amúgy szent meggyőződésem volt,hogy 16 G van a gépben, mert a ramokon 8 G van... felhívtam öcsémet, hogy meséljen már, mert ő rakta össze. aszongya 2 X4 G van a gépben, és azért látok 8G-t a ram-on, mert KIT, és egyben a kettőt adták el 8 G-ként.
úgyhogy 16 G-ről nem tudok neked prtscrn-t.
Tomasz, és láttya a winfos a 16 gigát? Kopizz már be egy fotót az élményindex lapról, kivi vok
2 éve jáccottam ilyen memóriásat, akkor a XP csak négyig, a 2010-es linux szintén, afölött csak a iOS látta
Nekem 4 van, elég az is.
lga775 még okés talán, nekem is olyan van egy 3ezres dual procival meg 2X8G ddr3 -al. olcsó a proci hozzá így esetleg jó választás is lehet, de túrj olyat amit dd3-al szereltek(nem egyszerű), mert az a ram olcsóbb jóval, és a saját ddr2-esedet drágábban tudod eladni mint a ddr3-at megvenni. + a ddr3--- faster, harder, scooter
sziasztok!
asszony elment műkörmöshöz, meg kozmetikushoz, nekem meg itt hagyta a házat, hogy ganézzam ki. kéész bazz, milyen világban élünk?! A Toyota Celica-ról valakinek van valami tapasztalat? Olyasmi megbízható mint a hasonló évjáratú corollák? (persze ha nem volt ropira törve) link
már 2 napja hogy elkaptam valami nyavalyát láz,köhögés,takonykór,
már egy picit jobb a helyzet de szerintem ma pihi van tiszta ideg vagyok jó az idő péz is lenne erre jön a nyavalya
reggelt.
Melyik most a legjobb lga775 ddr2 alaplap? nekem most gigabyte EP43S3l van és lehet kéne egy komolyabb csak nem tudom melyik a legjobb.
Amióta öcsém angliába tűnt azóta meg vagyok lőve a pc tuning terén
http://www.hasznaltauto.hu/motor/keeway/keeway_leone_500_hitel-leasing-
6770420 járjunk ilyennel! mekkora muri lehet? a belvárosban szoktam látni egy ilyen nagy dögöt rendszámmal.
Bitang. Nekem manuális deko-s volt. Duplakarbi, duplagyertya, és egész jól lépett. Egy schlesser-tuningot elfogadnék. Ahol a hardenduros spanok elmentek, ott én is.
úgyhogy 16 G-ről nem tudok neked prtscrn-t.
2 éve jáccottam ilyen memóriásat, akkor a XP csak négyig, a 2010-es linux szintén, afölött csak a iOS látta
Nekem 4 van, elég az is.
írj, vagy ott a mobilom az adatlapomon.
meglessük azt a subát...
asszony elment műkörmöshöz, meg kozmetikushoz, nekem meg itt hagyta a házat, hogy ganézzam ki. kéész bazz, milyen világban élünk?!
már egy picit jobb a helyzet de szerintem ma pihi van tiszta ideg vagyok jó az idő péz is lenne erre jön a nyavalya
Valami gurulás lesz ma valamerre?
Melyik most a legjobb lga775 ddr2 alaplap? nekem most gigabyte EP43S3l van és lehet kéne egy komolyabb csak nem tudom melyik a legjobb.
Amióta öcsém angliába tűnt azóta meg vagyok lőve a pc tuning terén
6770420 járjunk ilyennel! mekkora muri lehet? a belvárosban szoktam látni egy ilyen nagy dögöt rendszámmal.