Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vettem régen az UNIX-nál egy nagyon jó tömítő pasztát. Kezd elfogyni én meg kezdtem keresni, hogy hol lehet kapni. Persze sehol, az UNIX sem forgalmazza már. Az e-bay on találtam, de kb. 2x annyiba kerül a posta mint maga az anyag. Kiderült, hogy árulják Bécsben is. Anyám mondta, hogy menjünk Bécsbe a rokonok sírját látogassuk meg. El is mentünk ma. Kiderült, hogy a bolt ahol a tömítő cuccost árulják, ott van a temető bejáratától 500 méterre. Be is mentem és vettem 2 tubussal. Kicsi a világ. Ezt meg kellett hogy osszam, lájkoljátok.
A háttérben van témázás.
Összességében azért jól mutat a bringa.
Nem jelentkeztél tesztpilótának? Neked pont testhezálló lenne...
Ok. Dugásban jó vagyok.
Nehéz értelmezni azt a zöld harmónikát.
őőő nem hiszem vagy hamarabb vagy nagyon 7ó körül vasárnap is ez a felállás. De ha erre vetődsz mégis akkor itt el tudod dugni pár helyre az ajtó körül
Lehet holnap rakok kábelt a motyóra és bedobom délután. Otthon leszel? 1-2 felé?
ha ez igaz... http://m.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_tiger_1050-7040228
Ez kb olyan mint nemrég börzén találkoztam egy ismerőssel akit nem nagyon ismerek és az ő haverjával akit életemben nem láttam. Elkezdtünk beszélgetni. Kérdezte ismerem-e a Moto Guzzikat. Mondtam, hogy nem nagyon, de egy haveromnak volt egy zsír új és nem sok jót mondott róla, kezdetektől fogva potyogtak ki belőle a csavarok, állandóan szerelte aztán el is adta. Válasz: Jó-jó értem. Én is utána kérdeztem, az alkatrész arany árban van és nem is nagyon kapni hozzá...de hát tetszik és már el is döntöttem az kell nekem...
Hogy duplaminden
Miért? Befizetnék 4-500-at, meg egy kis forintalapú, és kész. De ahogy kinéz, örökre marad az fzr. Max kapna futóművet, meg nyerget, trafót.
Mert dolgozom... sajnos.... és ez így megy péntekig.
Jaaj. Akkor vasárnap....
Szerinted?
Reggel egy kis Szeged, de utána lehet lenézek
Akkor holnap zergek. Be fogol rugózni?
Megvan. 5-5 kész
Nem sajnos.... A pali motyó meglett?
Nem csúnya
Ismerős. Nemrèg nyiregyházán volt.
Még ha ilyen lenne azt megérteném.