Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott jobbra a háttérben a 2. képen az egy Unimog? Azt vedd inkább
A Totya öreg pusztulat, de ezek jól bírják, kérdés, kell-e neked ilyen, mert ez 12-t fogyaszt, és kényelmetlen. Ha hozzá kell nyúlni komolyabban, na az pénz.
Nem rossz ár ha tényleg jó de úgy számolj h alaphangon 10liter fogyasztás.Télen összkerékbe 15. Faternak Ranger-je volt.
Imádom,ilyenkor nosztalgiázom,valamikor én is terepeztem,de egyedül.Tetszik mikor beszól neki:csak ésszel! .
Kösz de még nem vagyok olyan dagadt bár jött rám fel pár kiló. De hát esküvő előtt ez belefér nem?

Amúgy a kanyarok miatt gondoltam meg 2 személlyel igen összeül a hátulja és nem tetszik.Jobban nézne ki magasabban.
Sziasztok!
Egyszer ültem a versenyautójába.

Többször nem fogok.
belső nézetes

Eszméletlen ügyes srác!
Én vagyok a hülye hogy válaszolok ezekre a "mi lenne ha" felvetésekre.
ja, egy időben ézegettem a pickupokat, és egymillió környékén még lehasznált, ütöttkopott szarok vannak, 500ezer km-el, inkább két guriga ami nem ijesztő. Mondjuk ez is mutatja, hogy jó a technika, és hosszan tartó, de ezt meg is kell fizetni. :/
de, csakhogy ez VIP licit. a nepperek nem dolgoznak az eladónál. Ez a mi telephelyünkön az udvar végében van
És az árverős oldalakat ugye egy nepper sem nézi.
Ezeknél a sokpénz a hajtásláncban és a futóműben van, azokat pedig nem a bárdinál kell keresni. (két sz&ros rugós biztosítógyűrűért fizettem (a féltengelyek belső végein van) 2200 Ft-ot amikor még Mitsubishim volt. (persze másiké nem jó rá)
amúgy a használtautón egy kicsit kivül szebb ilyen 2 milla.
freon baártomnak bt2500 van, 300.000 fölötti futással, és kérdeztem mi a matek, aszondja kb általános karbantartás, semmi extra költség, vagy drága cucc
Én is szeretem a nagy dolgokat de azok nem ilyen alakúak.
A berlingóval kapcsolatban én nem így emlékszem.
senki nem tudja. 8-10 éve legalalább nem szervizelik a kocsikat önköltségileg. benne a bérleti díjban. amúgy kattingattam kicsit alkatrészárat kuplungszett Fabia szintjén, féktárcsa szintúgy. ízzítógyertya. mint a kettes golfba volt. a gumit lesámítva nem drágább mint a te oroszlános kocsid szerintem.
mert szép nagy. magas. dízel. tetszik. és télen még havat se nagyon kell lapátolni miatta. A Citroen Berlingót is imádtam. nagyon jó volt vezetni.
Javaslom megkérdezni a kollégáidat az eonnál hogy mennyiben vannak a Mitsubishik éves szinten fenntartásilag.
ez egy toyota. még a gumi se kopik le róla
amúgy 40 körül van 1 db gumi rá
Akkor már nem kérdezem meg hogy minek neked egy ilyen mert tudom, jáccósnak.
Csak annyit tennék hozzá hogy tisztában vagy ezeknek az alkatrészáraival? (még ha "csak" gumit kell venni rá már az sem a fábia súlycsoport )
nekem tetszenek ezek a batárok. ide dombódalra vidékre kafa lenne. és 910 e Ft-ért szerintem ajándék
Motor: megfelelő
Erőátvitel: megfelelő
Fék: megfelelő
Futómű: megfelelő
Világításjelző: megfelelő
Üvegek: megfelelő
Utastér: 3. osztály (kopott)
Karosszéria: karcos (motorházteto kavicssérult, bal ajtokon horpadások, csomagtérajton horpadások, jobb ajtokon horpadások, teton elol horpadás, karcok fénysérulések korbe, kuszobok fénysérultek, )
Hűtés/Fűtés: megfelelő
Hibatároló kód: Nincs kiolvasva