Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos körvonalazódik már valamiféle elképzelés az Adriával kapcsolatban? (téged kérdezlek mint ötletgazdát)
Indulj ki abból ahogy az fzr-nél is van: egyes dugattyú fent és ennek a vezérműtengelyek szelepemelői majdnem vízszintesen állnak előre ill. hátra. Valahol ott lesz a helye ennek is. (gsxr-rel még nem volt dolgom de szinte egyformák)
A képen semmi sem látszik ,de van jelölés,de ahhoz még nem raktam soha,nem mintha sok vezérlést csináltam volna ,így nem tudom
Millió jelölés van
A lánckerekeken nincs jelölés?
Tegnap délután egy belpiacos szuzuki gsxr250-nel szívtunk egyik ismerőssel,próbáltuk a vezérlést beállítani,de kibaszott japók,tettek rá annyi jelölést hogy kéne egy kis segítség.
A képen nem látszik de a veztengely bemarás és a másik oldalt is van egy kis vonal,amúgy elvileg halott a motor, az én véleményem szerint a bemaráshoz kell rakni(a hondámon volt így)akkor ha ide tesszük akkor viszont a 2-es henger nincs kompresszió,ha viszont a kis vonalakhoz rakjuk akkor lehet 3 Bar-t mérni,nem akad egyik helyen sem ha átforgatjuk a főtengelyt,valaki?
Hévízen laktunk és mivel a héten Sándorék is a nyaralás terhét vonszolják Balatonkeresztúron, így megosztva a szenvedést, meghívtak minket egy délutáni barbeklyú partira szerdán. (nagyon jól sikerült, Vicus és Sanya remekül kezeli a konyhai kellékeket )
Sziasztok
Festetics? Megy Sanyiéknál is? Jó kis kört tettél

Ha így öltözöl, sose lesz belőled Cosmo-lány
Neked is

Megjött a kihajtó, de nem volt még érkezésem belepróbálni, szemre kb. belevaló. Óvatos vagyok ez kijelenteni, mert nekem van FZ-é, az is olyasmi, de nem megy bele mégse. Majd du. szétszerelem.
Szép napot .
Kellemes hétvégét mindenkinek
Mink meg voltunk balcsizni
Ajánlom figyelmébe ezt olyannak aki (jóval) vékonyabb nálam.
Ma néztem hazafelé jövet de nekem sajnos kicsi. (az ár természetesen alakítható)
Ábri több tudatmódosítót ne szeggyé má (1es kép)
Jó lenne már menni is?
Holnap rakom össze. (jó lett a csap)
Hát ez az --csak láttatok
Hát ja. Elég sok motort láttunk.
1 kép :elvonási tűnet