Nyugtasson meg a tudat hogy pl: nem szoktam (már) versenyezni az utakon de legutóbb Mecseknádasd után a kanyargós részen felfelé menve (nem lassan) egy fiatalos swift I. racing négy személlyel akart letolni az útról, ott azért rajtam is átfutott a 'na azért nehogymár az emelkedőn egy 2,0 hdi-t' és kissé elnehezült a jobb lábam. (bár még csak 38 leszek)
ez ócónak tűnik, bár a Compact gyakorlatilag 2 személyes, hátul nagyon kis hely van. De ha ez nem baj, akkor OK választás, mert hátul hajt
Próbaúton meg kell nyomni kicsit, ha füstöl, akkor eszi az olajat, ez tipikus, mert széthajtják de az olajfogyáson kívül akkor sincs más baja, alkudni kell akkor.
Az én első 3masom kb 1-2dl/100km, de ezen kívűl semmi gond nem volt vele 3 évig (míg össze nem törtem )
Kéne vennem egy autót 400 környékén...ezt nézegettem de azthiszem hogy ma elvitték. Olasz, francia nem kéne csak ha nem is tudom valami olyat tud csak akkor ülnék bele. De akkor mi?
Kedves Forumtársak!
Segitsetek mert meg akarnak szivatni a "nagyvas" online áruházban.
Megrendeltem egy kuplung bowdent a fzr hez, és reméltem hogy a héten megérkezik.
Hát nem majd 30. án küldik el futárral. DE NEKEM MENNEM KELL
FERIBÁCSIHOZ hétvégén bazz****
Tehát kellene ideiglenesen egy cseredarab, tud valaki ebben segiteni?
Bocsi hogy nem hívtalak vissza, de egész nap meg se álltunk, már alig vártam hogy hazaérjek
Köszi a segítséget de sajnos ehhez nincs kiskapu Majd lesz, már nem idegesítem magam
Próbaúton meg kell nyomni kicsit, ha füstöl, akkor eszi az olajat, ez tipikus, mert széthajtják
Az én első 3masom kb 1-2dl/100km, de ezen kívűl semmi gond nem volt vele 3 évig (míg össze nem törtem
Velem is ez lesz ha túl leszek a 40-en?
jeleztem nekem van :ideiglenesen jó lesz addig amig megjön a másik.
Miért nem a cma-tól rendeltél?
Ők másnapra postázták volna...
" M2 autóút Budapest és Vác (12. sz. főút) közötti 17 - 47"
http://www.autopalya.hu/Dijfiz...
Segitsetek mert meg akarnak szivatni a "nagyvas" online áruházban.
Megrendeltem egy kuplung bowdent a fzr hez, és reméltem hogy a héten megérkezik.
Hát nem majd 30. án küldik el futárral. DE NEKEM MENNEM KELL
FERIBÁCSIHOZ hétvégén bazz****
Tehát kellene ideiglenesen egy cseredarab, tud valaki ebben segiteni?
Bocsi hogy nem hívtalak vissza, de egész nap meg se álltunk, már alig vártam hogy hazaérjek
Köszi a segítséget de sajnos ehhez nincs kiskapu