Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezé jo bmw, az ilyenek meg se probálkoznak bármilyen lassan mék is...
Na ez már jobban hangzik de legyen már legalább 1,8-as. (ha már mindenképpen kishármas kell)
Nekem is de ez nem dízel, nem automata és nem 400e körül van.
Nyugtasson meg a tudat hogy pl: nem szoktam (már) versenyezni az utakon de legutóbb Mecseknádasd után a kanyargós részen felfelé menve (nem lassan) egy fiatalos swift I. racing négy személlyel akart letolni az útról, ott azért rajtam is átfutott a 'na azért nehogymár az emelkedőn egy 2,0 hdi-t' és kissé elnehezült a jobb lábam. (bár még csak 38 leszek)
Itt ez még jobb!
szevasztok
nekem eteccik link
Mér? még nem vagy túl? Pedig tisztára olyan járműveket veszel

ez ócónak tűnik, bár a Compact gyakorlatilag 2 személyes, hátul nagyon kis hely van. De ha ez nem baj, akkor OK választás, mert hátul hajt
Próbaúton meg kell nyomni kicsit, ha füstöl, akkor eszi az olajat, ez tipikus, mert széthajtják de az olajfogyáson kívül akkor sincs más baja, alkudni kell akkor.
Az én első 3masom kb 1-2dl/100km, de ezen kívűl semmi gond nem volt vele 3 évig (míg össze nem törtem )
És ha megjön akkor cicomás hülyegyerekkupét akarok majd venni 1,6-os motorral?
Lehet. Megjön az eszed.
Már nincs. Vennék olyan Hondát is, de de csak az angol kacat Hondákat árulják...
Úristen!
Velem is ez lesz ha túl leszek a 40-en?
Jobban vagy?
Hali cossi
jeleztem nekem van :ideiglenesen jó lesz addig amig megjön a másik.
Honda nincs már?
Kéne vennem egy autót 400 környékén...ezt nézegettem de azthiszem hogy ma elvitték. Olasz, francia nem kéne csak ha nem is tudom valami olyat tud csak akkor ülnék bele. De akkor mi?
Köszi!
Cossi!
Miért nem a cma-tól rendeltél?
Ők másnapra postázták volna...
Biztos ingyenes 100%

" M2 autóút Budapest és Vác (12. sz. főút) közötti 17 - 47"

http://www.autopalya.hu/Dijfiz...
Biztos hogy Vácig ingyenes az M2? Mert akkor tuti ez a változat.
Köszi szépen! Azt hiszem ez tökéletes lesz nekünk.
Semmi gond,gondoltam,hogy el vagy havazva!
Kedves Forumtársak!
Segitsetek mert meg akarnak szivatni a "nagyvas" online áruházban.
Megrendeltem egy kuplung bowdent a fzr hez, és reméltem hogy a héten megérkezik.
Hát nem majd 30. án küldik el futárral. DE NEKEM MENNEM KELL
FERIBÁCSIHOZ hétvégén bazz****

Tehát kellene ideiglenesen egy cseredarab, tud valaki ebben segiteni?
Pacito

Bocsi hogy nem hívtalak vissza, de egész nap meg se álltunk, már alig vártam hogy hazaérjek
Köszi a segítséget de sajnos ehhez nincs kiskapu Majd lesz, már nem idegesítem magam