Nagyon jó ez is Én mindenevő vagyok, kölyök koromban is volt a kedvencek között mindenféle. Van szép emlékem tunyogi koncertről, Twisted Sistersről, Van Halen-ről, van sok. De ahogy írtam, mivel engem kis korban a digitális világ vett körbe, ez maradt meg. pár évvel azelőtt még nem voltak ilyenek, Ti azért lettetek "élő" zene kedvelők. Mert a nagyapám meg az elektronikus gitárra mondta volna azt, hogy szörnyűség
Jól mondod, a huppogás a lényeg . De nálam nem azért hogy letépje a fejed, hanem a szép mély hangok miatt.
Én miután 90-ben voltam kiskölyök, végig kísértem a Scootert, a Rave, a house és a Techno korszakot. A mi "növekedésünket" ezek határozták meg. De amíg a többiek mentek tovább, n olyan "gyöngyszemekre" találtam rá a rétegek között, mint pl a BBE+Emmanuelle top, és a többiek. A kisebbik nővérem a 80-as évek végén Ákos lázban, pár évvel később Depeche Mode lázban égett, ami szinte szét cincálta a 17. kerületet anno. A nagyobbik nővérem Eddázott. Szóval minden nemzedéknek megvan a maga korszaka, és a maga stílusa, mert azok határoznak meg minket, amik kisebb korunkban vesznek körül. És nem hinném hogy olyan sok ember változik. Ha így lenne akkor minden ember Mozartot, meg Csajkovkij-t hallgatna öreg korára, mert bizony az a komoly emberek zenéi. De ha kinőttem volna ezekből, ugyanolyan retardált lennék, mint a mai huszonegy évesek. Mert a mai zene az már tényleg botrány(én érzem magam néha öregnek ). Az érdekes az egyébként, hogy világ életemben szerettem a komoly zenét is hallgatni. Nekem a hangok szépsége, és különlegessége volt a mérvadó. Én nem mentem tovább, én megmaradtam a kilencvenes évek fénykoránál.
Ádám, amit írtam faszbukon, az a hotel 7köznap last minitben 18 az elég vicces, akkor többet költ az ember, ha otthon marad
A booking.com-on van sok hasonló.
Suzuki DL1000 n.sárgában.
Mentem olyannal mielőtt megvettem a GTR-t, darabosan jár és rángat mint a barom, a kuplungkosaruk meg konstrukciós hibás. A hangja elég jó, ülni egyébként jó rajta, főleg ilyen benga állatnak mint te is.
http://youtu.be/23n5icFvqf8
Én miután 90-ben voltam kiskölyök, végig kísértem a Scootert, a Rave, a house és a Techno korszakot. A mi "növekedésünket" ezek határozták meg. De amíg a többiek mentek tovább, n olyan "gyöngyszemekre" találtam rá a rétegek között, mint pl a BBE+Emmanuelle top, és a többiek. A kisebbik nővérem a 80-as évek végén Ákos lázban, pár évvel később Depeche Mode lázban égett, ami szinte szét cincálta a 17. kerületet anno. A nagyobbik nővérem Eddázott. Szóval minden nemzedéknek megvan a maga korszaka, és a maga stílusa, mert azok határoznak meg minket, amik kisebb korunkban vesznek körül. És nem hinném hogy olyan sok ember változik. Ha így lenne akkor minden ember Mozartot, meg Csajkovkij-t hallgatna öreg korára, mert bizony az a komoly emberek zenéi. De ha kinőttem volna ezekből, ugyanolyan retardált lennék, mint a mai huszonegy évesek. Mert a mai zene az már tényleg botrány(én érzem magam néha öregnek
A booking.com-on van sok hasonló.
Sztem írok neki, csak poénból
Mentem olyannal mielőtt megvettem a GTR-t, darabosan jár és rángat mint a barom, a kuplungkosaruk meg konstrukciós hibás. A hangja elég jó, ülni egyébként jó rajta, főleg ilyen benga állatnak mint te is.
http://youtu.be/RGLsdDpl7W4
http://youtu.be/_7yTgprRPw4