Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most kapcsolok: 1,2-es asztra! 1,6-osok a cégesek de (teljesítményben) azok sem valók sokra. (volt két G, a mostani meg J, ez a legrosszabb mert nehéz mint a dög és az euró 29 miatt nem is megy)
Kamionos haverom öccse vett 1,2-es G-t annak idején, el voltak szédülve hogy mennyire jó gép. Mikor mondtam hogy nálunk is azok vannak csak 1,6-osba de nem valami nagy szám, elhangzott A Kérdés:
-tudod te hogy megy ez az 1,2-es is?
-tudom hát! Sehogy
Aztán a haverom vett egy 1,8-as mondeót és onnantól egyetértettünk.
(öccsének még mindig az 1,2-es van)
Na juhú az uraknak
Mondjuk ez az eddigi legjobb érték, 170-től már elég hosszú felszállópálya kell hozzá. (GPS-sel mérünk mert a km óra ezen kevesebbet mutat)
Ez meg GPS szerint 184 és nagyobb és használt.
Holnap kakucsring?
Ehhez képest az új buszok űrtechnikát képviselnek.
6. ban. Ez mondjuk nem most volt,meg lejtett is az út. Meg lehet az óra is sietett,
Megvernek.
Egy kis hintőport adjál nekik az új buszba...
Én nem kaptam. Még az öreg Merci is bedöglött,megint maradt a botváltós Ikarus.

Ha nem vigyázok rajtam marad mint a nyomorúság.
Credo Econell
Lacikám! Egészségedre!
Hoztak új buszokat. 5 db jött a mi kis állomásunkra,hát nagyon ékszerdoboz mindegyik.
Ja. És +3 km/h a műszer max. tévedése, ezért van 69-re állítva, mert onnan közig., nem kell megállítani, csak a fotóra linket küldenek levélben
Sziasztok!
Asszem 65km/h-tól jár a 30 ezer.
Csornáról kifelé menet, a falu vége előtt kb. 200m. Túl hamar gyorsított ki, látni a képen, milyen egy veszélyes hely
A mérő az Unicumos autó mögött a fa mügül lőtt - inkább a faluba 100-al beesőkre vadászott, a haverodnak csak pechje volt
csak 1 km/h-val kellett volna lassabban mennie, hogy ingyen legyen.
A pözsó nem megy 180-at de 90 helyett a 150 is jól fizet
(Opel astra 1,2 75 LE óra szerint 175 end, és az kisebb autó, és új volt)
De megyek vele. Kérlek szépen az enyém egy jó motor.

Még 2 kör.
Tényleg, most hogy írod
Mint mikor apa leviszi a gyerekeket a játszótérre.
Jó, de az csavar és nem lendkeréklehúzó.