Hali aki lemaradt
/Pupu -Zsolti -jaszi -pacitó----stb,,,,,
Hétvégén egy velecei fűrdéssel egybekötött kis kaja + sűtök újra meggyes palacsintát .
Aki ráér és jönne jelezze!
Az elektromosat kihagyom.
Sima ejtőtartály meg készülőben van. Helyet keresek neki a vázon, csap meg a csövezése nagyjából összeállt, majd fel kell szerelnem. De mivel a csepegtető része vissza van addig ezt sem tudom. Majd jól ki kell találnom hova eresszem az olajat. Sajnos normális tartályt nem találtam, úgy hogy a donor gépemnek a hátsó fékfolyadék tartálya lesz felszerelve.
Komolyra fordítva,Pupu azt felejtsd el,a Majesty-hez készült,azon két index visszajelző vanha együtt villog az a vészmód,az Fzr-nek viszont csak egy,kell a visszajelzős kapcsoló hogy az ember lássa a vészvillogást.
Szerintem még egyszerűbb lenne ha a egy egyszerű kontrollizzó nélküli billenőkapcsolóval a rider kapcsolgatná folyamatosan mindenféle relé helyett. (még a villogás ütemét is szabályozhatná)
" a legegyszerűbb mert nem kell dióda meg sok szar és csak 700ft+kapcsoló+2m vezeték és 10db saru kb 1200ft"
Két relé kell hozzá aminek darabja 800ft,meg tíz saru!
Az én változatom összesen négy ponton csatlakozik a motorhoz.
Meg visszajelző nélküli kapcsolót tesz hogy ne legyen zárlat,jó szöveg! .
/Pupu -Zsolti -jaszi -pacitó----stb,,,,,
Hétvégén egy velecei fűrdéssel egybekötött kis kaja + sűtök újra meggyes palacsintát .
Aki ráér és jönne jelezze!
Megnéztem a leggyorsabb indiánt Sir Anthoni Hopkinsal és nagyon nagy film,és elképesztően nagyot alakít benne!
Köszi az ajánlást.....
Kuplung fedél tömítés 860 Ft /db
bw
Bruttó ár: 1 890 Ft
Sima ejtőtartály meg készülőben van. Helyet keresek neki a vázon, csap meg a csövezése nagyjából összeállt, majd fel kell szerelnem. De mivel a csepegtető része vissza van addig ezt sem tudom. Majd jól ki kell találnom hova eresszem az olajat. Sajnos normális tartályt nem találtam, úgy hogy a donor gépemnek a hátsó fékfolyadék tartálya lesz felszerelve.
---- Mert megérdemlem!
A szép motor
Két relé kell hozzá aminek darabja 800ft,meg tíz saru!
Az én változatom összesen négy ponton csatlakozik a motorhoz.
Meg visszajelző nélküli kapcsolót tesz hogy ne legyen zárlat,jó szöveg!