Udvozlok minden kitarto forumtagot es hosszerelmest a FZRek utan
Regen jartam itt de gondoltam visszaterek mert itt segitseget kaptam mindig. A jelenlegi allas szerint kulfoldon dolgozom es keves lehetosegem van motorozni otthon. A kerdesem hogy titeket erdekelne e jutanyos aron egy Yamaha FZR 600. ? par kepet csatolok de persze a allapotarol ez nem mutat semmit. Akit erdekel irojn privatba. a conusystem@gmail.com-ra
Úgy látom, SATA II, ilyen sok van. Nekem 64-es OCZ Agility van, akkor az volt az egyik leggyorsabb, de most hoztam valakinek múlt hetekben egy Samsung 120-ast, az is jobb volt és már olcsóbb, mint amiért én vettem
Nem vagyok naprakész, teszteket kell olvasgatni, van dögivel.
De igazából egyik márkással se tévedsz, kis különbségek vannak.
Én ha most vennék gépet, olyan lapot keresnék, amin van SATA III, esetleg RAID 0, és akkor bele 2db SSD, és annál ma nincs gyorsabb megoldás.
Édes kis történet tegnap estéről: mint tudjátok éjszakás voltam/vagyok. Egy műszakban hárman vagyunk, egy műszakvezető és két operátor. Mivel jelenleg a főnökünk szabadságon van így ilyenkor én lépek elő művezetőnek, meghatározni az 1db fiatal kollégának a napi menetrendet (tv csatorna kiválasztása, alvási időpont kezdetének meghatározása, stb.)
Csakhogy ez a cserép tegnap este nem jött be dolgozni. Hívom hogy hol az annyában van mert a délutános menne haza, erre a 22.-re felveszi a telefont és beleszól:
-"mizu?"
-hol a csában vagy? Késel.
-hát én itthon mert beteg vagyok de írtam a gyurinak. Nincs ott?
-mi az hogy írtál? És nekem mi a .aszért nem szóltál?
-hát, küldtem neki smst.
-szabadságon van rohaggymeg! Miért nem beszélted meg vele vagy velem .aszod?
-biztos majd olvassa és bemegy dolgozni.
- DE NEM JÖTT .ASZOD MERT ELUTAZOTT!
-azt nem tudtam
-jó. Kimegy érted a délutános és behoz aztán itt led.glesz, úgysem kell csinálni semmit. Reggelig kibírod.
-nem tudok mert hányok és rosszul vagyok, ne jöjjön
- akkor bent marad a délutános helyetted. Ja, köszöni hogy így kiqrtál vele.
-ne haragudjatok
- (rohaggymeg)
Kb. 15 perc múlva megcsördül a céges mobil, felveszem de lerakta. Ez ismétlődik még háromszor. Visszahívom hátha valamelyik kolléga. Felveszi, beleszólok kinyomja. (rohaggymegteisakkor)
Csörög 5 perc múlva, felveszem:
-ábrahám tessék
-zsvzrdfitündi vagyok a vargapeti barátnője, beszélhetnék vele? (18 éves csaj, együtt élnek már két éve)
-peti nincs itt, nem jött dolgozni mert beteg.
-ez most valami vicc?
-nem, nincs itt, nemrég hívtam hol a bánatban van de mondta hogy beteg és otthon maradt.
-ez...ez...EZ NEM LEHET! VICCEL VELEM? EZ MOST KOMOLY?
-csillagom, biztosíthatlak a felől hogy nem vicc
-de hát 20 perce beszéltem vele és azt mondta hogy épp most jár körbe az üzemben!
- hát itt biztos nem.
-AKKOR MOST MI VAN? HÁT AKKOR HOL VAN? ELMENT DOLGOZNI AZT MONDTA (hisztihisztihiszti)
-hoppá? (a cserép )
-akkor felhívná és megmondaná neki hogy hívjon fel és magyarázza meg hogy MI EZ AZ EGÉSZ?
-én ebbe nem folynék bele, ezt majd otthon megbeszélitek
-jó mindegy, HÁT EZT NEM HISZEM EL! leteszem mert mindjárt elfogy a kártyámról a pénz
-szia
Cikkszám: 428-215
Vonalkód: 1WG-26335-00
Készlet: 1
Állapot: új
4 400,- Ft
oké minden
gyermek növöget, ház még nem lakható
P428215 Kuplung bowden 4500 Ft /db Kosárba rakom
Egy használt biztosan van ,ha új kel, azt csak rendelni tudom.
Haza megyek,lemez ügyben körbe nézek, szombat otthon vagyok.
Regen jartam itt de gondoltam visszaterek mert itt segitseget kaptam mindig. A jelenlegi allas szerint kulfoldon dolgozom es keves lehetosegem van motorozni otthon. A kerdesem hogy titeket erdekelne e jutanyos aron egy Yamaha FZR 600. ? par kepet csatolok de persze a allapotarol ez nem mutat semmit. Akit erdekel irojn privatba. a conusystem@gmail.com-ra
Többieknek is sziasztok
Nem vagyok naprakész, teszteket kell olvasgatni, van dögivel.
De igazából egyik márkással se tévedsz, kis különbségek vannak.
Én ha most vennék gépet, olyan lapot keresnék, amin van SATA III, esetleg RAID 0, és akkor bele 2db SSD, és annál ma nincs gyorsabb megoldás.
Csakhogy ez a cserép tegnap este nem jött be dolgozni. Hívom hogy hol az annyában van mert a délutános menne haza, erre a 22.-re felveszi a telefont és beleszól:
-"mizu?"
-hol a csában vagy? Késel.
-hát én itthon mert beteg vagyok de írtam a gyurinak. Nincs ott?
-mi az hogy írtál? És nekem mi a .aszért nem szóltál?
-hát, küldtem neki smst.
-szabadságon van rohaggymeg! Miért nem beszélted meg vele vagy velem .aszod?
-biztos majd olvassa és bemegy dolgozni.
-
-azt nem tudtam
-jó. Kimegy érted a délutános és behoz aztán itt led.glesz, úgysem kell csinálni semmit. Reggelig kibírod.
-nem tudok mert hányok és rosszul vagyok, ne jöjjön
-
-ne haragudjatok
-
Kb. 15 perc múlva megcsördül a céges mobil, felveszem de lerakta. Ez ismétlődik még háromszor. Visszahívom hátha valamelyik kolléga. Felveszi, beleszólok kinyomja. (rohaggymegteisakkor)
Csörög 5 perc múlva, felveszem:
-ábrahám tessék
-zsvzrdfitündi vagyok a vargapeti barátnője, beszélhetnék vele? (18 éves csaj, együtt élnek már két éve)
-peti nincs itt, nem jött dolgozni mert beteg.
-ez most valami vicc?
-nem, nincs itt, nemrég hívtam hol a bánatban van de mondta hogy beteg és otthon maradt.
-ez...ez...EZ NEM LEHET! VICCEL VELEM? EZ MOST KOMOLY?
-csillagom, biztosíthatlak a felől hogy nem vicc
-de hát 20 perce beszéltem vele és azt mondta hogy épp most jár körbe az üzemben!
-
-AKKOR MOST MI VAN? HÁT AKKOR HOL VAN? ELMENT DOLGOZNI AZT MONDTA
-hoppá?
-akkor felhívná és megmondaná neki hogy hívjon fel és magyarázza meg hogy MI EZ AZ EGÉSZ?
-én ebbe nem folynék bele, ezt majd otthon megbeszélitek
-jó mindegy, HÁT EZT NEM HISZEM EL!
-szia