Előbb azt kéne, amit Ábrus leírt... tiszta nyergek, jó betétek, könnyen mozgó fékhengerek, légtelenítés - és máris semmi gond a fékkel.
Egy fekfolyadék csere is csodát tehet...
Utána lehet fémcsővel tovább hangolni de ne Kínából rendeld
Még mindig eladó.Én vagyok az egyetlen tulajdonosa az motorkerékpár.
Az motorkerékpár, és már vásárolt Magyarország,Még mindig a magyar rendszám.
Én költözött Sheffield, UK közelmúltban a családommal és Azt akarom eladni.
Az motorkerékpár fut bírság es ez kiváló állapotban,Sosem sérült.
Ha úgy dönt, hogy vásárol az motorkerékpár Én is gondoskodik szállítása Magyarországra es Én hagyom, hogy 5 napig próbaidoszak.
Minden szállítási költség ez benne van az eladási ár.
Az motorkerékpár fogják szállítani az összes dokumentumot,beleértve a felhasználói kézikönyv es motorkerékpár kocsi es Az eredeti kulcsok,hogy egyszeru a tulajdonosváltás.
Itt Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság (www.shiply.com),nagyon népszeru,nagyon megbízható es gondoskodik az összes papírmunkát.
Hadd tudja, ha elfogadja es Adok minden részletet illetoen a hajózási es fizetés.
Ha azt szeretnénk, hogy hívjon fel,ez az én szám:00447827695910.
köszönöm
Andreas "
Úgy tűnik, nem lesz szalon állapotú, 10k-t futott BMW-m féláron
600-hoz gyári lánckerekekkel a 106 elég.500-hoz a nagyobb hátsó lánckerék miatt kell a 108-szemes lánc,de nekem gyárinál kisebb,13-fogú lánckerék van elől így a 106-os lánc is elég volt,két fordulattal meg is feszült.Én is az erősebbet vettem,de felesleges 100-lóig ,elég a gyengébb is.
nekem did 530 vzx 125le lánc van kb 27e van benne 500-700km fújva eső hó sár jég -10 +40fok lazán és keményen menve gyorsulási verseny és még kitudja mi, és még csak most kezdett el kicsit kattogni
l-7259800
http://nagyvas.hu/motoralkatre...
Egy fekfolyadék csere is csodát tehet...
Utána lehet fémcsővel tovább hangolni
http://www.ebay.com/itm/Yamaha...
"Hello,
Még mindig eladó.Én vagyok az egyetlen tulajdonosa az motorkerékpár.
Az motorkerékpár, és már vásárolt Magyarország,Még mindig a magyar rendszám.
Én költözött Sheffield, UK közelmúltban a családommal és Azt akarom eladni.
Az motorkerékpár fut bírság es ez kiváló állapotban,Sosem sérült.
Ha úgy dönt, hogy vásárol az motorkerékpár Én is gondoskodik szállítása Magyarországra es Én hagyom, hogy 5 napig próbaidoszak.
Minden szállítási költség ez benne van az eladási ár.
Az motorkerékpár fogják szállítani az összes dokumentumot,beleértve a felhasználói kézikönyv es motorkerékpár kocsi es Az eredeti kulcsok,hogy egyszeru a tulajdonosváltás.
Itt Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság (www.shiply.com),nagyon népszeru,nagyon megbízható es gondoskodik az összes papírmunkát.
Hadd tudja, ha elfogadja es Adok minden részletet illetoen a hajózási es fizetés.
Ha azt szeretnénk, hogy hívjon fel,ez az én szám:00447827695910.
köszönöm
Andreas "
Úgy tűnik, nem lesz szalon állapotú, 10k-t futott BMW-m féláron
2230ft JT15
8030ft JT46
18990ft DID VX-gyűrűs meghajtólánc (530) (Hossz: 106 csap)
nagyvas.hu
Neee