Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki ért egy picit a suzuki swift elektromos ablakemelő mechanikájához?
Na erről beszélek...
nahh, ehune. megvan a fotográfia
Persze, könnyű annak, aki vakol, meg hordja a habarcsot, az nem ér rá nyavajogni.
De nekem, némán kell tűrni a tűző napot fekve, na az a kihívás!
5 rongy körül ér egy körbála. bár tavaly annyiba haza is hozta a srác házhoz. igencsak levet eresztenél mire hazagurítod
nekem ilyen van most. meg egy krossz térd és lábszárvédő. Így teljes a vért, és lehet dzsanázni póló rövidgatyába
Itt a Tisza gáton is végig báláznak, 50m-enként van 1 nagy guriga, napok óta csinálják 1folytában. Mennyit ér egy olyan kb.? El tudnám gurítani haza, nem őrzik
Nem süt be, mert napközben nem oldalról ér a fény.
Reggel és napnyugta környékén amikor besütne nem dolgozok.

Küldtem mailt.
Akkor nem csoda hogy meleg van benne! Lazán besüt a nap!
Kéne egy cím hogy hová küldjem az olajat.
Az ajtók már nincsenek rajta.
Épp az előbb kaptam meghívást az egyik szervezőtől ide. (egyáltalán nem ismerem őket de egyikük anyósom kollégája és meghallotta hogy van némi közöm a motorozáshoz )
Első ilyen bulijuk és a túra is "csak" ~60 km de szeretettel várják a régi dolgok kedvelőit.
Megint egy melós délután
"Mtz"
Levágtad volna az Mzt fülkéjét akkor jobb lett volna a szellőzés
Vagy mondjak jobbat . 35 fokban lapostetöt szigeteltünk 3 napig Torkolati Hőfok kb 60 folyamatosan . Amit régen már irtam az emberi szervezet elnyühetetlen
Üdv Lányok! Ne legyetek puhányok ! Mi ma is a napon dolgoztunk reggel fél 8 tol majdnem 5 ig . Oszt még sincs bajunk
Báláztam ma is, azt amiről a múltkor tettem fel rendsodrós képet, egyébként 28db lett. Jó idő volt hozzá, most végeztem.
Ja klíma nincs a traktorban, szóval jól érzem magam.
Ne kötekedjen kérem pláne ne azzal a kiöregedett bálnával a segge alatt
Azt könnyebb lenne felsorolni, hogy mi nem volt baj... Egyébként azt mondták, hogy az elektronikája úgy sz@r ahogy van. Hogy azon kívül mi volt még a tényleges probléma, azt senki nem tudja

Már elhagynám inkább csak ne fájjon ennyire
Én lennék az első és legjobb barátod,be is mutatnálak hogy milyen fasza gyerek vagy!
Az dicséretes ilyen sok szakbarbárt egy helyen,az nem gyerekjáték.... Erre nem lehet mit mondani! Mi volt a baj a géppel?
Neked pedig a Fenistilt tudnám javasolni,mielőtt el hagyod a hátadról a bőrt.
Kollégámnak olyan jól megszerelték a motorját a "postayamahánál" hogy a szervizből épphogy eljutott a munkahelyig...