Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sok semmi,majdnem televágtam a konyha főnök fejét és inkább le szálltam,tehát itthon vagyok!
Veletek mizú?
PACITO!
szombat 13.40, m2: A leggyorsabb Indian
meleg, betegség,
és feléd?
Na mizú lovasok?
Nem a gyógyszerre kell inni hanem az egészségre!
De persze mint mondtam:nem vagyok ellene semminek.
nem iszok gyógyszerre
Nem jó fbn kell.
Émejgésre meg igyál sört.
Szerintem az a legegyszerűbb ha készítesz magadnak, mint otthon is.
Igen nehéz volt meglátni az autó arányain hogy köze sincs egy BMW-hez de ott van elől egy akkora intercooler hogy alig férnek el a csövei.
Nos én azért nem is keresgéltem a szigeteken mert akkor mindig kompozni kell ha esetleg másfelé is akarunk menni.
A szállodával meg annyi van hogy szerintem az túl "steril" 3-4 férfiembernek, ott nincs konyha, így hűtő és társai ahol összeüthetünk valami kaját bevásárlás után vagy esetleg megoldható egy esti sütögetés a teraszon.
Trinecben szállodában laktam egy hétig, lakni lehet benne de csinálni nagyon semmit. (bár esténként megelevenedett a folyosó, mert néha egy-egy eltévedt csaj kopogtatott be ide-oda hogy bejöhetne-e egy italra)
Az is soknál megütötte a szemem hogy: parkoló a közelben, külön díjazásért
Én ezért nem javaslom.
30-328-0203.
küldd már el a számod fb-n megint! :)
Szasztok lovasok.....
Küldtem mailt nektek, Rab sziget szálloda megnéztem:
4 fő részére kétágyas, városra néző szobában két
pótággyal félpanziós ellátással aug. 18-26-ig = 677 €

http://international-szalloda-...
Az a baj hogy az yzf 750 váltó nál én is lőnék egy 7.et 100km/h 4000. 6. áttételt kéne variálnom olyan 6. 3000 100km/h ra pl 3-4fokozatban észre se venni semmit nincs különbség de 5be megint megindul
Reggelt most keltem még émelygek de már jobban vagyok
BMW vese van berakva az evoba
hát nem tudom.az enyém még sosem melegddett. Sztem ha minden jó akkor felesleges
hali gali
Igen,azóta van nekem is rajta venti kapcsoló,felvonuláson meg a Kékes túrán jól jött. .
kávét kell szereznem.