- Miért vannak a természetvédők a bundák ellen, miért nem a bőrkabátok ellen?
- ?
- Mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint motoros vagányokat...
Megérdemelték, vagy nem, esélyük nem volt... egyébként lehetne ezt boncolgatni: ott így van az útdíj, nálunk meg megveszed SMS-ben
Végül is tényleg értelmetlen ezekről a dolgokról beszélni, mert így klaviatúra mellett mindenki csaknorisz, aztán a legtöbb ilyen harci oroszlán bevizel, ha konkrét a szitu... és ez tulajdonképp így is van rendjén, mert a normális átlag ember nem erőszakra van berendezkedve.
Ez is benne van, de ő azt mondta, hogy a harc mindig kétesélyes...
Téged is ha körbe kapnak, nem az lesz, hogy kiáll az egyik, és azt mondja: "itt a kör, ebben küzdjünk meg, kedves Pupu" hanem körbekapnak, 1-2 elölről feszegeti az izmait, és leköti a figyelmed, és közben a kis cingár sunyi fog hátulról megszúrni, ahonnan nem is várod...
Azt hiszed, sokat tudsz a verekedésről, a szurkolós balhéid miatt, de egy utcán nevelkedett, börtönben edződött ajas kis tetű lehet, meglepne.
Itt az a különbség, hogy a kamionosok dolgoznak amiért pénzt kapnak és abból próbálnak megélni, nem veszik el erőszakkal mástól azt amiért megdolgozott. Talán ebből tanulnak...
Lacikám, munka! Tudod te mi az?
Nyugi,ne vesszetek össze,ez sajna ott ma is így megy.Persze ehhez ismerni kell az ukrán,orosz,(meg a csecsen) maffiát.Két-háromszáz kilométerre a legközelebbi rendőrtől nem lehet finomkodni mert könnyen meg is ölhetnek.Én civil ruhásnak meg se álltam volna.Volt fuvarozó ismerősöm,voltam is kint vele német-belgában,94-nyarán a főnöke kapott egy moszkvai fuvart,négyszeres (!)fuvardíjat fizettek volna érte,de így sem vállalta,annyira veszélyes volt arra fuvarozni.Kamionos fórumokon utána érdeklődhetsz,Oroszország egyes részeire magyarok ma sem nagyon fuvaroznak,és a hazai orosz sofőrök is csapatban mennek,különben biztos támadás éri őket.
Lacikám tudod én meccsre járó nyugis szurkoló voltam aki a nyugger szektorba ült, volt hogy jóval többen voltak el is picsáztak de én nem futok el nem adom könnyen magam.
De csak azért fut el mert ő képzett elitkatona harcművész egy fegyver a puszta kezével ölni képes és a bíróság őt másképp kezelik mint téged átlagembert. Van nekem is légiós ismerősöm és már ő is visszakozik mert egyet ütött önvédelemből abba belehalt valaki és nem őt hozták ki nyertesnek pedig kése volt az ellenfélnek.......... Csak egy milliószor begyakorolt mozdulatot tett reflexből amit harctéren használnak csak nem jó időben lett alkalmazva....
Persze, elkelne a segítség... de mindenképp inkább megpróbálnám megoldani a helyzetet. Vagyok annyira realista, hogy felmérjem, hogy egy utcai harcból semmiképp se jöhetek ki jól. Vagy megvernek, vagy én okozok sérülést, ami miatt utána meghurcolhatnak, vagy ellenséget szerzek.
Van egy ismerősöm, légiós volt, most különféle harcművészeteket oktat. Egyszer egy sör mellett mesélte, hogy ő bizony, ha teheti, elfut (ill. kitér)... az a legbiztosabb.
Ui: mindenesetre a földön fekvő eszméletlent nem rugdosnám, de biztos bennem van a hiba.
Megmondom Te mit csináltál volna. Átadod az összes cuccod nekik még a kocsidat is adsz 2 jóéjtpuszit is nekik csak hagyjanak békén ne keljen a kórházba feküdni az intenzíven. De lehet miután átadod mégis odakerülsz....
Nem tudom, mi tetszik ezen nektek, akik 10-en összevernek 1-et, azok pont olyan állatok, mint a "díjbeszedő" - itt az a különbség, hogy MOST ÉPP a kamionosok nyertek.
Azok külön szépek, akik odamennek a már földön fekvőhöz, és elkezdik rugdosni... az az igazán bátor cselekedet!
Ha a futóművem Fzr 1000-é az Fz 750-emben, akkor csak az 1000-re való féktárcsát vegyek ugye? Ha láncot lánckereket akarok cserélni, akkor van esélyem arra, hogy ha gyári láncszettet veszek Fz 750-hez az jó lesz így, hogy 1000-es a futóművem? Mármint a 750-es lánckerék jó az 1000-es kerékre hátra?
- ?
- Mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint motoros vagányokat...
Végül is tényleg értelmetlen ezekről a dolgokról beszélni, mert így klaviatúra mellett mindenki csaknorisz, aztán a legtöbb ilyen harci oroszlán bevizel, ha konkrét a szitu... és ez tulajdonképp így is van rendjén, mert a normális átlag ember nem erőszakra van berendezkedve.
vákáncsúvéj
ui: valszeg többet dolgoztam már, mint az itt lévők 4/5-e - ezért nem kell most
Téged is ha körbe kapnak, nem az lesz, hogy kiáll az egyik, és azt mondja: "itt a kör, ebben küzdjünk meg, kedves Pupu"
Azt hiszed, sokat tudsz a verekedésről, a szurkolós balhéid miatt, de egy utcán nevelkedett, börtönben edződött ajas kis tetű lehet, meglepne.
Lacikám, munka! Tudod te mi az?
A végeredmény ugyanaz
Van egy ismerősöm, légiós volt, most különféle harcművészeteket oktat. Egyszer egy sör mellett mesélte, hogy ő bizony, ha teheti, elfut (ill. kitér)... az a legbiztosabb.
Ui: mindenesetre a földön fekvő eszméletlent nem rugdosnám, de biztos bennem van a hiba.
Azok külön szépek, akik odamennek a már földön fekvőhöz, és elkezdik rugdosni... az az igazán bátor cselekedet!
Ha a futóművem Fzr 1000-é az Fz 750-emben, akkor csak az 1000-re való féktárcsát vegyek ugye? Ha láncot lánckereket akarok cserélni, akkor van esélyem arra, hogy ha gyári láncszettet veszek Fz 750-hez az jó lesz így, hogy 1000-es a futóművem? Mármint a 750-es lánckerék jó az 1000-es kerékre hátra?