Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert gondoltam, amilyen pénzeket itthon kérnek, akkor inkább várok 2 hetet.
Köszi
Ebayen nézegettem láncokat. De nem ismerem azokat a márkákat. A DID-en kívül milyen jó minőségű láncok azok amiket érdemes megvenni?
Ez a kiskölyök sem ügyetlen

http://youtu.be/23n5icFvqf8
Igen ez egy ikonnak számító gitár játék
Nagyon jó ez is Én mindenevő vagyok, kölyök koromban is volt a kedvencek között mindenféle. Van szép emlékem tunyogi koncertről, Twisted Sistersről, Van Halen-ről, van sok. De ahogy írtam, mivel engem kis korban a digitális világ vett körbe, ez maradt meg. pár évvel azelőtt még nem voltak ilyenek, Ti azért lettetek "élő" zene kedvelők. Mert a nagyapám meg az elektronikus gitárra mondta volna azt, hogy szörnyűség
Jól mondod, a huppogás a lényeg . De nálam nem azért hogy letépje a fejed, hanem a szép mély hangok miatt.

Én miután 90-ben voltam kiskölyök, végig kísértem a Scootert, a Rave, a house és a Techno korszakot. A mi "növekedésünket" ezek határozták meg. De amíg a többiek mentek tovább, n olyan "gyöngyszemekre" találtam rá a rétegek között, mint pl a BBE+Emmanuelle top, és a többiek. A kisebbik nővérem a 80-as évek végén Ákos lázban, pár évvel később Depeche Mode lázban égett, ami szinte szét cincálta a 17. kerületet anno. A nagyobbik nővérem Eddázott. Szóval minden nemzedéknek megvan a maga korszaka, és a maga stílusa, mert azok határoznak meg minket, amik kisebb korunkban vesznek körül. És nem hinném hogy olyan sok ember változik. Ha így lenne akkor minden ember Mozartot, meg Csajkovkij-t hallgatna öreg korára, mert bizony az a komoly emberek zenéi. De ha kinőttem volna ezekből, ugyanolyan retardált lennék, mint a mai huszonegy évesek. Mert a mai zene az már tényleg botrány(én érzem magam néha öregnek ). Az érdekes az egyébként, hogy világ életemben szerettem a komoly zenét is hallgatni. Nekem a hangok szépsége, és különlegessége volt a mérvadó. Én nem mentem tovább, én megmaradtam a kilencvenes évek fénykoránál.
Jóreggelt a Ridereknek!
Írtam, majd biztos jön válasz: "küldje pénz, én lenni vagyok norvég diplomata, kiküldetésben. A motor küldöm teherhajó Algériából"
néztem már ezeket, és ugyanez a duma, ez a rendelhető. mi a forgalmi, vagy a motor, vagy a rendszám?
Ádám, amit írtam faszbukon, az a hotel 7köznap last minitben 18 az elég vicces, akkor többet költ az ember, ha otthon marad
A booking.com-on van sok hasonló.
József, Ön szerint ez kamu? Fríméles hirdetés, több hasonló is van (kevés km, külföldi, ár alatt)
Sztem írok neki, csak poénból
multistradan ültél már?
Suzuki DL1000 n.sárgában.
Mentem olyannal mielőtt megvettem a GTR-t, darabosan jár és rángat mint a barom, a kuplungkosaruk meg konstrukciós hibás. A hangja elég jó, ülni egyébként jó rajta, főleg ilyen benga állatnak mint te is.
bitang http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_klv_1000-7286018
jól megy a motor, kicsit kitettem kerékre egy csapat rendőr mellett, hogy feldobjam az estéjüket
Most jöttem meg melóból.
mizu?
Zene abból a korból amikor még hangszereket is használtak.
http://youtu.be/_7yTgprRPw4
Kérem kapcsolja ki.