Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Meg beszélhetjük....
12v-os mágnesszelepet tud valaki ennél olcsóbban??
Itt repkednek felettünk a buzi repülőgépek Kecskemét 50 km

Ha minden igaz, holnap hajnalban indulunk az Isztriára. Szállást nem foglaltunk, meglássuk, hogy sül el.
Én is most akarok venni valami nyári ujjatlan kesztyűt...
onnan bizony, ezért drága a zösszes csopper meg túra endúró
Szép napot mindenkinek
sziasztok!
ha már a kesztyűknél tartunk én éppen 2 napja kaptam szülinapomra újat a családtól egészen kényelmes már teszteltem,a réginél melegebb és szorosabb de mivel full bőr még idomúl.
Pacitó most hogy megint itthon vagy meg kell ejteni azt a dunakanyaros motorozást!
régi és az új
reggelt
onnan látszik, hogy egy motor igazán jó, hogy mennyi az ára elég használtan... Most rákerestem az lc4 adventure-re, eleve csak kettőt árulnak a hahun, és azok is guriga, és 1.1-
Az első igazi motoroskesztyűm Pécsi kesztyű volt.
Talán tavalyelőtt dobtam ki hosszú rakosgatás után mert nagyon kész volt már szerencsétlen. (piros-fekete volt mint a Rigám, 90-91-ben vettem 1600 Ft-ért)
Jövőhét csütörtökön keményebb megmérettetés vár ránk.
Goldwing fórumon találtam a Lady Lounge topikban.
Öreglány.
Dehogynem.
Ma ugyan nem voltam sehol (lévén szabadnapos) de eddig mindennap motorral mentem dolgozni-ügyintézni. (városi tökörészés)
Öltözet:
-motoroscsizma
-farmer
-protektoros nyári motoroskabát
-nyitott (alibi) robogóssisak
-GTR teljes idomzat (ami mögött 120-ig a levél se rezzen de a városban dől a meleg a tank alól)
Nem fáztam az biztos (a kabát baromi jó ) de elviselhető. (edzünk a GTR-rel a Horvát túrára mert az sem lesz hűvösebb és egyikünk sem dőlhet ki a melegtől )
Utasként biztos jó,sőt....
Nem lehet ebbe az időben motorozni!
És állítólag még ez lesz két hétig...

Pedig amikor a Duna parton sétálok mindig nézem azokat a nagy hajókat, olyan jó lenne egyszer az egyikkel végigutazni a Dunán...
Brutál idő volt ma! Pfúúúúúúúúúúúj
Ma olyan meleg volt, hogy inkább autóval mentem Pestre...Rövid gatya, strand papucs összes ablak leteker.
Hát sajna nem!
Vékonykát most próbálom az angol nyelvtan rejtelmeibe bevezetni úgyhogy már mindenhol angol szavakat látok