Nagy munka árán szétszedtem a mocim elejét. Kerék és telók kint vannak. Egyenként vizsgálva: le tudom nyomni őket nehezen de kézzel le mennek, bár nem teljesen. Kb ugyanolyan erővel. Így keménynek tűnnek, de a mociban gyengén muzsikálnak... Kevés olaj- szimering? Tudom így jó kérdés... De Ti okosak vagytok ebben nem úgy mint én, tudnátok kicsit segíteni így elméletben? Előre is köszönöm!
Öregnek öreg a gumi, de azért is félek lecserélni, mert amióta ezt felrakták elöl-hátul kb 4-5 éve fújni nem kellett bele. Ilyen járművem még nem volt...
Glicerin akkor úgy nézne ki, mintha most jött volna a gumigyárbú
Egyébként az ilyen repedés nem sokat jelent, mert nem a gumi tart, hanem a szövetváz, a gumi csak rá van "kenve" de biztos öreg már, csak azért is érdemes cserélni, meg esetleg szökhet belőle a levegő.
Ajaj akkor asszem be kell ruházzak két gumiba. Az első meg már elég kopott. A cipőpasztában valahogy nem bízok. Ez mégsem egy Indian, hanem egy precíziós műszer.
Ez már annyira kemény lehet, hogy öntartó levegő nélkül is.
Egyébként az ilyen repedés nem sokat jelent, mert nem a gumi tart, hanem a szövetváz, a gumi csak rá van "kenve" de biztos öreg már, csak azért is érdemes cserélni, meg esetleg szökhet belőle a levegő.
Mert szétszedi kimosni, meg szimeringet cserélni szerintem otthon is elvégezhető munka.
Szerintetek mennyibe fájna egy teló felújítás?