Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra emlékszem!
Akkor is csak 2x álltam meg,mind a 2x Bp-en. Jártam én már Fóton,pedig nem akartam átmenni egy hídon sem.
Csak nem akarom azt hogy ő azt mondja hogy minden szép rajta és jó, lemegyek aztán egy szarkupac az autó. Ezért lennék kíváncsi a véleményedre.
Én már mentem megállás nélkül a frézivel 250km-t és nem volt semmi gondom. Amikor a Papszigeten volt az összejövetel,280km-re került tőlünk Szentendre. Kicsit eltévedtem Bp-en.
Köszönöm előre is! Én holnap felhívom aztán majd akkor még beszélünk.
jól teszed! és amúgy erősebb jobb a futóműve?
Rendben.
Halihóó!Voltam ma motorolni de nem ám az én lopakodómmal hanem egy régi jóhaver megkért hogy járassam meg a motorját(zzr600)mert ő még jogsira jár,úgyhogy sem a motorral sem az utassal nem összeszokva církáltunk. hát komolyan megérintett ez a túrás filing de azért maradok fzr-es.jó volt de a legjobb az FZRRRRRRRRRR!
Tudom hogy mind zsivány de ez van.Erre felé sem más a helyzet csak le kéne cserélnem a vectrát és hátha becserélné.Képek alapján egész tűrhető állapotban van és sok pénzem nincs rá. Tudod kis pénz kis kis buli.
Hát ezek itt mind sztem. A vásártéren van egy rakás kereskedés,és vannak olyanok amiben a romák érdekeltek. Sztem drágág is az országos árakhoz képest,meg vannak elég gáz verdáik is.
okés amikor neked jó. előre is köszönöm! na meg ha jó akkor akár még találkozhatunk is!
Rendben,de lehet holnap még nem megy.
Meg hogy a motor szépen jár-e vagy sem. Tényleg átverősek?
Persze egyértelmű de ha már a kaszni rohad meg le van lakva akkor tárgytalan a dolog.Mennyi km-er lehet benne meg ilyenek. Én is beszélek vele csak mondom ha megoldható akkor megnézhetnéd aztán elmondhatnád a véleményed.Motortér milyen állapotban van meg egyebek.
Persze. De ezek a vásártéren elég nagy csibészek ám! Nagyon vigyázni kell velük,mert elég átbaszósak. Mit gondoltál,mit nézzek meg rajta? Mert ugye próbakört pénz nélkül nem mehetek vele,így max azt tudom megnézni milyen állapotban van kívülről.
igen! Meg tudnád nekem nézni?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/multipla/fiat_multipla_1.6_100_16v
_sx_benzin__gazuzem._cng-7254054
Nekem nem jön be az oldal.
link ezt kellene amikor belefér az idődbe.Én holnap fogom felhívni. Nem gond hogy ilyenre kérlek?
Itt is fújt. Had fújjon.
De jó neked bár én ilyenkor már nem is kívánom a dolgot mert itt nem csak hideg volt de fújt a szél is.
Persze. Hol van,és mikor kellene?