Igen, télleg fel lehetne annyit fúrni, de jobban megnéztem: a pereme (amivel beilleszkedik a kerékbe) az meg nagyobb 44 mm, szemben az enyémmel, ami 39 mm, tehát nem tudom betenni semmiképp, ill. az agyatt is fel lehetne esztergálni, de annyit meg nem ér.
na meg is volnék, a féktisztítót teljesen elfújtam, volt vagy 300 ml, aztán vízzel lemostam, majd mentem úgy 2 km a mocival, h száradjon, meg melegedjen a lánc. utána ráfújtam a spray-t( mol dinamyc), ilyen fehéres színű, azért adtam neki rendesen, most hagyom hagy száradjon holnapig. kb ennyi a sztori
Én úgy szoktam, hogy a oldalsztenderen áll a motor és átbillentem
egy kicsit a sztenderen, igy levegőbe kerül a hátsó kerék. Pörgeted
közben fulykálod.
Vigyázz nehogy magadra boritsd a vasat.
Hogy az ablakkal mi lehetett azt nem tudom mert csak annyit csináltam hogy lehúztam a motorról a csatlakozót és feszültséget mértem rajta (megvolt rendesen) majd visszadugtam és működött.
Valószínűleg használt hogy pár napig ott volt a mentőláda és meggyógyult.
(vagy csak egyszerűen Francia)
Kicsit csalódtam a Japókban ,két csavarral rögzíteni már itt is spóroltak ,idegesített hogy pár perc után is újraindításnál az AC kattog 4-5-öt,a pohár alja tiszta benzin,pedig a tömítés jó,polir papírral sík felületen felcsiszoltam,de végül csak belemetszettem a másik két csavart is,a genesisé sokkal stabilabb karbi,itt még a mebrán fedele is két csavarral van csak rögzítve
A minap túrtam fel az alkatrészeket,de hogy kettőt is találok
igaz csak az egyik 17-es a másik 15-ös az FZ750-é volt.
A 17-es ahogy ,megnéztem 2egészet és 3/4-et fordul,ha jól néztem,ha esetleg Andikáé nem jó szívesen elpostázom
pupu. hazafele beugrok előtte csörgök
Mire jössz összeszedek 10-t
egy kicsit a sztenderen, igy levegőbe kerül a hátsó kerék. Pörgeted
közben fulykálod.
Vigyázz nehogy magadra boritsd a vasat.
féktisztítóval láncot lehet tisztítani?
Valószínűleg használt hogy pár napig ott volt a mentőláda és meggyógyult.
(vagy csak egyszerűen Francia)
igaz csak az egyik 17-es a másik 15-ös az FZ750-é volt.
A 17-es ahogy ,megnéztem 2egészet és 3/4-et fordul,ha jól néztem,ha esetleg Andikáé nem jó szívesen elpostázom
Sajna nem jó a kihajtó
Andi, ha tudnál rám időt szakítani, és elküldeni azt, ami neked van, hálás lennék... persze ha a méret jó (17/35mm)