Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és Andika is megigérte::jön
Hali aki lemaradt
/Pupu -Zsolti -jaszi -pacitó----stb,,,,,
Hétvégén egy velecei fűrdéssel egybekötött kis kaja + sűtök újra meggyes palacsintát .
Aki ráér és jönne jelezze!
Faszom. telefon jól mutatja...
Ezzel nem nehéz kárcóni
Te hol vagy? Ausztráliába

Helló mindenkinek!

Megnéztem a leggyorsabb indiánt Sir Anthoni Hopkinsal és nagyon nagy film,és elképesztően nagyot alakít benne!

Köszi az ajánlást.....
nem rossz az, csak nagyon kicsi
Jó reggelt.
hali gali mindenkinek
reggelt
nv
Kuplung fedél tömítés 860 Ft /db

bw
Bruttó ár: 1 890 Ft
Megint működik a Biker World
Majd ha ez működik akkor lehet teszek rá elektronikát is.
Az elektromosat kihagyom.
Sima ejtőtartály meg készülőben van. Helyet keresek neki a vázon, csap meg a csövezése nagyjából összeállt, majd fel kell szerelnem. De mivel a csepegtető része vissza van addig ezt sem tudom. Majd jól ki kell találnom hova eresszem az olajat. Sajnos normális tartályt nem találtam, úgy hogy a donor gépemnek a hátsó fékfolyadék tartálya lesz felszerelve.
Emre hogy állsz az elektromos adagolóval?
Kaptam 2 doboz sört vacsora után.

---- Mert megérdemlem!
Hát igen. Ez gyönyörű.
Azon gondolkodom,hogy 1100cm3 és csak 68 le. Mondjuk nekem elég lenne bőven,de nagyon karcsú teljesítménynek hat.

A szép motor
nekem inkább ez
Kivéve mikor máshoz jön meg a kedved!
Komolyra fordítva,Pupu azt felejtsd el,a Majesty-hez készült,azon két index visszajelző vanha együtt villog az a vészmód,az Fzr-nek viszont csak egy,kell a visszajelzős kapcsoló hogy az ember lássa a vészvillogást.
Na azt megnézem,amikor Pupu kapcsolgatja kézzel. . .
Szerintem még egyszerűbb lenne ha a egy egyszerű kontrollizzó nélküli billenőkapcsolóval a rider kapcsolgatná folyamatosan mindenféle relé helyett. (még a villogás ütemét is szabályozhatná)
" a legegyszerűbb mert nem kell dióda meg sok szar és csak 700ft+kapcsoló+2m vezeték és 10db saru kb 1200ft"
Két relé kell hozzá aminek darabja 800ft,meg tíz saru!
Az én változatom összesen négy ponton csatlakozik a motorhoz.
Meg visszajelző nélküli kapcsolót tesz hogy ne legyen zárlat,jó szöveg!
.