A munkahely az más. Ha az ember hosszabb időre tervez ott akkor az nagyon sz&r tud lenni.
A srác meg lehet nemsokára benne lesz a híradóban hogy egy megszeppent fiatal kolléganő szeme láttára magára zárta a bengáli tigris ketrecét és elkezdet ordítani a tigrissel hogy: Spáárta! Csak egy mehet ki élveeee!
A kollégák meg nyilatkoznak majd hogy: mindig is kemény volt, velünk is mindig kötözködött. Sajnálatos ez a tragédia.
Csak nem értem miért nem lehet normálisan?
Az agressziót meg kell tanulni kordába tartani!
Kell találni egy hobbit,vagy két naponta edzés stb...
Ennek ez a gyógymódja!
Mondjuk lényeges momentum az is hogy a teraszról látni lehessen a tengert. Úgy még az elején sokkal hangulatosabb iszogatni. (később viszont már problémát okozhat, sőt veszélyessé válhat)
Engem sem. Csak rohadt szar így bejárni dolgozni, hogy ez minden nap benne lehet a pakliban. Mert sajnos vannak olyan beszólások, megmozdulások amiket már a legnyugodtabb ember sem tud lenyelni szó nélkül, és ha meg mered védeni magad akkor túlnyomó részt ez lesz a vége...
De a kis buta fiú nem tudja milyen darázsfészket piszkál ha nagyon nem bír az erejével...
Hát ez igaz,de igy nem lettem a cégnél fekete listás ami annyit tesz,hogy normálisan kiléptem de a ha tele vágom akkor nem tudok ennél a cégnél el helyezkedni!
Az már nálam is sok, agressziót válthat ki.
Lelki szinten pár éve már szintet léptem és nem érdekel ha nekem nem fontos emberek beszólnak vagy nem tudják a saját súlyukat.
Remélem most nem a sógorodnak kell megint mondanom, hogy ne szórakozzon velem