Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barátom a háziorvosom,együtt bringázunk. Ő triatlonos,tudja mit kell tenni ilyenkor. 4 éve sajna 3 injekció segített csak,amit a térdizületbe nyomtak be. 28 ezer volt akkor a három. 1 hónap alatt talpra áll az ember,csak szteroid van benne,és csak a végső stádiumban adható. Nekem sikerült akkor is elérnem azt a szintet.
a futóműve sokkal keményebb, a fékek jobbak,nehezebb és ez érezhető is én nem éreztem azt a 7-8 ezertől való megindulást mint az enyémnél és alul is butábbnak éreztem pedig elvileg az több LE.
összességében tetszett.
úúúúú azt nem.bocsi! (nekem)
Xefo az izületi gyulladás csökkentő,és fájdalom csillapító,de ez csak az első időkben amíg nagyon fáj.Dona 3 doboz az 3 hónap egy kúra. Addig csak szigorúan csak bringa. A 2. doboz után már rohamos a javulás,a harmadik doboz felénél lehet elkezdeni a futást. Csak keveset,és lassan. Aztán megy az majd magától.
Omegával majdnem 3000km! Ilyen sokat nem mentem még vele.
te hogy nyomod ha kopik a cucc? porcerősítő?
Én meg eze'öccázat - motorral. Biciglivel sztem többet
Autóval meg olyan 8-10e-t - ez évek óta nem volt ilyen kevés.
De tavaly 3h 28min!
Jó az Ádám! Az a lényeg,hogy csináltad legalább. Látod én megint elb@sztam a lábamat ezzel a sok szaladgálással. Most kezdtem megint,mert elkoptam a nyár elején. 6 héten keresztül,heti 100km futottam,idén jó Bp maratont akartam menni,de sajna sok volt a lábamnak.Mindig elvisz a szivem,pedig ha megálj lett volna heti 60-80km-nél,akkor semmi galiba nem lett volna. Így úszott az idei marathonom. Majd jövőre megpróbálom megint.
mondjuk az év közel felében bicajjal jártam melóba, plusz hétvégék... egy bő 3000-et biztos mentem bicajjal is. futni csak néhányszáz lehetett idén. majd belehúzunk
Stephen King Végitélet. youtube
mondjatok jó filmet estére
Még nem sikerült 1x sem ennyit menni, 2500km vlt a legtöbb.
Azt a rozsdás motorkereket sikerült megnézni végül a méh telepen amiről beszéltünk?
nekem szerintem olyan 3000 körül van álltalában ennyit szoktam menni egy szezon alatt.
Jó lenne megtanulni angolul. Csak alapból hülye vagyok minden tanuláshoz.
Nekem futva kb 2000km,bicajjal 6000km,motorral meg alig 700km
idén amellett. hogy annyit jártam bicajjal is összejött szűk 5000! baróság
Ez így van!
Ezért jó ez a fórum mert segítünk egymásnak ha kell valami az ország másik végéről...
Idén nekem se jött össze jóformán semmi sem motorozás terén. 1x voltam Red Baronékkal Szerb-Horváth túrán,az nagyon jó volt. Még 1000km sincs a gépbe idén.
06 30 812 00 54 ezen elérsz!
Ok! Küldjél telszámot.
de jó kis buli volt! Jó volt veletek lenni!