Belecsavarodott a kilencvenedik ezer...
Tankeső!
hun vagy Róbertgida. Lenne egy kis meló. :D
Kösz, van elég füvem, hetente keletkezik fél köbméternyi, nem tudom azt se hova tenni, egy haver xokta elvinni futóval, de már félek felhívni így a 10. alkalommal
Tegnap egy kanadai egyetemista villázta fel a füvem a futóra itt vendégeskedik a havernál (aki 10 évet élt USAban) és eljött egy kis folklórra vele
Hát nem tom, nekem azzal nem volt baj sose, nálam mindig szorult, mert a kopásoktól befeszült átlóban az ablak, ezzel genyáztam párx.
De ha szétkapod, sztem lehet rajta látni a hiba okát, nem 1 bonyolult szerkezet. Ha meg valami kiesett belőle, ott lesz az ajtóban alul
neked adom, viheted

attól függ mibü van és mekkora, olyan 5-7 ezer
mármint nem ide haza, hanem unokatesóméknak haza. ott van ilyen nyúlféle, meg csirek, meg röfröf, meg akkor még mekmek is igencsak volt
Az a gondom,hogy a negyed köríves fogaskerék,ami neki támaszkodik a motor fogaskerekéhez mindig eltávolodik és eáltal mindig leesik az ablak a jobb oldalon! Nem tudod esetleg ami keresztléc össze ér a mechanikában, és csak hátulról lehet kínkeservesen kitapintani,abban van esetleg csavar? És lehet nekem az hiányzik?
Én javítottam már, elég fosch valami. Szorul, de legalább megy. A zár felőli alsó sín beállítására elég érzékeny (ovális csavarlyuk, de hajligatni is kell)
Mi baja? (humoristák kíméljenek )
T2000
Azt hittem, több Neked minek amúgy? Nincs is állatod.

Pár éve 1x így nyáridőben láttuk Félegyháza-Kecskemét közt, amint 4-5 cigó az útpatkán gurít egy ilyet... hát azt megröhögtük az tuti nem volt 5 ezer