Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a bajom, hogy a 32bites már nem jó ha 2giga fölé mennék
csóró vagy azé
amúgy szent meggyőződésem volt,hogy 16 G van a gépben, mert a ramokon 8 G van... felhívtam öcsémet, hogy meséljen már, mert ő rakta össze. aszongya 2 X4 G van a gépben, és azért látok 8G-t a ram-on, mert KIT, és egyben a kettőt adták el 8 G-ként.
úgyhogy 16 G-ről nem tudok neked prtscrn-t.
Tomasz, és láttya a winfos a 16 gigát? Kopizz már be egy fotót az élményindex lapról, kivi vok
2 éve jáccottam ilyen memóriásat, akkor a XP csak négyig, a 2010-es linux szintén, afölött csak a iOS látta
Nekem 4 van, elég az is.
piros.tamas82 géméles vagyok
írj, vagy ott a mobilom az adatlapomon.
meglessük azt a subát...
na igen, ide születni kell
lutri de jó vételnek tűnik de tőlem rohattul messze van.
megnézem neked ha szeretnéd, de se a méretet nem tudod próbálni, sem azt nem tudod megnézni tetszik-e. így szerintem lutri.
hali Thomas nem lenne kedved debrecenben megnézni egy kabátot?
dél fele tervezem de kitudja még..
lga775 még okés talán, nekem is olyan van egy 3ezres dual procival meg 2X8G ddr3 -al. olcsó a proci hozzá így esetleg jó választás is lehet, de túrj olyat amit dd3-al szereltek(nem egyszerű), mert az a ram olcsóbb jóval, és a saját ddr2-esedet drágábban tudod eladni mint a ddr3-at megvenni. + a ddr3--- faster, harder, scooter
sziasztok!
asszony elment műkörmöshöz, meg kozmetikushoz, nekem meg itt hagyta a házat, hogy ganézzam ki. kéész bazz, milyen világban élünk?! A Toyota Celica-ról valakinek van valami tapasztalat? Olyasmi megbízható mint a hasonló évjáratú corollák? (persze ha nem volt ropira törve) link
már 2 napja hogy elkaptam valami nyavalyát láz,köhögés,takonykór,
már egy picit jobb a helyzet de szerintem ma pihi van tiszta ideg vagyok jó az idő péz is lenne erre jön a nyavalya
Halihó!reggelt
Szép napot mindenkinek!
Valami gurulás lesz ma valamerre?
reggelt.
Melyik most a legjobb lga775 ddr2 alaplap? nekem most gigabyte EP43S3l van és lehet kéne egy komolyabb csak nem tudom melyik a legjobb.
Amióta öcsém angliába tűnt azóta meg vagyok lőve a pc tuning terén
http://www.hasznaltauto.hu/motor/keeway/keeway_leone_500_hitel-leasing-
6770420 járjunk ilyennel! mekkora muri lehet? a belvárosban szoktam látni egy ilyen nagy dögöt rendszámmal.
És nem tűnt fel hogy ez is az?
Egyik klubtag 80e-nél széthúzta, és bőven kopáshatáron innen volt a belseje.
Bitang. Nekem manuális deko-s volt. Duplakarbi, duplagyertya, és egész jól lépett. Egy schlesser-tuningot elfogadnék. Ahol a hardenduros spanok elmentek, ott én is.