sziasztok!
ha már a kesztyűknél tartunk én éppen 2 napja kaptam szülinapomra újat a családtól egészen kényelmes már teszteltem,a réginél melegebb és szorosabb de mivel full bőr még idomúl.
Pacitó most hogy megint itthon vagy meg kell ejteni azt a dunakanyaros motorozást!
régi és az új
onnan látszik, hogy egy motor igazán jó, hogy mennyi az ára elég használtan... Most rákerestem az lc4 adventure-re, eleve csak kettőt árulnak a hahun, és azok is guriga, és 1.1-
Az első igazi motoroskesztyűm Pécsi kesztyű volt.
Talán tavalyelőtt dobtam ki hosszú rakosgatás után mert nagyon kész volt már szerencsétlen. (piros-fekete volt mint a Rigám, 90-91-ben vettem 1600 Ft-ért)
Dehogynem.
Ma ugyan nem voltam sehol (lévén szabadnapos) de eddig mindennap motorral mentem dolgozni-ügyintézni. (városi tökörészés)
Öltözet:
-motoroscsizma
-farmer
-protektoros nyári motoroskabát
-nyitott (alibi) robogóssisak
-GTR teljes idomzat (ami mögött 120-ig a levél se rezzen de a városban dől a meleg a tank alól)
Nem fáztam az biztos (a kabát baromi jó ) de elviselhető. (edzünk a GTR-rel a Horvát túrára mert az sem lesz hűvösebb és egyikünk sem dőlhet ki a melegtől )
Ha minden igaz, holnap hajnalban indulunk az Isztriára. Szállást nem foglaltunk, meglássuk, hogy sül el.
ha már a kesztyűknél tartunk én éppen 2 napja kaptam szülinapomra újat a családtól egészen kényelmes már teszteltem,a réginél melegebb és szorosabb de mivel full bőr még idomúl.
Pacitó most hogy megint itthon vagy meg kell ejteni azt a dunakanyaros motorozást!
régi és az új
Talán tavalyelőtt dobtam ki hosszú rakosgatás után mert nagyon kész volt már szerencsétlen. (piros-fekete volt mint a Rigám, 90-91-ben vettem 1600 Ft-ért)
http://youtu.be/Noh1A3m5jn0
http://www.jofogas.hu/szabolcs...
Ma ugyan nem voltam sehol (lévén szabadnapos) de eddig mindennap motorral mentem dolgozni-ügyintézni. (városi tökörészés)
Öltözet:
-motoroscsizma
-farmer
-protektoros nyári motoroskabát
-nyitott (alibi) robogóssisak
-GTR teljes idomzat (ami mögött 120-ig a levél se rezzen de a városban dől a meleg a tank alól)
Nem fáztam az biztos (a kabát baromi jó
Nem lehet ebbe az időben motorozni!
Pedig amikor a Duna parton sétálok mindig nézem azokat a nagy hajókat, olyan jó lenne egyszer az egyikkel végigutazni a Dunán...