Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én alkoholt de pszt

szassz mindenki
Mit mérsz?
felraktam a műszert ideiglenesen,jól teszi a dolgát jól látszik napfénynél is a szondát beletoltam a hengerfej oldalánál lévő 6mm lyukba egy picit melegebb van ott mint a hűtővíz de legalább tudom hogy 108'c-ig biztosan mér.(ja és a zöld szálon méri a töltést)
Aztán még le szeretném majd waxolni.Olyan szép lesz!
Ma meg átmentem "Csontkovácsba" mert egész délután a motort pucoltam.Idomokat is levettem lemostam a belsejét meg a blokkot brigóval meg ilyenek.A felniket kéne még megcsinálnom meg a féknyergeket.
Most minden nap kell gyakorolnom hogy kikeménykedjenek az újjvégeim de fél óra után már ég és fáj.nagyon dúrva ez a fém húr.
Tegnap próbáltam hát ég és föld.Nagyon különbözik.Annak tompább simább a hangja ennek pedig élesebb és csengősebb.
próbáld ki hogy valamit megtanulsz az új gitáron játszani és aztán játszd el a régin.meg fogsz lepődni.sok kitartást! biztos menni fog
Nem rossz
Nekem ez az egyik kedvencem:

http://youtu.be/d7eLluMJxAM
így van!
Hát megmondom őszintén eddig fájdalmas és fura.A fém húr kib.szottul vágja az ujjaim! És teljesen más hangzása van a damil húrhoz képest sokkal csengősebb. De nagyon szép és ha megszoktam a dolgokat biztos jó lesz.Fura még a nagy test és a keskeny nyak amin nem mindig találom a megfelelő húrt.
Ott a boltban szóltam a havernak játsszon rajta hát beszarás milyen szépen szól. Csak még nekem nem megy.
Majd belejössz! Nem kell mindjárt úgy a húrok közé csapni.
Hát ez beszarás ez a kép XD Kinek mi jut eszébe, mi villanhatott át a tag fején? XD Fél órája ezen röhögök :D
na jól esik a játék rajta?grat hozzá
Na rendben akkor minden Köszi én is, és a géped apám
Hazaértem köszi a vendéglátást jó volt dumálni
de ehhez már közelítek! link
Igen sajnos. ezért ilyenre is lesz szükségem
Ma összegurultunk BobiFZR kollégával, hoyg mégis legyen valami, illetve Ő tisztelt meg engem, és dumálgattunk. Örültem amigo
Á Még a közelében sem vagyok. Egyenlőre a sika módszert tanulom.
Megy már így a pengetés?

http://youtu.be/djb5r-p7eT0
Halihó!

Megjött a drágaságom!
lehet hogy Pacító motorostárs kíséretében érkeznénk hozzátok attól függ mikor végez a melóval. nem lennénk a terhedre?
Nem fog segíteni. És az elég nagy baj hogy nincs rajta a feszítőrugó. (annak az a dolga hogy a helyükön tartsa a betéteket)
Hali gali
Már én is vagyok