Vettem régen az UNIX-nál egy nagyon jó tömítő pasztát. Kezd elfogyni én meg kezdtem keresni, hogy hol lehet kapni. Persze sehol, az UNIX sem forgalmazza már. Az e-bay on találtam, de kb. 2x annyiba kerül a posta mint maga az anyag. Kiderült, hogy árulják Bécsben is. Anyám mondta, hogy menjünk Bécsbe a rokonok sírját látogassuk meg. El is mentünk ma. Kiderült, hogy a bolt ahol a tömítő cuccost árulják, ott van a temető bejáratától 500 méterre. Be is mentem és vettem 2 tubussal. Kicsi a világ. Ezt meg kellett hogy osszam, lájkoljátok.
őőő nem hiszem vagy hamarabb vagy nagyon 7ó körül vasárnap is ez a felállás. De ha erre vetődsz mégis akkor itt el tudod dugni pár helyre az ajtó körül
Ez kb olyan mint nemrég börzén találkoztam egy ismerőssel akit nem nagyon ismerek és az ő haverjával akit életemben nem láttam. Elkezdtünk beszélgetni. Kérdezte ismerem-e a Moto Guzzikat. Mondtam, hogy nem nagyon, de egy haveromnak volt egy zsír új és nem sok jót mondott róla, kezdetektől fogva potyogtak ki belőle a csavarok, állandóan szerelte aztán el is adta. Válasz: Jó-jó értem. Én is utána kérdeztem, az alkatrész arany árban van és nem is nagyon kapni hozzá...de hát tetszik és már el is döntöttem az kell nekem...
Nem jelentkeztél tesztpilótának? Neked pont testhezálló lenne...