Jó mindegyik, nem arról van szó. (pláne ennyi pénzért)
Csak pl. ótót automatát szerettem volna, lehetőleg egyterűben vagy kombiban. Az sem baj ha csendes és megy mint a barom de ez meg nem igazán idomult a gazdaságos fogyasztáshoz ebben az ársávban.
A motor meg akár be is válhat de ahhoz még használni kell a saját közegében.
De igen,csak még nem tudod. Majd ha elmész vele egy hosszabb útra,akkor igazolja magát a GTR. És sztem a Peugeot is ezt tenné. Nagyon szép mind a kettő.
Mostanában nincs se időm se kedvem rajongani semmiért. (már kedves nejem is észrevette )
Igazából a pözsót úgy vettem hogy kell egy autó. Legyen mondjuk ez.
A GTR-rel meg majd meglátjuk, még nem mentem vele annyit hogy igazán megítélhessem. Egyik sem az a kategória amit igazán szeretnék.
A srác volt akinek eladtam a rönót. Nem volt pénze a kártyáján és csak csörgetni tudott. (én meg nem ismerem ezt a számát)
Rönó megállt neki és nem indult, én meg mentem menteni. (lecsúszott a trafóról a gyertyakábel)
Nálam csak elsősegélycsomag,és a papírok biztosítással,és ha van,akkor a jogsi.
Csak pl. ótót automatát szerettem volna, lehetőleg egyterűben vagy kombiban. Az sem baj ha csendes és megy mint a barom de ez meg nem igazán idomult a gazdaságos fogyasztáshoz ebben az ársávban.
A motor meg akár be is válhat de ahhoz még használni kell a saját közegében.
Igazából a pözsót úgy vettem hogy kell egy autó. Legyen mondjuk ez.
A GTR-rel meg majd meglátjuk, még nem mentem vele annyit hogy igazán megítélhessem. Egyik sem az a kategória amit igazán szeretnék.
Mondtam neki hogy mit nézzen meg de aztán kiderült hogy a trafó mellett a ködlámpa reléjét huzigálta.
Rönó megállt neki és nem indult, én meg mentem menteni. (lecsúszott a trafóról a gyertyakábel)
Megvannak a mòdszereim
Nagyon jó!