Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden ok 0A a fogyi töltés 3000/min 14alatt egy kicsivel 3as gyertya megint behalt
Jó ötlet. Lehet hogy süttetek vele palacsintát.
Kellemes hosszú hétvégét azoknak akiket érint. (engem ugye nem igazán és az asszonynak is dolgoznia kell még a névnapján is)
Hali gali
Kellemes hétvégét mindenkinek
Jó éjt!
Van itt is kép az állványról,de majd holnap rendesen lefényképezem.

Előzmény
Előzmény: Ő volt kisfrézim. Szép volt.
Jajaja, kíváncsi vagyok.
Ha gondolod lefényképezem holnap.
Azon is gondolkodtam, fater még tudott is volna segíteni ,mert a vízműveknél van.
Köszönöm És elvileg előre is jó lesz ugyanez, mert több ponton állítható, és cserélhető, a "fül" egység, ha kell akkor legfeljebb gyártok másikat az első villához.
Amikor ilyen tanulságos buziságokkal zavarják össze az embert:
http://totalcar.hu/magazin/tec...
Fedeztem volna simán
Az enyém is házi gyártmány,1" csőből van hajlítva.
Nem sajnáltam, pénzt hozott. Remélem jó helye lesz
Nagyon ügyes vagy! Sporoltál egy kalap pénzt.
Kész lettem az emelővel, némi újratervezés után a mai napon átszabtam, és valami álom ahogy magára húzza a mocit Még lesz alatta kerék, és akkor már ihajj
Köszönöm szépen!
Jó választás az Audi 80. Ha nincs szétqrva,sok sok km van azokban. Munkatársamnak még az 1.6 td van,de már a gömbölyű. 89-es papiron,de éjjel nappal jár vele,semmi baja.
Nem sajnáltad azt a gyönyörű motort? Nagyon tetszett nekem. Remélem jó helyre került.
Sziasztok!
Gonosz vagy Kp-ra elvitték 350-ért. (ismerős, és tudta hogy mit vesz) De csak hogy igazad is legyen van eladó 350-es yamaha, egy rendszámos 50-es derbi és egy 650-es bombardier quadom

A tegnapi témára: most vettem egy 92-es 19td audi 80-t. A pöcsöm se gondolta volna hogy ekkora királyság egy jó dízel Nincs elektronika benne, nincs nyűg
És mit számítottál be?
Eeeekelt. Első projekt a rendszámos quad, de nem egyszerű. Második a ferencváros :)
Jaszi, megvan még a kék? És ha nem, mi a következő?