Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Verbális bántalmazás egyik tipikus formáját értik ez alatt!
Uralkodás a másik felett!
Maximális elnyomás!
Nem veszi emberszámba a másikat!
Soroljam még?
Asszem erre szokták mondani, hogy "Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy túl alacsony a kerítés..."
Befenyít? Ez alatt mit kell érteni?
Igaz, hangulatosabb egy apartman. Kis kiülős terasszal, tűzrakó hellyel....
Nem értem miért nem lehet kulturáltan,emberi hangon beszélni a másikkal?
Ha meg véletlenül szájba vágom,akkor meg,meg van lepődve!
Inkább leszálltam....
El magyaráztam neki azt is,hogy nem vagy sem a kutyája,sem a kölyke,és ez egy munkahely nem a hadsereg! Na itt el vörösödött a feje és fel állt nekem na persze én is reagáltam,csak hogy a matrózok mind Magyarok voltak és fel álltak mögém.... Erre kitakarodott.
Soha nem értettem miért kell így viselkedniük,az állatokba több érzés szorúlt erre kell egyre jobban rá jönnöm!
" Állatkert" Nekik a legjobb odabent! "nem ők vannak bezárva hanem mi vagyunk kizárva" És ez így helyes...
Tényleg nem
Hát ez itthon is így megy... Szerinted nekem milyen mikor 50 kilós nő létemre kajak föl kell állni a férfi kolegáimmal szembe úgy hogy közbe fejhangon üvölt bele az arcomba mint valami idegbeteg? Nekem meg így telt az utóbbi pár napom... És akkor megkérdezik, hogy miért vagyok ideges... Van még legalja, sőt inkább azt mondanám, hogy még ennél is mindig van lejjebb... És egy felnőtt férfi attól lesz férfi hogy befenyít egy nála jóval gyengébb nőt? Hát gratulálok, ehhez nagy teljesítmény kell tényleg.
Persze de a nők ezt nem értik.
Látszik hogy még mindig nem ismersz eléggé.
Én a honvédséget is úgy viseltem hogy történhet bármi, akkor is egy nappal kevesebb.
A tiszt üvöltött és elhordott mindenki előtt mindennek, én meg csak néztem mint a hülyék és magamban elégedetten könyveltem el hogy nem járhat messze a szívinfarktustól, miközben a tiszti sapka felett egy jól látható -1 lebegett.
Valahogy belülről érzem hogy inkább nem akarom megnyitni...
Ez aranyos....
Hát egy szőrös orángutánt én sem tolerálnék de vannak akiket azért el lehet viselni. link
Na itt vagyok,csak muszáj volt ki mennem egy körre a kis drágámmal.... Mert láttam rajta,hogy nagyon el van szomorodva mert senki nem tépi a száját...
Nem tűntem el kimentem erre a retek hajóra ugye melózni és egy Szerb tetű volt a konyha főnök és üvöltözött bele a pofámba állandó mert egy lelki top-rongy volt szerencsétlen,primitív balkáni suttyó! Mondtam neki,hogy ez europa Nem pedig balkánia....
Naggyából így alakult az el múlt hetem!
Én biztos nem bírnám elviselni ha valami idegen gyömöszölne...
Qrvára fáj a nyakam (tarkóm) már lassan egy hete, fejemet is alig tudom fordítani. Áthívtam a kiscsajt hogy csináljon vele valamit de eddig elég mérsékelt az eredmény. (bár ma jött először)
"Itt csajok csak bajszos vén öreglányok vannak mogyoródon. Itt utánpótlás csak ha valami jó kis sminkes csajjal összejönnék de azok válogatósak."
Ezek szerint mégiscsak vannak csodák

Miva'? Masszírozás után nem felfordulni szokás... Vagy már ennyit változtak az idők?
Néha jólesik visszaolvasni.
Most ment el a masszőr. Lehet hogy felfordulok.
Szerdán rendeltem,tegnap megjött: légszűrő +1500Ft posta.
Bementem előtte szerdán itt a szűrőboltba és számla nélkül meghozták volna péntekre 9200Ft-ba. (nem vicces)
Muszáj neked a múlton merengeni?
Most kapcsolok: neked hajóznod kéne!
Nem velünk te maki, hanem úgy egyébként
Vártam/tuk hogy szólsz, hogy mivan, aztán se kép, se hang, nekem már az is eszembe jutott, hogy nem-e valami baj történt...
De akkor hál Istennek nem, hajóztál, oszt szartál a fejünkre
Meg mondtam akkor is, hogy nekem nem kell a motorod, csak nem tudtam összerakni a képet

Na, mesélj már, mi történt?
Drágám! Veletek mi bajom lehetne? Viccelsz? Azért nem intézkedtem motor ügyben,mert volt még egy csomó idő télig,meg persze nem voltam benne egészen biztos,hogy kerek a történet a melóval kapcsolatban! De be is igazolódott!
Ennyi volt a meló?

Baszki, én meg már azt hittem valami bajod van, hogy így eltűntél szó nélkül!