Indulj ki abból ahogy az fzr-nél is van: egyes dugattyú fent és ennek a vezérműtengelyek szelepemelői majdnem vízszintesen állnak előre ill. hátra. Valahol ott lesz a helye ennek is. (gsxr-rel még nem volt dolgom de szinte egyformák)
Tegnap délután egy belpiacos szuzuki gsxr250-nel szívtunk egyik ismerőssel,próbáltuk a vezérlést beállítani,de kibaszott japók,tettek rá annyi jelölést hogy kéne egy kis segítség.
A képen nem látszik de a veztengely bemarás és a másik oldalt is van egy kis vonal,amúgy elvileg halott a motor, az én véleményem szerint a bemaráshoz kell rakni(a hondámon volt így)akkor ha ide tesszük akkor viszont a 2-es henger nincs kompresszió,ha viszont a kis vonalakhoz rakjuk akkor lehet 3 Bar-t mérni,nem akad egyik helyen sem ha átforgatjuk a főtengelyt,valaki?
Hévízen laktunk és mivel a héten Sándorék is a nyaralás terhét vonszolják Balatonkeresztúron, így megosztva a szenvedést, meghívtak minket egy délutáni barbeklyú partira szerdán. (nagyon jól sikerült, Vicus és Sanya remekül kezeli a konyhai kellékeket )
Megjött a kihajtó, de nem volt még érkezésem belepróbálni, szemre kb. belevaló. Óvatos vagyok ez kijelenteni, mert nekem van FZ-é, az is olyasmi, de nem megy bele mégse. Majd du. szétszerelem.
A képen nem látszik de a veztengely bemarás és a másik oldalt is van egy kis vonal,amúgy elvileg halott a motor, az én véleményem szerint a bemaráshoz kell rakni(a hondámon volt így)akkor ha ide tesszük akkor viszont a 2-es henger nincs kompresszió,ha viszont a kis vonalakhoz rakjuk akkor lehet 3 Bar-t mérni,nem akad egyik helyen sem ha átforgatjuk a főtengelyt,valaki?
Ha így öltözöl, sose lesz belőled Cosmo-lány
Megjött a kihajtó, de nem volt még érkezésem belepróbálni, szemre kb. belevaló. Óvatos vagyok ez kijelenteni, mert nekem van FZ-é, az is olyasmi, de nem megy bele mégse. Majd du. szétszerelem.
Kellemes hétvégét mindenkinek
Ma néztem hazafelé jövet de nekem sajnos kicsi. (az ár természetesen alakítható)