Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen hozhatod ,megkeresem a cimet a bontóét
Feribá én lehet élnék a lehetőséggel és le vinném a vasat télire!
Csepelen hol van a bontó?
Még nézni is rossz az ilyet.
Ez a Mecsek. Felmenni még csak! De lefelé fájdalmas tud lenni,mert helyenként le van fagyva,és nem takarítják,mert tájvédelmi terület.
Legalább egy ponyvát vegyél rá. A Viki barátjának van egy klassz ponyvája,Ő is az alatt tartja a mociját. (Hornet 600 2001)Alul össze lehet húzni,és assze még lakat helye is van a ponyva alján.
Nálam 4-5 mocinak van hely, ingyen is /fütött garázs/örzött terűlet-riasztós garázs
ott laktam, de már nem
Ádám! Télen is bringával járok,és az is van ilyen érdekes,sokszor fájdalmas is. Na meg busszal.

Munkatársaim megtették a bringámon a téli felkészítést.
Sajna már nincs
Van csepelen egy bontó ott mindig van
Nem sikerült még valami helyet találni a mocinak? Volt az a teremgarázs. Már nem viheted oda?
Ezt meg hagyom neked én majd megyek a picurkámmal szánkázni...
tiéd is feljön kerékre ha kell, ha nem, csak embör kell rája azt bírom a legjobban, mikor egyesben alulról elindulsz, felakasztod a gázt, és az első kerék a teljesítménygörbét belerajzolja a levegőbe majd miután letette, továbbrúgod kettőbe, amikor ugyan már nagy meglepetés nem történik, de vicces még mindig főleg ezzel a rövid áttétellel
Tényleg az! Nekem el kezdett izzadni a tenyerem,meg azon kaptam magam,hogy jár a lábam! El kezdett dolgozni az adrenalin.
De jó volt ezt nézni!
Jön a tél és itt fogunk sóvárogni!
Látod, mennek ezek 150 felett is
Még szerencse,hogy eszembe jutott! Egyébként úgy voltam Vácdukán is!
Feri bácsi nincs eladó plexid?
Hu baxa meg ,tényleg nem raktuk vissza, szép,hogy eszedbe jutott
Üdv srácok!
Még uj vagyok az FZR-esek körében.Lenne is mindjárt egy gyors kérdésem.Vettem egy 90-es évjáratu FZR 600-as mocit amit valéamikor 2006-ban hoztak be az országba és volt is neki valami ideiglenes papirja ,rendszáma.Aztán évekkel később ugy került elő ,hogy se papir se rendszám.Viszont most találtam hozzá egy forgalomba helyezhető vázat kinnti papirral,adásvételivel.Kérdésem szerintetek be tudom a motort papirozni a kinnti vázzal ugy hogy átépitem bele az én blokkomat?
Hol van itt videjó? Amúgy ájfonnal nem is lehet ennyire gyenge képet csinálni