Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell gyorsnak lenni egyeztetek a megrendelővel ha jön. kb 3 ó felé.
Ja...És kb. 3 órára ha most gyorsak vagyunk. Ha nem, akkor már csak holnapra.
Varta 15900Ft
JP (Jó minőségű Magyar- Kínai) : 9990Ft
Darázs úr
YB12AL-A2 jobb+ bal gáz ki.
Kb mikorra és mennyiért
yuasa vagy jobb fajta savas vagy gondozás mentesek közül valamelyik érdekelne.
Fölösleges. A rosszul égő diesel kormol, a turbó geometria ettől megxorul, az a pici motor húzogassa egyszerűen gyenge.
Következnény: túlpörög a turbó, meghevül a csapágya, és szevasz.
Fórumokon javasolják, 50 ezrenként levenni és kitakarítani, az olajkörét meg a kipufogó gáz visszavezetés is.
Vagy várni, mikor xarik be, és akkor egy újat bele, igazából az autó értékéhez képest nem tétel, 50 körül egy teljes középrész felújítás.

Igazából nem panaszkodhatok, mert 2007 óta csak olajcsere meg 1 garn. fékbetét volt, ami kellett, 120 ekm-re.
Nem lehet valakivel fémbű megcsináltatni?
no comment.
A turbóba van építve a vezérlő elektronika, léptető motor, műanyag fogaskerekek, egy szemét, programozva van bele, hogy bexarjon
Régen ezt elintézték egy membrán kamrával, az sose romlott el, de ez ugye nem szolgálta a mai globalizált fogyasztói igényeket

Jó lenne egy 4000 ccm szívó dízel is, de olyat már nem gyártanak, örök életű lenne.
Most felújítjuk a mozgó részt, és megint 100 ekm-ig nem kell bántani, ez van, ezt kell így elfogadni.
Ez rossz szabály. Ez most pénz lesz, majd megírom, mennyi, de az látatlanban biztos, hogy kikereste már az olcsóbb üzemmel*.
Ennek a modellnek gyakorlatilag ez az egy típus hibája van, turbó gond előfordul 80-150 ekm között. Oka a magyar szar üzemanyag, vagy a ritka olajcsere
Ha ma akarsz egy normális új autót venni, már benzinesben is csak turbós van.

* legalább 2 literrel kevesebbet eszik átlagban. Az 2400 liter üanyag eddig nekem, az mai áron majd 1 milla. Ja, és közben jobban megy
Sok játékom van aminek kell a hely bf3,cod,cs, jön a bf4 mingyá már a sarkon van csak ha már a teknika fejlődik eccer kéne lépést tartani vele
Sztem még a játékokkal is elférsz a 64-en. De ha benn marad tárolásra egy forgós hdd, akkor biztos semmi gáz.
Így van. A fekvőlámpás dizel merci kiment a világból csak győzzed kivárni. Nem biztos, hogy elromlanak ezek az új dízelek de ha igen akkor bukta az egész. Elég bonyolult és speciális rendszer.
A békésen kerregő dízel jó.
Bár a mostaniak már szerintem eléggé túl vannak húzva teljesítményileg és ehhez meg is kellett bonyolítani őket rendesen és így ez már az élettartam rovására megy. (most nem mlas turbójára gondolok)
180Le és 400-450Nm környéke 2000 cm3-ből nem normális dolog.
Aranyszabály, hogy személyautóba SOHA nem veszünk dieselt. Egy-két ilyen malőr és buktad is a dízelüzemet.
Pöpec lett.
Persze te könnyen vagy mert Szentpétervár Alsón még a nap is másképp süt olyankor.
Ezüst színű tefajta tiptop kis szedán, motorháztető felnyitva és egy korodbeli szemüveges kockásinges mlas törölgetett valamit a motortérben.
A körülményekből sejtettem hogy nem biztos hogy te vagy, meg hát ott mentem el melletted a GTR-rel de nem akartál megismerni.(még lassítottam is)
Reggelt lustaságok

Laci. Szerinted egy 64G ssd elég a rendszerhez és pár programhoz amiket használok, és a játékok meg maradnak a hagyományos vinyón?
En vagyok es figyelek!
Na mi van, sehol senki? ki érti ezt...