Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bekaphatod.
Igen levették.
Késedelmi kötbér miatt az összeg teljes mértékben amortizálódott.
Hétfő: (terv szerint)
-megérkezés-beköltözés, fürdés a tóban, kajálás, hazamenés-tvnézés/alvás

Kedd: (terv: Festetics kastély all inkluzív)
-felkelés
-reggeli (addig pözsó elektromos ablakok leengedése szellőzés céljából)
-indulás Keszthelyre, majd ingyenes parkoló megtalálása a közelben (Lidl)
-elektromos ablakok felhúzása teljesen leengedett helyzetből:
ábrus : ábrusné
1 : 0
-újabb kísérlet: 0
-biztosítékok ellenőrzése: ok
-kábelek és egyebek: ok
-autóipari beszállítók és a törvényszerűség fejtegetése feszült idegállapotban
-szerszámok előkotrása, ajtókárpit bontása (körülmények: 80-150 vidám és érdeklődő tekintetű vásárló, a napon vagy 45'C )
-minden a helyén de senki sem mozdul, anyázás helyszűke miatt
-üveg kiemelése a sínből és feltolás utáni kiékelése (mentőláda állítva-egy szervóolajos doboz és egy fagyállós doboz)
-kárpit visszaszerelés ( .né közli hogy melege van, tekintettel való válaszolásra sértetten elhallgat)
-kézmosás
-bezárás és indulás a kastélyba (elvesztegetett idő: 1,5 óra)

Szerda: minden a terv szerint.
Csütörtök: hazafelé a klíma kétszer nem akar hűteni (pár perces kikapcsolás után megint hajlandó)
Ma: Pécs klíma hazafelé kétszer megint megcsinálja.
Köszi nem rossz ötlet
Ha jól emlékszek utánvétről volt szó, de azért köszi!
Mennyivel tartozok?
Mér? Levették a rendszámot és így le van a gond arról is?
Ugyanilyen vagyok már régóta.
ábrus 1
ha beindul a vadászösztön........
szépjóestéket.
Tudom,én is próbáltam még itt a műhelyben.A középső fekete tekerővel tudod a villogást finoman állítani.

Te híztál bázze?!

Ma adok ismét egy jó pontot a rend őreinek.
Ezer hálám nekik.
Én annyit tudok, hogy kiccsaládom úgy döntött, lemegyünk egy hétre aug elején Rovinj-Porec körül valahova, családosan, kocsival, úgyhogy lesznek friss helyi infók
Aztán aug végén mehetünk motorral, Rijekától délre, vagy Krk, azok közelebb vannak. Addig nézek apartmant, meg esetleg sátorozóhelyet, csak jó volna tudni, kb. kit és hogy érdekel, mert ugyi úgy kéne keresgélni...

Csövi 1
mlas 1
Ábrus (2?)
Többiek?
Mentünk Pécsre.
Kéne mérni kompressziót vezérlés nélkül. Az elég sokat elárulna.
Köszi,a bemaráshoz rakva pont jól jönnek ki az ütemek,dugattyú fönt1-4,és a bütykök úgy állnak ahogy írtad van még szelephézag ,de nincs kompresszió a 2-es hengerben,sztem alapból fos a motor ,de a vonalhoz rakva,ami ellenkező oldalt van kb 1fog eltéréssel ott is jól állnak a bütykök,de itt már nincs szelephézag de akkor lesz kompresszió a 2-es hengerben.Az ismerős úgy kapta ezt,hogy szétszedték mert egy fagydugattyú kiment összefolyt az olaj benzin,szétszedték megcsinálták,persze hengerfejtömítést nem cseréltek valami löttyel összerakták,de már a vezérlést nem tudták összerakni,a feladat csak annyi hogy induljon de én mondtam az ismerősnek hogy halott ügy ki tudja mit csesztek még el
beraktam a videóim közé!
igy remek
Hali Gali Gyula!
Megjött köszi
Kipróbáltam és faxa!