Én is lecseréltem a hátsó láncot pénteken.Szombaton mentem vele egy 230 kilométeres próbakört Mezőberénybe,csendesebb is lett a gép,megszünt a zakatolás.Viszont a vezérműlánc suhogás megmaradt,sőt most már a kuplung felől is hallok csilingelést.
Ja! És 151,ill 251 ft az ára. A vicus kért egy Samsung Galavy young-ot,a Bogi a Huawey Asced-et. Úgy hogy a 3 db nem lesz 1000ft. Érdekes,mert ha nem kérek,akkor is aláíratnak 2 évet mindenkivel. Egyébként nagyon előnyös a flotta,mert így csak keveset fizetünk,és korlátlan beszélgetés van. Sőt most November 1 től,3000ft előfizetésért mindenkit minden irányban ingyen hívhatunk magyatországon
Most ilyenem van,és tökéletes! Csak elraknám,és ha ez tonkremegy,csak akkor venném elő. Sajna csak ebből a 3-ból választhatok. Nem költök telóra,mert abszolút felesleges,de ha nem használom ki a lehetőséget,akkor 2 évig semmi. Céges flotta van.
volt blackberym, de nem pálya rettentő apró gombok. Neked samsung b2700 kéne. Ha nagyon kell tud netezni, mailezni, jó a lámpája, jó a rögzítőfül, nagy akku, nagy gombok, elfogadható méret, és nevetséges ár. Ha mindenképpen kispályázol, nem mersz belevágni a tapiba mert öreg vagy, akkor ez
A grill nagyon finom,nekem személy szerint az jön be legjobban, Szeretem a paradicsomos fokhagymás salátát a grilles húsokhoz,és a csirkemell a kedvencem jó kis pácban.
Két évig nem kapok semmit,ha nem kérek most. A 2 évet amúgy is ránksózzák ha nem kérek semmilyen telót. Van még Huawey Ascend ,és Samsung Galaxy Young 251 ft-ért. Viszolygog az érintő képernyős szaroktól.
olvastam. újságoltam is Kingának. Érdekes lehet, megkóstolnám. Mi maradtunk a hagyományosabbnál. grilleztünk. madár és röfi volt terítéken, meg némi marha gulyás.
El tört a plexim ááááááááááááááááááááááááááááá
És tényleg nem!
Nálunk nem fog esni remélhetőleg! Észak Magyarország....
Két évig nem kapok semmit,ha nem kérek most. A 2 évet amúgy is ránksózzák ha nem kérek semmilyen telót. Van még Huawey Ascend ,és Samsung Galaxy Young 251 ft-ért. Viszolygog az érintő képernyős szaroktól.
Tegnap kóstoltam borzpörköltet,bográcsból. Érdekes ízvilág,de inkább a vaddisznó ízlett.