Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szlovák úti wonderwörldben van egy ilyen ha esetleg ismerős valahonnan.
Gyöngyszem hát!
Ma találkoztam az ex-szelikás kollégámmal (30 körüli srác) az öltözőben és megemlítettelek neki.
Idézem: "hagyd, hadd csinálja. Nekem is dumáltak de nem érdekelt mert tetszett és akartam. Majd ő is rájön hogy ma 1M alatt nem azt kapja amit elképzelt, de még annyiért sem biztos, én 1,3M-ért vettem akkoriban. Azt az egyet élveztem benne hogy majd 9000-ig ki lehetett húzatni de mivel előttem is mindenkinek ez tetszett benne, így nekem (is) kellett befizetni az árát a kasszánál. Az 1,8-as meg még ráadásul nem is megy"
Holnap?
Mit is?
most mivan? be akartam linkelni a szelika hirdetését, de már elvitték. tuti egy gyöngyszem volt. ez a fajta volt. link
Szia. (szelika mi? )
Miért van olyan érzésem hogy már megint nem a földön jársz.
Apám utánfutója eladó
Ismerősnek kedvezménnyel. (pl. felpumpált kerekek, próbakör az udvaron, stb. )
sziasztok!
megjavult a fóbia. segített neki az AC csere. mosán benzinnel pöcc-röff
Ja, de én 193cm 115kg vagyok,szóval meg kell gondolni. Ilyesmiket birnèk: triumph trophy, yamaha fzs1k, btw egy gts-is kipróbálnék egyszer, zx12 kényelmesítve, talán varadero, de talán az túl puha, caponord, de inkább a rally raid változat, dl1000 talán, bmw rt, k1300, gs, és kíváncsi lennék pár nagy nakedre milyen lehet. ( vagyok olyan nyomi, h perverz módon izgat a kawa gtr1k is :-) )
Mondtadm :-)
éREZTEM..... :(
Mivel két súbere van két membránnal és pillangószeleppel így ezt is kell szinkronizálni.
Azért is vált eladóvá.
A tulajdonos már egyáltalán nem használja :S
Szakik. Dupla karbit érti valaki. nem tetszik a fordulat ejtés. Kissé darabos. A keverékcsavart már tekertem jobb lett, de nem az igazi.eZT IS SZINKRONOZNI KELL?
És töredékáron.
Szegénykére lassan egy fújás rá férne!
Drága fiam ma kapott egy kis szeretetet. tükör amibe index van beépítve és 1 jó kis klasszikus etz kormányt. sokkal kényelmesebb lett mint a tomaselivel .
Ahogy el nézem,ez sem ma volt be indítva...
Szevasztok csibészek!
Végre pénteeeeek és holnap is dolgozom,ez az....
Irány Miskolctapolca! :-)
Eladóvá vált Yamaha FZR típusú motorom.
Vételár:250.000 Ft
Évjárat:1991/1
Műszaki: lejárt (2013.06.01)
Futott km:53 000 km
Kivitel:Gyorsasági/sport
Állapot:Megkímélt
Hengerűrtartalom:
989 cm³
Hengerek száma:4
Henger-elrendezés: Soros
Teljesítmény:106 kW, 144 LE
Nyomatékgyááár? Mentél te már pl. SV 1000-rel?