Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nekem ha lenne annyi pénzem, akkor, ez jönne:http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_f-7235814

Vagy ha nagyon lenne akkor ez:http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp-1-7300078

De egyelőre a legközelebbi nagy szerelmem a CBR 900RR
És mit akarsz helyette?(Vigyázat, sunyi kérdés )
meert az enyém a rövid áttétellel nem az. uncsitesómnak TLr-van, és nem odabaszósabb.
Á sajnos nem lenne pénzem ilyen örömökre, sem fenntartani. De ha lenne, akkor sztem már VTR 1000-et vennék, vagy SV 1000-et.Valami nyomatékgyárat.
Úgy megéri a pénz csere
Mennyiért adsz egy ezrest? 400-500?
vegyél tőlem ezrest!
Azz...péntek lévén
dejó
Reggelt!
nem nem sólyom hanem flakon
féktisztító 1 nagy falkon egy 1000 az autós boltba láncgenyát is lekapja 1 pill alatt
Az ismerősöm Varaderojan is ilyen volt fent és ő is dícsérte! Ha befejeztem a takarítást és összeraktam a mocit majd teszek fel képeket róla! Ilyen tiszta még sosem volt nálam!
Hát azért itt nem egészen ugyanaz a helyzet mint a te kis pillangódon.
Ez az elefánt 307 kiló.
Nekem is olyan van fent és én szerintem nagyon fasza gumi!
Az a baj a féktisztítóval hogy igen macerás a küllőknél.Amúgy azzal szoktam csak így szezon végén akartam teljesen letakarítani és a brigó szerintem hatásosabb.legalábbis egy helyen kipróbáltam és ott fasza lett!
De ha van átfolyó cső, akkor mééér borogattad?
Hm. Tényleg be kellett volna mennem koszos munkásruhában felpróbálni pár Brelytlinget.
Lehet még vettem is volna egyet az asszonynak.
Pupinak vittem/hoztam szerszámokat és elhoztam tőlük egy Metzeler ródtek Z6-ot előre a GTR-re amit ezúton is köszönök.
A Fóti útra mentem 8:30-ra és a Nulláson mentem körbe, így útba esett a cég költségére.
okés!
De ott fullon bekenik vele a láncot itt meg finoman kenném a felnit és utána samponos vízzel jól átmosnám.
Alaposan mosd le utána.
a lánc tisztításhoz sem ajánlják, mert megeszi az O gyűrűket. nem merném gumi közelébe engedni
Andrássyn dolgozom...
Arra gondoltam, hogy ecsettel finoman felviszem nem tocsogósan aztán utánna bő vízzel leöblítem és samponos vízzel átmosom.
Háát, a gumikra azért ne sok menjen.
És utána finoman az első pár km-en mert kissé sikamlós lesz az aszfalt.