Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még csak nem is láttam élőben. (de nem is érdekel)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_25_kw_papirokka
l-7259800

25 Kw-os papírokkal!
Köszönöm, én is erre a szükségre jutottam, szépen elejétől az egészet. Sajnos lehet hogy a tárcsám nem az igazi . Lehet onnantól van ám gondom :(
ihajj az valóban jó ár. Hol van az a fék apró? A nagyvasnál?
Red dot érdekelne,meg van tervben egy jó nagy vízálló poncho is,de pillanatnyilag nálam is kiürült a kincstár.
Előbb azt kéne, amit Ábrus leírt... tiszta nyergek, jó betétek, könnyen mozgó fékhengerek, légtelenítés - és máris semmi gond a fékkel.
Egy fekfolyadék csere is csodát tehet...
Utána lehet fémcsővel tovább hangolni de ne Kínából rendeld
Gyuluskám nem akarod kis pénzért meglepni magad karácsonyra cuccokkal gondolok itt olyanra amit küldtem legutóbb van most nagyon sok minden
nézz körül a fék apróba és ott nagyon sok fékcsövet árulnak én is ott vettem 6e ft ért az 1000hez
A fék problémákra találtam ilyesmit:

http://www.ebay.com/itm/Yamaha...
Nem tévedtem sokat válasz mára:

"Hello,

Még mindig eladó.Én vagyok az egyetlen tulajdonosa az motorkerékpár.
Az motorkerékpár, és már vásárolt Magyarország,Még mindig a magyar rendszám.
Én költözött Sheffield, UK közelmúltban a családommal és Azt akarom eladni.
Az motorkerékpár fut bírság es ez kiváló állapotban,Sosem sérült.
Ha úgy dönt, hogy vásárol az motorkerékpár Én is gondoskodik szállítása Magyarországra es Én hagyom, hogy 5 napig próbaidoszak.
Minden szállítási költség ez benne van az eladási ár.
Az motorkerékpár fogják szállítani az összes dokumentumot,beleértve a felhasználói kézikönyv es motorkerékpár kocsi es Az eredeti kulcsok,hogy egyszeru a tulajdonosváltás.
Itt Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság (www.shiply.com),nagyon népszeru,nagyon megbízható es gondoskodik az összes papírmunkát.
Hadd tudja, ha elfogadja es Adok minden részletet illetoen a hajózási es fizetés.
Ha azt szeretnénk, hogy hívjon fel,ez az én szám:00447827695910.
köszönöm
Andreas "

Úgy tűnik, nem lesz szalon állapotú, 10k-t futott BMW-m féláron
Ha jó helyen keresed,a gyengébb 100-lovas DID-et húszezer alatt meg lehet venni,főleg ha találsz téli akciót.
Kössz urak, sajnos a lánc tuti vár tavaszig...leginkább csak készül az ember pénz híjján Viszont mire lesz, addigra legalább tudom mit kell venni.
600-hoz gyári lánckerekekkel a 106 elég.500-hoz a nagyobb hátsó lánckerék miatt kell a 108-szemes lánc,de nekem gyárinál kisebb,13-fogú lánckerék van elől így a 106-os lánc is elég volt,két fordulattal meg is feszült.Én is az erősebbet vettem,de felesleges 100-lóig ,elég a gyengébb is.
Nagyon Köszi
Elgondolkodtató mert van 108 csapos is gyáriba
15/46 a gyári fogazat 530ba neked és 106 csapos lánc kell.

2230ft JT15
8030ft JT46
18990ft DID VX-gyűrűs meghajtólánc (530) (Hossz: 106 csap)

nagyvas.hu
26e volt a lánc
Aha befolyásolja ha hátul kevesebb a fog akkor feszíteni kell ha több akkor lazítani a láncot esetenként még kevés is lehet az állítási lehetőség.
És most tul képpen hány szemes kell, mert most keresem, de még nincs meg. Vag yazt is tudja befolyásolni a lánckerekek mérete igaz?
27Ezer benne van már? Ilyen állapotok között, és még bírja? Na akkor értem miért érdemes rákölteni rendesen.
nekem did 530 vzx 125le lánc van kb 27e van benne 500-700km fújva eső hó sár jég -10 +40fok lazán és keményen menve gyorsulási verseny és még kitudja mi, és még csak most kezdett el kicsit kattogni
És most feltétlenül az X gyűrűset kell megvenni? Sokkal tartósabb?