Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig olyan 2,5-3e km-t mentem vele és ezek után:
-Francia, ezért állítólag nem jó (bár mindene működik)
-már-már kényelmetlenül nagy (parkolás)
-túl puhán működik benne minden (kuplung-kormány-pedálok-kapcsolók)
-nem automata váltós (ilyen hibát többé nem követhetek el de szorított az idő)
-elég lomha (1350kg és 90Le)
-a pedáltávolság valahogy nem jó, vagy a középkonzol sakra nyomja a jobb térdem vagy ha hátrébb tolom az ülést akkor meg a kuplung van túl messze
-fogyasztás
-valahogy olyan 'szétesettség' érzésem van benne a túl könnyen működő dolgok miatt
-csomagtartó nem praktikus (nem kombi, szintén időszorítás miatt)
Miért,mi a gond? Vagy hosszú?
Nem, még egyszer nem vennék ilyet.
Szép darab.... Jó is? Meg vagy vele elégedve?
Pár kép:
Persze.
Elküldted emilbe az alvázszámod nekik?
Sanyikám szombattól stoppold a tv-t indul a túr
a 11 kevesebb mint a 13 hogy lehet hosszú
Ez egy Suzuki alváz száma, próbáld úgy....
Gyulám bármit beüthetsz: link
A baj akkor van ha a 'Russian Roadservice' dolgozói látva a kamionosok fellépését, kivesznek a Lada hátsó üléséről egy AK47-est és módosítják a tárgyalási pozíciót. (ami ott nem tűnik teljesen elképzelhetetlennek)
Itthon is akkor van a baj amikor azt látom hogy egy kétméteres aktív kézilabdázó, boxoló, birkózó halt meg azért, mert nem tudta megvédeni magát az épp aktuális szórakozóhelyi vita miatt, mivel ők talán rossz szokásból nem hordtak magukkal kést vagy lőfegyvert és nem tudták kezelni a helyzetet.
Ilyenkor mindig eszembe jut hogy én mi a f...t tudnék csinálni. (jó pár évig aikidoztam, fogtak már rám gyakorlókést sokszor, tudom hogy az átlagembernek puszta kézzel semmi esélye olyankor, ahogy a harcművésznek sem sok )
A ZGT-után mit ütöttél be,mert azok szerintem nullák,nem O-betűk!
Gondolom kocsival meg pár csinos csajjal.
Megtudakoltam neked.
Kérünk legyél szíves akár itt, akár a radnay@kawasaki.hu címre megírni motorod alvázszámát, ígérjük, hogy a lehető legrövidebb időn belül utánanézünk és tájékoztatunk arról, hogy mi okozhatta az általad tapasztalt - és joggal kifogásolt - jelenséget.
...és megvan az idei Darwin-díj nyertese (megelőlegezzük, bátran):

"Friss jogsis hölgy próbált beállni a parkolóba, míg férje kiszállt az autóból és a terepjáró mögé állva próbált segíteni a tolatásban. A nő azonban ekkor egy hirtelen gázadással elütötte a férjét... Amikor a vezetőülésből meghallotta férfi kiáltását, azonnal kinyitotta a vezetőoldali ajtót és kihajolt megnézni, hogy mi történt. Meglátta a földről feltápászkodó párját, pánikba esett, és gázt adott. Azonban a Lexus továbbra is hátramenetben volt, így a férfit teljesen a falhoz passzírozta, aki nem élte túl a második ütközést. Azonban tolatás közben a félig kihajolt sofőr ajtón kilógó feje a gépkocsi és a fal közé szorult - a nő nem sokkal később belehalt fejsérüléseibe..."

http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/mercedes-benz/mb100/mercede
s-benz_mb100_mb_100_2.3_d-6994487
bótba járni.
Mindjárt megyek vissza dolgozni.
Egyik este bementem egy bárba. Üldögélek a pult mellett, mikor látom, hogy mellettem egy kicsi kínai fickó ül és kortyolgat. Kérdem tőle:
- Figyelj csak, értesz valamilyen küzdősporthoz, mint például karate, jiu-jitsu vagy kung-fu?
A kínai felháborodva válaszol:
- Mi a fenének értenék ezekhez? Csak azért, mert kínai vagyok?
- Nem. - feleltem. - Azért mert az én sörömet iszod...