Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10-es az télleg bírja különben se kell ráülni.
Laci! 10-es az acélcsavar. Nem törik az el hidd el. Már 2 éve van rajta.
Ábrus! Azt szerettem volna kérdezni,ha elrakom a mocit télire holnap,és lecserélem az olajat benne most,az nagy hülyeség? Télen úgysem zaklatom,és tavasszal akkor nem kell idomot leszedni az olajcsere miatt. Most meg úgyis leszedem,mert brigóval lemosom a blokkot,láncot,és lánclerekeket is meg kell pucolni,lekenni láncspayal,így az olaj is lecserélésre kerülne. Nem kéne tavasszal baszakodni vele.
Sanyám, nem a colos cső fog eltörni, hanem a 6-os csavar ott a nyaknál vagy 8-as? mind1, ott a leggyengébb.
Állitási lehetőség is van,ha esetleg szélesebb lenne a lengővilla. 1" cső,meg 10x ennyit is kibír.
Igen,még nyugodtan rá is lehet ülni,simán kibír.
Ahha. Látom heggesztve...nem gondoltam volna az enyém elkészítése előtt, hogy meg tudja úgy fogni, hogy kibírja a motort. Jóllátom, zártszelvény a fülecske?
Ez nagyon jó lett! Kérdés! A fülre hogyan rögzítetted a szárat?
Boldog névnapot kívánunk Mariannak!
Sziasztok!
Az jó ha asszony a saját lábán jön találkozóra.
Szólj Jaszinak,szerez ő neki olcsón.
Áááá, csak dolgos 7köznapok
Nekikezdtem a garázs kipakolásának, még a rossz idő előtt, a kerttel is el vagyok maradva, erre most közbe jött az autószerelés
Az egyik kutat is félbehagytuk, mert beszakadt a fúró, szóval sok a baj
Csak ennél nagyobbak ne legyenek
Mert neked minden nap ünnepnap.
veled érzek. engem se érint.
Meg van örülve akar magának egy motort
Anett nagyon bánatos ,hogy eladtad a motort Tegnap mondtam neki
Igen, azt is hallottam hogy zsolti sem dolgozik eleget a munkahelyén és beszáll néha hozzád is egy kicsit unaloműzésképpen.
De látszik a képeken , hogy a munka nem is megy Igy nem élnék meg max sokasodnák
Kb igazak az állítások Hála isten ! Még Zsótit is kibéreltem jó pár napra .
Egyébként látszik hogy a mester körül is válogatott társaság tevékenykedik.
Gratulacióne a sikeres trédért, tényleg kár a frézidért. (csinos kis gép volt, még nekem is tetszett )
Szia, ezer éve nem hallottam rólad.
Kérdezgettem itt pár embert de mind falazott neked hogy állandóan dolgozol és nem érsz rá levegőt se venni.
Az az érzésem hogy már túl jó a hármas henger kenése.
Azért jobban is felöltözhetnétek ott felétek...