Van olyan Feri bácsi.
Amikor a nyeregben egy oldalon a két dugóból valamelyik megszorul (többnyire felületi kosztól) akkor a maradék egy bizony ferdén nyomja a betétet és az meglátszik a tárcsán is. (vagy a betét elejét vagy a végét nyomja és ferdére kopik)
Egy nyereg akkor jó, ha kézzel vissza lehet nyomni a dugattyúkat (még ha nehezen is)
Nekem van itt egy kicsi MOL-os, még van az alján valamennyi (sikondai bulin vettem a benzinkútnál).
Eddig IGOL-t használtam, még az is negyedig van és van egy bontatlan Valvoline is. (akciósan vettem)
A GTR-ben meg kardántengely, szóval kitart még egy darabig.
De tényleg házat adnak bérbe, 4 ágy mindben van, de ahol nincs ott a háziúr, ott akár még 2-en is elférnek pluszban, az nem plusz pénz.
A 6 motor az udvarban némileg gyanús lenne de annyira nem vergődnek vele.
Mi 5-én indulunk reggel, igaz, a ház még nincs lefixálva, de előzetesen 60 jurót mondtak, önálló ház 2 szobával, konyhával, wifi, tenger 300m. Rovinj, Isztria.
A Vicus elenged,azzal semmi gáz. Tényleg nincs rá most. Iskolakezdés,Bogi táborozása,Balatoni nyaralás,és megjöttek az adók,amit szept 15-ig be kell fizetni. Sajna nem fér bele. Már számolgattuk,és nem megy.
Pedig pont neked való, ilyen öregfiúk túramotorozás
Asszony nem enged? Sanya, légy férfi
A házikó uannyi lesz 4 emberre, mint 3-ra fejenként akkor lenne kb. 4000.
Feri bátyám!
Jó lett a kihajtás, igaz, kicsit át kellett alakítani, de most már kb. jól mér (érzetre, mert GPS-el még nem néztem meg)
Majd írd meg az árát mélben, meg mellé egy számlaszámot.
Én amikor rozsdás amennyit mék vele
amikor száraznak tűnik, fújok rá, valami lánczsírozó spay, csapágybótban vettem, semmi márka. Egy jó nagy flakon egy 1000es
Ma ottalvás,holnap reggel felvesszük a Bogit a Börzsönyben,és gyerünk haza.
Amikor a nyeregben egy oldalon a két dugóból valamelyik megszorul (többnyire felületi kosztól) akkor a maradék egy bizony ferdén nyomja a betétet és az meglátszik a tárcsán is. (vagy a betét elejét vagy a végét nyomja és ferdére kopik)
Egy nyereg akkor jó, ha kézzel vissza lehet nyomni a dugattyúkat (még ha nehezen is)
Eddig IGOL-t használtam, még az is negyedig van és van egy bontatlan Valvoline is. (akciósan vettem)
A GTR-ben meg kardántengely, szóval kitart még egy darabig.
Aki nem jön, annak nem kell
De tényleg házat adnak bérbe, 4 ágy mindben van, de ahol nincs ott a háziúr, ott akár még 2-en is elférnek pluszban, az nem plusz pénz.
A 6 motor az udvarban némileg gyanús lenne
Mi 5-én indulunk reggel, igaz, a ház még nincs lefixálva, de előzetesen 60 jurót mondtak, önálló ház 2 szobával, konyhával, wifi, tenger 300m. Rovinj, Isztria.
Asszony nem enged? Sanya, légy férfi
A házikó uannyi lesz 4 emberre, mint 3-ra
Jó lett a kihajtás, igaz, kicsit át kellett alakítani, de most már kb. jól mér (érzetre, mert GPS-el még nem néztem meg)
Majd írd meg az árát mélben, meg mellé egy számlaszámot.
Kösz még1x
amikor száraznak tűnik, fújok rá, valami lánczsírozó spay, csapágybótban vettem, semmi márka. Egy jó nagy flakon egy 1000es
hátsó betét nincs csak kopottak.