Volt a szar zselés HOLS. Utána a MOL az nagyon fasza volt de a kúton rohadt drága a 400milis 2800. Most Castrolt vettem 3000ért 2x400ml. Itt árul a srác az apróba 1600ért.
Milyen gyakran fújjátok? Én kb. 1000km-ként. Akkor szoktam megtaperolni és ha már nagyon száraz és fényesek a görgők akkor átfújom. Sokat számít a spray minősége...Nekem a Motorex vált be még a Biker-be vettem jó pár éve. De mondta is a csávó, hogy 1000km-eket kibír egy fújás. Nem akartam hinni neki.
Nem kevered, ez a ragacsos, de nekem eddig még nem sok mindent szedett össze, pedig 3-4 hónapja biztos használom már...
Jó, mondjuk tény hogy nem megyek vele keresztül a szántóföldön és szar úton (ahol sok ganét szedhetne fel) is csak viszonylag ritkán, gondolom ennek is köszönhető, hogy nem gyűjt össze mindent.
Csak a múltkor elfogyott és fújnom kellett a régivel (abba volt még egy kis maradék), bementem melóba meg vissza és úgy nézett ki utána mintha 10 éve nem lett volna letakarítva
De a láncom amúgy kuka (van benne részemről több mint 27e km, meg még ki tudja mennyi), csörög, zörög, kattog, ráz, de ha teflonossal van befújva akkor legalább csöndbe van
Igyekeztem, dehát így sem lett tökéletes, szét kellett volna kapni teljesen, leszedni a láncot, meg miegymás, de ahhoz most nem volt túl nagy hangulatom.
A "ződsárga" meg több mint 1 éve rajta van, eddig még nem volt vele baj, de köszönöm, akkor orvosolom a problémát!
Szép tiszta lett.
Én még annyit, hogy az a ződsárga szigszalag nem jó semmire, mert nem állja a hőt, és akkor fog leolvadni onnan, mikor a legjobban fáj és csinál zárlatot.
Meleg helyen ilyet nem szaban használni, csak zsugorcsövet, vagy vászon alapút.
Nekem a sötétkék Valvoline jött be idáig http://www.olajwebshop.hu/term...