Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm az infót! Így már nyugodtabban alszom! Valószínűleg a hosszú évek alatt az emlékeim megszépültek.
nekem most 5000-et forog száznál. hazafele megnéztem ebben a szép szeles időben.
Hát igen, a V2-nél kissé másabb a helyzet.
Nem kell okvetlenül mindent elhinni a műszernek. (van némi szórása mivel elektronikusan mér)
Meg aztán áttételfüggő is.
De vannak itt olyanok akik meg tudják mondani mert ilyenjük van.
Egyébként nézz meg pár ilyet.
http://youtu.be/5jOS5RnzOSU
Nem, mert függőlegesen nem áll ki belőle semmi.
Köszönöm! Azt meg tudnád mondani,hogy ha 100-nál 4500-at forog, az normális-e? Igazából rég volt ilyen motorom és nem úgy emlékszem,hogy az ilyen sokat forgott volna az említett tempónál! A másik ekkora motorommal nem tudom összehasonlítani,mert teljesen más a blokk és hengerszám,de az FZR-hez képest sokkal hosszabb az áttétele!
17/47
NAGYON szükségem van egy krómszárra...
Sziasztok! Meg tudná valaki adni az FZR 1000 EXUP gyári méretű lánckerék fogszámait? Illetve azt, hogy 100 km/h-nál mennyit kellene forognia a motornak? Előre is köszi
Te, az nem egy napóra?
Ez egy rendkívül érdekes dolog. (jelenleg nem találom de lehet hogy a sátor cuccai között van)
Ez egy nagy skálázott műanyag lap amiben van kör alakban egy kb. 2-3mm átmérőjű átlátszó cső (olyan mint a benzincső csak ez baromi vékony) amiben a víz alatt megjelenik egy buborék ami a mélységgel arányosan mozog.
Érdekes megélni azt hogy letekerve egy kinézett kagylóért vagy tengeri csillagért szinte beszakad a búvár dobhártyája annyira fáj, miközben azt gondolná az ember hogy jár vagy 6-8 méter mélyen, aztán feltéve a "műszert" rájön hogy nem kellett volna, mert az kíméletlenül közli 3m-en jár. (a rekordom 5,4m enyhe agykárosodással, vagy két napig nem hallottam a jobb fülemre)
Hááááát jah!
Holnap?
Baszki...
Mélységmérő?
Nem merülsz te olyan mélyre mint a Titanic.
Uszony, szemcsi, pipa, mélységmérő, fürdőgatya, merülőpóló.
A gyöngyhalászok sem használnak palackot.
Igen....
hát igen, amig a határozott fellépés elég, addig nyerö vagyok: ))
Elképzelem a cápát...
"Aztak*rva ezzel az arccal inkább nem kezdek ki, mert akkorát kapok tőle hogy a végén megtanulok a homokban szaladni!"
hi
ábrusnak: örultem, hogy csak a telo, mert elöször azt hittem, a szemuvegem is benne volt, ami egy 70ezres oakley, de szerencsére az a másik müanyag szatyorban volt, pedig már elsirattam, otthon derült ki, h megvan.

cápát nem láttam, vagy csak eijedt, mikor meglátott gatyában.
sok cuccot ne hozzá, 2 polo, 2furdögatya, oszt csá.
ja, meg egy bankkártya: ))
SZTK felszerelése van tuti
Az hogy eddig nem történt baj az nem azt jelenti hogy ezek után sem fog.
Az nálad mit jelent?

Oxigénpalack, vagy felfújható gumi kacsa?
Mert szerintem mindegyiket lehet bérelni is.
Eddig sem találkoztam egyikkel sem így nem tartok ettől.
Jó nyaralást!

http://www.divecenter.hu/Hirek...

"Augusztus és szeptember hónapban a legnagyobb az esélye egy-egy magányos példány felbukkanásának, amikor a tonhalak az észak adriai térség felé vonulnak, és azokat követve úsznak fel egészen a Trieszti-öbölig. "

Jó de nekem búvárcuccot is vinnem kell.