Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Highway-re gondolsz?
Nem pörgök csak mivel nem ismerem őket így megkérdezek olyat aki látott már ilyet.
De először azt kell tudnom hogy jó e a búrádra a súbert, mert ha nem akkor azt alakítom át.
Alapvetően nem vagyok híve Normális motoron ezeknek az egyszerű sisakoknak.
Azt gondolom van más normál típus is amiben le tudod tenni a fejed ha baj van.
Ami nálunk már kiállta a próbát és nyitott sisak az 11990-nél kezdődik.
Olyanban már gázoltak el engem is, és a fejem koppant az aszfalton a vállam után.
Felálltam, megbeszéltük az ipsével hogy mindketten címeres barmok voltunk az adott közúti szituban és mindenki ment a dolgára.
Egy noname sisakban ugyanezt nem szívesen tettem volna meg.
Ez csak az én véleményem, nem kőbe vésett szentírás.
NEmtom mit pörögsz ilyenen. A grexnek nagyon durván jó cuccai vannak, és a nyitott sisakjára nagyon beneveznék városi használatra
Szia.
Mint illetékest kérdezlek: mi a véleményed a Zeusz illetve a NOX és egyéb tizenezer Ft-os sisakokról? (ha ismered őket bár látom hogy hasonló nálatok is van)
Kimondottan nyitottat keresek egy plexivel, mivel ezt a könnyebb viseletet jobban szeretem mert szemüveges vagyok. (a szélvédelem nem szempont, az a GTR-en megoldott)
Ez nem csak a térdem az enyémen Jó hallani mikor a célrarában hallod a kárcoló motort és látod a végén az elfogyó majrét
Ó, hát hogyne
ezen jól fogyott
de
pont ezen gondolkoztam, hogy te aztán biztos legalább így nyomod
rendőr csinálta (amúgy a telefonomon nem tudod, hogy fejjel lefelé vagy fotózás közben, ha nem a fotógombbal csinálod a képeket, hanem képernyő-nyomkodással.)
Nem akarsz rá egy szatunás plexit? Szerintem még van CBR-re.
Úgy szeretnék én is így kanyarodni

Bár 1x már nekem is leért a lábtartó...
Egyszer már láttam olyat hogy fejjel lefelé csinálták de most már elhiszem hogy tényleg van ilyen.
annyi, hogy itt még elment, hogy végigvonszoltam az oldalát, de a célrarákban azért necces játék volt lábtartón billegve odatenni a tüzet. De jól elvoltunk.
Nekem tetszik!
Főleg hogy végre először látok olyan képet, ahol dől a motor, de nem az unalmas "leért a térdem, meg a könyököm, meg a fejem...( )" képeket kell nézni
ez neked nagyon fáj
Nem volt nehéz 5cm lejjebb van a lábtartó
Ha rámentél az előzőkre és kirakta nagyba úgy már jó volt
Szép "Tánc" !
Odatetted rendesen
na, beforgattam.

Sajnos nem én voltam
Ma valaki nagyot zsennyegett a bolt előtt!
Pupu csak nem te voltál?
Onnan hívott valaki kèt napja,61-es körzet,Canberra.
csak majd miután kikapcsolod az automata elforgatást