Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mintha mondták volna itt a fórumon,hogy az elsősegélyt nem kérik,de ha nincs amikor kell,akkor bünti van. Vagy valami ilyesmire emlékszem.
benzint,saját érdekedben. Bár ha tologatja az ember akkor még edzésnek sem rossz.

Nálam csak elsősegélycsomag,és a papírok biztosítással,és ha van,akkor a jogsi.
Az emberrel előfordul bizonyos időközönként.
Szépjóestét! megtudná nekem mondani valaki, h mit kell tartani a motorban kötelezően? amit kérhet a policáj
Jó.
Ezt majd előtte kérdezd meg.
Befásultál. El kell utazni legalább két hétre kikapcsolódni valahova jó messzire...
Jó mindegyik, nem arról van szó. (pláne ennyi pénzért)
Csak pl. ótót automatát szerettem volna, lehetőleg egyterűben vagy kombiban. Az sem baj ha csendes és megy mint a barom de ez meg nem igazán idomult a gazdaságos fogyasztáshoz ebben az ársávban.
A motor meg akár be is válhat de ahhoz még használni kell a saját közegében.
Péntekhez egy hétre megyek a Vicusért Bp-re. Ha vagytok,akkor beugrok.
Hát a keresésre nem így emlékszem vissza.
De igen,csak még nem tudod. Majd ha elmész vele egy hosszabb útra,akkor igazolja magát a GTR. És sztem a Peugeot is ezt tenné. Nagyon szép mind a kettő.
Mostanában nincs se időm se kedvem rajongani semmiért. (már kedves nejem is észrevette )
Igazából a pözsót úgy vettem hogy kell egy autó. Legyen mondjuk ez.
A GTR-rel meg majd meglátjuk, még nem mentem vele annyit hogy igazán megítélhessem. Egyik sem az a kategória amit igazán szeretnék.
Hát azért felénk nem egyenes a pálya,és a városi fogyinak 5 körüli az nagyon jó!
Ennyire.
Mondtam neki hogy mit nézzen meg de aztán kiderült hogy a trafó mellett a ködlámpa reléjét huzigálta.
Ne máá!
Nem jó. Ha 4-essel kezdődne akkor lenne jó.
Ennyire nem vágja? Azért rendes volt tőled.
Igazából közömbös mind a kettő.
A srác volt akinek eladtam a rönót. Nem volt pénze a kártyáján és csak csörgetni tudott. (én meg nem ismerem ezt a számát)
Rönó megállt neki és nem indult, én meg mentem menteni. (lecsúszott a trafóról a gyertyakábel)
Okés.....
Ej Ti nők!
Az Omega azért többet kér. 90-100-as tempónál régi 6-os úton Bp és vissza 460km,ebből 60km Bp-en 6 l/100km
Kiharcolom Pupibòl az egyik napot...
Megvannak a mòdszereim
5,1 l/100km

Nagyon jó!