Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a kérdés? hogy szerintünk puha-e vagy sem, ha kézzel kicsit le tudod nyomni, és a motorban puhának érzed?
Nagy munka árán szétszedtem a mocim elejét. Kerék és telók kint vannak. Egyenként vizsgálva: le tudom nyomni őket nehezen de kézzel le mennek, bár nem teljesen. Kb ugyanolyan erővel. Így keménynek tűnnek, de a mociban gyengén muzsikálnak... Kevés olaj- szimering? Tudom így jó kérdés... De Ti okosak vagytok ebben nem úgy mint én, tudnátok kicsit segíteni így elméletben? Előre is köszönöm!
De inkább fizesd a szerelőt mint itt ülj 3órát a nyakamon
8 ból meglett volna szereléssel
látnád az enyém
kell hátsó féktárcsa, a mostani nemcsak kicsi, de repedt is
pf, 25 volt munkadíjjal a csapágycsere nem ezen a héten lesz lánc.
Persze hogy nem kellett fújni.
Ez már annyira kemény lehet, hogy öntartó levegő nélkül is. (mint a régi ruszki gumik a Rigán)
Ultra
Jó.
Öregnek öreg a gumi, de azért is félek lecserélni, mert amióta ezt felrakták elöl-hátul kb 4-5 éve fújni nem kellett bele. Ilyen járművem még nem volt...
Glicerin akkor úgy nézne ki, mintha most jött volna a gumigyárbú

Egyébként az ilyen repedés nem sokat jelent, mert nem a gumi tart, hanem a szövetváz, a gumi csak rá van "kenve" de biztos öreg már, csak azért is érdemes cserélni, meg esetleg szökhet belőle a levegő.
Pedig a cipőpaszta nekem is jó megoldásnak tűnik
Ajaj akkor asszem be kell ruházzak két gumiba. Az első meg már elég kopott. A cipőpasztában valahogy nem bízok. Ez mégsem egy Indian, hanem egy precíziós műszer.
Szimeringes szerintem mert felkoppan ha kis lyukba kerül a kerék, mert elengedi az olajat... gondolatom szerint az lehet... itthon javítható ugye?
csá
mit kell rajta felújítani?

Mert szétszedi kimosni, meg szimeringet cserélni szerintem otthon is elvégezhető munka.
Szasztok
Nagyon. Eldobós
Üdv

Szerintetek mennyibe fájna egy teló felújítás?

fekete cipő pasztával megjavítózod, aztán olyan lesz mint az új
Nekem az esőgumim nézett ki így, aszonta a gumis, hogy elég gázos, 80 fölött nem kéne vele menni, de inkább annyival se, leginkább semennyire
Szerintetek ez mennyire gáz?