Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne vedd meg.
Most jöttem meg,voltunk motorozni a volt munkatársammal. Egy XJ 600 van neki,de nagyon jó kis gép. Ő is úgy megy mint én,közösen tartjuk fel a forgalmat.

Tele tank óta 330km mentem,de még nem kellett tarcsira rakni. 15,5 liter van tartalék felett,4,5 liter maga a tartalék. Tehát még mindíg elég takarékos a vas. Még siófok előtt tankoltam tele.
Motoroltam ma kemèny 15 km-t. Itthon felejtettem a forgalmit, oszt nem mertem anyámèktól tovább indulni. Ennyi rendört règ láttam
Amúgy sejtettem, hogy ilyesmi van vele. :D azèrt akarnèk messziröl jött verdát nèzni. Hátha nincs szèttiporva. Amúgymeg ha bukok is rajta találok más ilyen balekot mint èn vagyok
Sziasztok!
Játèkos èlmènyauto lenne. :) úgy, ha van valami azèrt lehessen vele járni is
Halihó skacok! Na mizu erre felé?
Hosszúntávú szerelem remélem. A blokk nagyon jól szól. Nem berg, de mén. Erdély, Tiszaalpár elérhető pikkpakk
Gondoltam.
Remélem tavaszig meglesz.
Már mindegy.... itthon van. De fasza...
Mivel kapásból két okot is tudok hogy miért viselem a szívemen a sorsotokat, így megosztom veled: ne akarj ilyet (ahogy Calibrát, CRX-et és kisebb Alfákat se)
Volt több is az ismeretségi körben, az Isten pénze nem elég az üzemeltetéséhez ha azt akarod hogy jó legyen.
Új korában egy megbízható sportosnak látszó butikosné trendiverdája volt, amibe a második-harmadik tulajtól szinte mindenki belelátta a nídforszpíd vadászgépet.
Mostanra, amikor már szinte az elemi helyváltoztatásra is csak két kiló sminkkel alkalmasak, eladóvá válnak és keresik azt a tulajdonost aki hajlandó rákölteni min. 6-800e Ft-ot hogy újra egyben(?) lehessen. (kollégám öt év alatt 1,2M-t öntött bele úgy, hogy 1M-ért vette bár abban volt némi szpojler alakítás is, majd két évvel ezelőtt vett helyette egy öreg A3 TDI-t mert elege lett)
A másik akkor adta fel amikor három hónap nem éppen gondtalan használat után a szerelő leültette és közölte, hogyha talál bontott hengerfejet akkor meglesz a blokk 300-400e-ből. (olajzabálás, vezérlés alkatrészei szénné kopva, dugattyúk szoknyái letöredezve, kip. rendszer sz&rrá rohadva, a komplett kuplung féltengelyestől szétrúgva, váltó 1-2-ben recseg-ropog)
A futóműre szintén lehet komolyabban készülni, mert az összes szilent és gömbfej lóg, ha még a helyükön vannak egyáltalán.
A baj pedig az vele hogy szinte minden olyan qrva drága hozzá hogy vagy lóvés megszállottnak vagy igénytelen tahónak kell lennie annak aki egy ilyet használni akar.
Vannak belőle nagy ritkán olyanok amik nem lettek ropira törve ~kettőnél többször és egyben is vannak de azok jóval 1M felett kezdődnek. (kézenfekvő gondolat hogy biztos sok alkatrésze megegyezik a Corolláéval de ez sajnos csak látszatra van így)
Vezettem (szereltem is) őket párszor és az biztos hogy nagyon jó kis gépek voltak új korukban de mára már nehezen fenntarthatóak lettek. (tizenévesen én is nagyon vágytam egy ilyenre/Calibrára/CRX-re ha majd nagy leszek )
99-ben érintőlegesen volt itt nekem egy Nissan 300ZX Targa de pillanatok alatt rájöttem hogy ezt alkatrészileg fenntartani nem az én súlycsoportom. (meg tankolni sem volt gyenge próbatétel így váltunk is meg egymástól)
Van pancsó csak olyan rendőrségi amit ők használnak nem ilyen gagyi hanem jobbfajta de holnap megnézem pontosan.
Ha nincs az se bajj.
meglátjuk mit lehet tenni. Ilyen katonai pancsó nem hiszem hogy van de megérdeklődöm a haverom.
Pupumaci,itt vannak minták,csomag holnap megy.

http://sport.vatera.hu/sportfe...

http://www.grando.hu/ponc
ho-us...
Most értem haza a melóból,le szakad a derekam a térdem, 2 hete szigetelem a raktár tetejét.....
Sziasztok
Rendberaktuk Laci Hornetjét,lemosva vaxolva,fagyállózva,lánctisztítás és kenés,motorolajszint ellenörzés,és téliesítve a vas.

Ábrus! Igazad volt,hát egy jó kis műszer ez a 600-as Hornet. Olyan szépen duruzsol.
Munkatársam beszopott vele. Az még fiatalabb is volt. Amikor megvette semmi gubanc,aztán olajcsere után elkezdte enni mocskosmód az olajat. 300km/liter. Valszeg tele volt adalékokkal,és olajcsere betett neki. Előtte nem fogyott látható mennyiségben. Ja,és városban normál használat mellett 12l körül fogy.
Az nagyon jó. Én is voltam ma 16,5km-t hegyen. Csak tele volt az erdő már kora reggel.
kéne egy bejárónő. csak ide a halál faszára nem jön ám ki