Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nicsak,ott járt nitrós kolléga?
Csomag úton.
pedig egy megbízható 1000 az örök életű mint az enyém
Igazi motor az kéne,de FZR-t többet nem,azt már kinőttem meg tíz évnél öregebbet már nem akarok.Eleget gályáztam az ötszázzal.
nem kell igazi motor?
Jóreggelt az Uraknak!
Az enyém dupla lámpás és mindkettő egxszerre megy,azt biztos kocsinak nézik!
Jó reggelt.
veszek egy ladát, az is hátsókerekes. Amùgy a skoda 60 lova után már minden èlmènyautó.
Rájöttem, hpgy a szembenjövők meg vannak szokva azzal, hogy az autókon rendre csak egy lámpa világít. :D jöttem este haza motorral, itt az aglomeráció határán elkezdtem buszt előzni, ès a szembejövő tolt egy olyan karácsonyfát ihajj. Villogott, meg a dudával eljátszotta a csendes èjjt. :D megijesztettem, azt hitte szegèny egyenest őt cèlzom, de a frè kapkodja a kis lábait, úgyhogy kènyelmes előzès lett belőle
A büdös gyökér BMW-s nem írt vissza viszont egy arab nevű picsa bepróbálkozott mélben az usából.
Még a rendszáma is sokat sejtető
Az utolsó mondatra hivatkozva: link
Ha úgy is ilyet akarsz venni akkor meg mi a frászért kérdezed meg hogy jó lenne-e?
Aszittem Kingának akarsz valami ilyesmit venni, azt még megérteném mert cicás meg minden de hogy játékos élményautót akarsz magadnak és egy ilyet nézegetsz több mint egy tonnával és 116 Le-vel?
A játékos élményautó minden körülmények között legalább a hátsó tengelyt (is) hajtja, lehetőleg mechanikus sperrdifin keresztül és ekkora súlynál minimum 200Le-s, vagy lehet az 120-150Le-s de akkor nem nehezebb 7-800 kilónál.
Mondjuk persze lehet élményautózás az is hogy sikerül kissé csikorgó gumikkal befordulni a sarkon de ahhoz meg ott a fábia, nem kell ilyesmire vetemedni.
Itt a srácoknak a 2,0 Gti volt 155 Lóval, meg egy kicsit piszkálgatva pár felesleges hülyeséggel amitől szerintem csak hangosabb lett de erősebb nem, de azoktól sem kellett nagyon megijedni.
Persze azt te tudod hogy milyen élményt vársz tőle, nem vagyunk egyformák.
cod ghost
Minimum System Requirements:

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Memory: 6 GB RAM
Hard Disk Space: 40 GB
Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Mer fiatal vagy, es nem tudod, mi a jo. Nekem ez a 9. autom. Most mar csak ilyen lesz.
béjemvé minden uccasarkon van. + nem bejövős. A Tiedése igazán teccik, de (bár ez a ...ha megdobnak vele... kategória azért él)
Ne gondolkozz ilyen xarokban. Eleve fronthajtásút jáccósnak
Van ez 2.2Turbó4WD-ben is, az persze nem ennyi lé.
Vegyé egy BMW-t, azt fenn lehet tartani kicsi pézből
Egy tizenéves 325 az meg megy is, és sor6, bontóból javítható.

Ha már ilyen sok lóvéd van (ill. még nincs )
Jó éjt!
tyű évi 100at nem nagyon dobnék ki szervizre csak ha nagyon fullosan vagyok
Beszéltem a Multistradas sráccal,azt üzeni neked hogy ISTENKIRÁLY a verda!

De nem olcsó a fentartása. Qrvára húzós lesz a szerviz most. Ceglédre kell vinni,mert ott van legközelebb Ducatti szerviz szoftverrel rendelkező műhely. Szelephézagolás,szinkron,és van 1-2 dolog amit ki kell olvasni a komputeréből. Szóval azt mondta nem egy Yamaha költségvetése van. A TDM-re összesen nem költött annyit,mint ebbe a szezonban a Ducira.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/keeway/keeway_leone_500_hitel-leasing-
6770420 ezt kéne venni rendszám rá, aztán doboz, és kehet túrázni anyuval
Most mentünk el du 3 körül. Délelőtt a Viki lányom barátjának a mociját raktuk rendbe.

Reggel meg futni voltam.
Nálunk nem volt sok rendőr. Elmentek Bp-re. A Vikiék már tegnap felmentek,és majd éjszaka jönnek csak haza,ha nem lesz semmi balhé fent. Otthagyta az irodai melót,visszakérte magát a készenlétisekhez. Már voltak Kaposvár-Fradi meccsen,most meg Bp.
én miért nem mehetek?

ma is egész nap melóztam!