sziasztok.elsőnek is köszönöm a tegnap esti segítségeteket.hasznos volt,mert rámértünk és a feszabálzó rész jó.még szeretnék egy kis segítséget kérni.csatolok képeket a kérdéseimmel kapcsolatosan.az első képen arra lenék kiváncsi melyik csatlakozó hová való.ha jól selytem a fehér a tankra megy.csatlakozóba belemenő szálak színei:zöld/piros,zöld,fekete,. a fekete csatlakozóba két szál megy eztse tudom hovákerül színei:fekete/kék , fekete .lefényképeztem az elektronikát is hogy jó csatlakozókat kötötem-e rá. és még amit lefényképeztem azt nemtudom micsoda,ennek szeretném megtudni a nevét.és baj -e hogy egy kicsi levan törve belőle.előre is bocsi a sok kérdésért.remélem tudtok segíteni nekem.mert a gyújtáskapcsoló kapcsol de nem indít a motor és így nemtom mi lehet a hiba oka.előre is köszi
Tegnap este meló után hosszbordásszíj feszítő csapágyat cseréltem. Fáradtan,idegesen,csíptek a szúnyogok is.
Már második hete a Vicus Bp-en van suliban,ketten vagyunk a picilányommal. Reggeli meló után hazatekerek,összedobok valami ebédet,délben meló,este haza,rendrakás mert van mit minden este. Kb olyan állapotban vagyok,mint akit tarkónlőtek. Még egy hét és vége.
Akkor megnyugodtam.
Hát nemtom mi legyen, mert az ember dolgozik elvileg...
Ha meg kettesben fogunk sörözgetni abbòl előbb utòbb háborù lesz.
De nekem jò az idegrendszerem, felőlem oké.
Nem,dehogy csak a hétvégével kapcsolatban kerestelek! Meg Feribá miatt,mert rég nem láttam,hogy tudsz-e valamit róla? De aztán felhívtam,és mondta,hogy oké minden csak nincs gépe!
Már második hete a Vicus Bp-en van suliban,ketten vagyunk a picilányommal. Reggeli meló után hazatekerek,összedobok valami ebédet,délben meló,este haza,rendrakás mert van mit minden este. Kb olyan állapotban vagyok,mint akit tarkónlőtek. Még egy hét és vége.
Hát nemtom mi legyen, mert az ember dolgozik elvileg...
Ha meg kettesben fogunk sörözgetni abbòl előbb utòbb háborù lesz.
De nekem jò az idegrendszerem, felőlem oké.
Baj van?