Gyöngyszem hát!
Ma találkoztam az ex-szelikás kollégámmal (30 körüli srác) az öltözőben és megemlítettelek neki.
Idézem: "hagyd, hadd csinálja. Nekem is dumáltak de nem érdekelt mert tetszett és akartam. Majd ő is rájön hogy ma 1M alatt nem azt kapja amit elképzelt, de még annyiért sem biztos, én 1,3M-ért vettem akkoriban. Azt az egyet élveztem benne hogy majd 9000-ig ki lehetett húzatni de mivel előttem is mindenkinek ez tetszett benne, így nekem (is) kellett befizetni az árát a kasszánál. Az 1,8-as meg még ráadásul nem is megy"
Ja, de én 193cm 115kg vagyok,szóval meg kell gondolni. Ilyesmiket birnèk: triumph trophy, yamaha fzs1k, btw egy gts-is kipróbálnék egyszer, zx12 kényelmesítve, talán varadero, de talán az túl puha, caponord, de inkább a rally raid változat, dl1000 talán, bmw rt, k1300, gs, és kíváncsi lennék pár nagy nakedre milyen lehet. ( vagyok olyan nyomi, h perverz módon izgat a kawa gtr1k is :-) )
Szakik. Dupla karbit érti valaki. nem tetszik a fordulat ejtés. Kissé darabos. A keverékcsavart már tekertem jobb lett, de nem az igazi.eZT IS SZINKRONOZNI KELL?
Drága fiam ma kapott egy kis szeretetet. tükör amibe index van beépítve és 1 jó kis klasszikus etz kormányt. sokkal kényelmesebb lett mint a tomaselivel .
Ma találkoztam az ex-szelikás kollégámmal (30 körüli srác) az öltözőben és megemlítettelek neki.
Idézem: "hagyd, hadd csinálja. Nekem is dumáltak de nem érdekelt mert tetszett és akartam. Majd ő is rájön hogy ma 1M alatt nem azt kapja amit elképzelt, de még annyiért sem biztos, én 1,3M-ért vettem akkoriban. Azt az egyet élveztem benne hogy majd 9000-ig ki lehetett húzatni de mivel előttem is mindenkinek ez tetszett benne, így nekem (is) kellett befizetni az árát a kasszánál. Az 1,8-as meg még ráadásul nem is megy"
Ismerősnek kedvezménnyel. (pl. felpumpált kerekek, próbakör az udvaron, stb.
A tulajdonos már egyáltalán nem használja :S
Végre pénteeeeek és holnap is dolgozom,ez az....
Vételár:250.000 Ft
Évjárat:1991/1
Műszaki: lejárt (2013.06.01)
Futott km:53 000 km
Kivitel:Gyorsasági/sport
Állapot:Megkímélt
Hengerűrtartalom:
989 cm³
Hengerek száma:4
Henger-elrendezés: Soros
Teljesítmény:106 kW, 144 LE