Nem kell okvetlenül mindent elhinni a műszernek. (van némi szórása mivel elektronikusan mér)
Meg aztán áttételfüggő is.
De vannak itt olyanok akik meg tudják mondani mert ilyenjük van.
Egyébként nézz meg pár ilyet. http://youtu.be/5jOS5RnzOSU
Köszönöm! Azt meg tudnád mondani,hogy ha 100-nál 4500-at forog, az normális-e? Igazából rég volt ilyen motorom és nem úgy emlékszem,hogy az ilyen sokat forgott volna az említett tempónál! A másik ekkora motorommal nem tudom összehasonlítani,mert teljesen más a blokk és hengerszám,de az FZR-hez képest sokkal hosszabb az áttétele!
Sziasztok! Meg tudná valaki adni az FZR 1000 EXUP gyári méretű lánckerék fogszámait? Illetve azt, hogy 100 km/h-nál mennyit kellene forognia a motornak? Előre is köszi
Ez egy rendkívül érdekes dolog. (jelenleg nem találom de lehet hogy a sátor cuccai között van)
Ez egy nagy skálázott műanyag lap amiben van kör alakban egy kb. 2-3mm átmérőjű átlátszó cső (olyan mint a benzincső csak ez baromi vékony) amiben a víz alatt megjelenik egy buborék ami a mélységgel arányosan mozog.
Érdekes megélni azt hogy letekerve egy kinézett kagylóért vagy tengeri csillagért szinte beszakad a búvár dobhártyája annyira fáj, miközben azt gondolná az ember hogy jár vagy 6-8 méter mélyen, aztán feltéve a "műszert" rájön hogy nem kellett volna, mert az kíméletlenül közli 3m-en jár. (a rekordom 5,4m enyhe agykárosodással, vagy két napig nem hallottam a jobb fülemre)
hi
ábrusnak: örultem, hogy csak a telo, mert elöször azt hittem, a szemuvegem is benne volt, ami egy 70ezres oakley, de szerencsére az a másik müanyag szatyorban volt, pedig már elsirattam, otthon derült ki, h megvan.
cápát nem láttam, vagy csak eijedt, mikor meglátott gatyában.
sok cuccot ne hozzá, 2 polo, 2furdögatya, oszt csá.
ja, meg egy bankkártya: ))
"Augusztus és szeptember hónapban a legnagyobb az esélye egy-egy magányos példány felbukkanásának, amikor a tonhalak az észak adriai térség felé vonulnak, és azokat követve úsznak fel egészen a Trieszti-öbölig. "
Meg aztán áttételfüggő is.
De vannak itt olyanok akik meg tudják mondani mert ilyenjük van.
Egyébként nézz meg pár ilyet.
http://youtu.be/5jOS5RnzOSU
Ez egy nagy skálázott műanyag lap amiben van kör alakban egy kb. 2-3mm átmérőjű átlátszó cső (olyan mint a benzincső csak ez baromi vékony) amiben a víz alatt megjelenik egy buborék ami a mélységgel arányosan mozog.
Érdekes megélni azt hogy letekerve egy kinézett kagylóért vagy tengeri csillagért szinte beszakad a búvár dobhártyája annyira fáj, miközben azt gondolná az ember hogy jár vagy 6-8 méter mélyen, aztán feltéve a "műszert" rájön hogy nem kellett volna, mert az kíméletlenül közli 3m-en jár.
Holnap?
Nem merülsz te olyan mélyre mint a Titanic.
A gyöngyhalászok sem használnak palackot.
"Aztak*rva ezzel az arccal inkább nem kezdek ki, mert akkorát kapok tőle hogy a végén megtanulok a homokban szaladni!"
ábrusnak: örultem, hogy csak a telo, mert elöször azt hittem, a szemuvegem is benne volt, ami egy 70ezres oakley, de szerencsére az a másik müanyag szatyorban volt, pedig már elsirattam, otthon derült ki, h megvan.
cápát nem láttam, vagy csak eijedt, mikor meglátott gatyában.
sok cuccot ne hozzá, 2 polo, 2furdögatya, oszt csá.
ja, meg egy bankkártya: ))
Oxigénpalack, vagy felfújható gumi kacsa?
Mert szerintem mindegyiket lehet bérelni is.
http://www.divecenter.hu/Hirek...
"Augusztus és szeptember hónapban a legnagyobb az esélye egy-egy magányos példány felbukkanásának, amikor a tonhalak az észak adriai térség felé vonulnak, és azokat követve úsznak fel egészen a Trieszti-öbölig. "