Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha úgy végzek az elfekvőben akkor írok
Remélem most nem a sógorodnak kell megint mondanom, hogy ne szórakozzon velem
Benne vagyok! Holnap?
(nem ma)
Valamikor valahol?
Dióhéjban.....
rohadtmeleg van
veresd el az arcát a Pupuval.
Én biztos nem piszkolom be a kezem egy ilyen görénnyel, lesz aki első szóra megteszi helyettem.
A munkahely az más. Ha az ember hosszabb időre tervez ott akkor az nagyon sz&r tud lenni.
A srác meg lehet nemsokára benne lesz a híradóban hogy egy megszeppent fiatal kolléganő szeme láttára magára zárta a bengáli tigris ketrecét és elkezdet ordítani a tigrissel hogy: Spáárta! Csak egy mehet ki élveeee!
A kollégák meg nyilatkoznak majd hogy: mindig is kemény volt, velünk is mindig kötözködött. Sajnálatos ez a tragédia.
Egyszer úgyis mindenki visszakap mindent az élettől...
Sajnos vannak olyanok akiket nem neveltek megfelelően és ez visszaköszön a későbbiekben. (lásd: degenerált sógorom)
Az sajna szétszedős mert nútos a külső futógyűrű így nem lehet kihúzni a csapágyat a helyéről.
Ez ezresé de a 600-é is ilyen.
Mester! A meghajtó kis lánkerék csapágya miatt a blokk széthúzós? Úgynéz ki elszállt
Aki idegbeteg annak tudnék javasolni más megoldást is feszültséglevezetés gyanánt...
Csak nem értem miért nem lehet normálisan?
Az agressziót meg kell tanulni kordába tartani!
Kell találni egy hobbit,vagy két naponta edzés stb...
Ennek ez a gyógymódja!
Mondjuk lényeges momentum az is hogy a teraszról látni lehessen a tengert. Úgy még az elején sokkal hangulatosabb iszogatni. (később viszont már problémát okozhat, sőt veszélyessé válhat)
Engem sem. Csak rohadt szar így bejárni dolgozni, hogy ez minden nap benne lehet a pakliban. Mert sajnos vannak olyan beszólások, megmozdulások amiket már a legnyugodtabb ember sem tud lenyelni szó nélkül, és ha meg mered védeni magad akkor túlnyomó részt ez lesz a vége...

De a kis buta fiú nem tudja milyen darázsfészket piszkál ha nagyon nem bír az erejével...
Hát ez igaz,de igy nem lettem a cégnél fekete listás ami annyit tesz,hogy normálisan kiléptem de a ha tele vágom akkor nem tudok ennél a cégnél el helyezkedni!
Az már nálam is sok, agressziót válthat ki.
Lelki szinten pár éve már szintet léptem és nem érdekel ha nekem nem fontos emberek beszólnak vagy nem tudják a saját súlyukat.
Inkább 2-t
Fizikai
Úgy értem hogy fizikai vagy "csak" lelki elnyomás?
Szerintem is szabadabb és lazább mint az élrevasalt szállodai szomszédokkal lakni. Az szerintem akkor jó ha csak aludni jár "haza" az ember.
Azért egy àllast megérdemelt volna, ha már úgy is eljöttél minden mindegy alapon...
Igen,ez így van!