Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Ott nem. (Hirdnél meg mindig 47-tel megyek )
Mostanra már beállította
Nem nagyon fogod észrevenni. Bár én a mai nagy játékokat nem ismerem, lehet, ott számít, ezt Emre jobban tudja (meg én a W7-et se vágom annyira, gondolom, az van)
Photoshop meg videó edit munkáknál is jól jöhet, de netezés, filmnézés, szövegszerkesztésben semmi
Inkább tegyél bele SSD drive-t, az észrevehető azonnal, és 20 körül jók vannak.
Ha jól megpörgeted a fejed felett a GPS-t akkor is ennyit mutat. Ez még AZ?!
Sziasztok! Az FZ400r idomjai ugyanolyanok, mint az FZR400-asé? Csak mert így első ránézésre nem úgy tűnik, a képek alapján legalábbis. Köszi előre is! :)
Laci.
Van az asztali gépbe 2x2G 1066 ddr2 ha bővítem ugyan ilyennel hogy 4x2g legyen akkor miben változik meg a karakterisztikája a gépnek.
Már itthon.

Nem félsz a fotótól? Drága lehet!
Ma nem ment 180-at.
furi a forma, de tetszik, hogy magas, mégis feszes a futómű állítólag. Érdekes lehet, mennyire fáradt a nyolcvanpár lóerő.
ugye mondtam, hogy nem mén 180-at?
Megvan, hogy rohadna ki az összes szeme
1,5-1,9 közt vannak a normálisak

De ha el tudnám adni a FZ-t meg az FZR-t, akkor mehetne így nem tudom hova tenni (meg a Zasszony pampogna, hogy minek 6. motor )
Ugyaezzel aszöveggel kocsit is trükköz,még nevet is ír hozzá!
http://www.alfaamore.hu/forum/...
Szextelefont adott meg?
Kimegyek pakolászni.
Vele meg Pécsen a lépcsőház előtt haverkodtam össze.
Nos ez a mai menetnek csak egy része mert későn jutottál eszembe. (szexárd előtt az egyenesben volt)
(nem 180 hanem csak 174 de hát mindig van valaki aki 90-100-zal tartja fel a forgalmat )
Csak simán másold be a telcsiszámát a goglibe.
Beszálltam én is, hátha neked mégsem kell.
(meg nemsokára úgyis szóbeli vizsgám lesz )
Nem hanem itt a sportmotoron apró fékek
Érdekes, ezek szerint módszert váltottak mert ez az oldal úgy néz ki hogy létezik és működik. (a másikat beütve a gogléba nem találtam semmit de erről van elég sok infó régebbről is)
Kérdezd meg hol hol van a gép jelenleg (mert a kis .csög azt nem írta le egyértelműen) aztán ha megvan az infó akkor kérdezd meg hogy melyik nap mehet az épp a környéken élő haverod megnézni a gépet.
2 kör
2005-áös 1000 van az egyik cimbinek. Ő imádja! Viszont nyáron nagy melegben a lassú haladás körülményes.100 alatt 37 fokban mindig high felirat villog az olajhömérséklet. 6.-ban 100 alatt felejtős a haladás. Ennyit tudok róla.
Már megint nem olvastam végig mindent.
Írd meg neki hogy te inkább az Online Shipping Worldwide-dal szeretnéd szállíttatni mert azt már ismered. http://www.wsw-transport.co.uk... (ez volt az egyik kamu oldal amivel engem akartak átqrni. )
Lehet fogja egyből a lényeget.
Nem tudom mert nem sokat árul el de folyamatosan csiszolják a technikájukat a tetvek. De ha ráírsz akkor gyorsan kiderül hogy mi van.
(csak nem megtetszett? )