Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megyek egy kört.
Finoman az enyém is elmegy 4,5 literrel lazán. De akkor 90-100 km/h. Mondjuk én mindig így megyek vele.
Hú mit láttam most. Jött szembe a fölüljárón egy Linde tartálykocsi,és a bal hátulján a tartály alatti dobozból,elég nagy nyomással jött ki valami fehér pára menet közben. Már integettek,dudáltak a pilótának,de nem vette észre. (Vagy lehet hogy nem probléma)

De elég furcsa.
Mekkora szivatás
A VFR750-et ismerem, de ezexerint ahogy mondod ez is limitált azon belül is?
A rágógumi egyébként nem hülyeség. Faterom egyszer így mentette mag a helyzetet. 75 kilóméterre indultak utánnunk, hogy hozzon kis zsebpénzt, mert a nyaralás második napjára elpiáltuk . Szóval a városból kikanyarodva össze is törte egy vaddizsnó család a kocsi elejét. Gyorsan kiköpette a barátnőjével a rágót, beletumkolta, az szépen belesült, és így jött le a jászságba, és ment haza.
Az valami kisebb és sokkal könnyebb gép lesz. max. 2 hengerrel.
(de most lé sincs semmire )
Amúgy is akartál egy harmadikat
Négyhengeres már van itthon.
Volt ilyen a Hondának is.
link
Ugyan már jó a sor 4
Attól még mindig 4 hengere van.
Mindenkinek szép napot
Köszönöm csövi úr!
Ezt figyelni marhajó

Reklámszöveg iskolapéldája
Ó hát akkor az sem vészes azért. Nekem úgy néz ki, hogy olyan fél sportos, de inkább laza gurigálósban 5.8-6.
Világ életemben a különlegességeket találtam be. Ez is szép dolog ám, ez a limitált széria. Szóval aérdemes akkor már inkább a 600-nál maradni(hacsak nem akar 300-al menni az ember )
Mi a fenét lehet ennyit dolgozni?
Hogy Andié mennyi azt nagyban befolyásolja a pilóta termete is, gondolom.
ha finoman van kezelve 4,2 Andié, Ényém 5 lityi volt a legkevesebb most 6,5 közepesen sportos üzemmódba
kiveszed a gyertyát a2-3as hengerből
Néha. Kicsit sok a meló.......
Csak ha max. 2 hengere van.