Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az egyik felvágós legendázás, a másik a rideg valóság
Az 1000em is annyit megy 240et
hidd el megy annyit 500as ment 240 et
Nem ez olyan lehetett mint a kutyasegget törlő gazdik
Egyébként az enyémnek mennyit kéne mennie? Mert énnem hinném h menne 237-et.
Á, nem vetített, csak nem értett hozzá annyira. Mondjuk én is láttam az óráját, de nekem meg csak a 20Ezres felirat maradt meg
ez olyasmi lehet, min t a 260-at menő 500-asok
ahha-ahha, akkor már máshol is erősebb kell. Igen, így jártam az OPC-vel anno. Hiába volt chippelve, azt már nem lehetett levinni az útra. Ahhoz kellett volna Torsen..ahhoz meg difi...ésígytovább
Á értem. annyira ki vannak már hegyezve,, hogy nincs nagyon tovább... Nem, haveré gyári volt, akkor egyszerűen félre mentek az infók.
az fzr 17-18ezer, a zxr 18, és a fogaskerekes cbr 20, de ott annyira kicsi súlyú a szelep, hogy ésszerű rugóerő is kitámasztja. (biztos lehetne nagyobb szelepekhez is elég erős rugót, de azt meg is kell forgatni: vezérműlánc, mechanikai veszteség..)
Egyszer, de akkor nagyon
itt már olyanok vannak, hogy kicsit emelt kompressziónál annyival icipicit közelebb kerülnek a szelepek a dugóhoz, hogy az első hajtós kör célegyenese végén nagyfordulaton, jó melegben, a hidegen simán átforgó motorban összepuszilnak a szelepek-dugók. De ha a haverod utcai motorja 19 fölött forog, akkor
Értem, egészségedre Én is azt hallottam még régen, hogy az elméleti határ a szeleprugóknál a 19000. De akkor mi van a negyedliteresekkel?
De. Egyszer
az első R6R-eknek volt 17.000 a szabályozás, és az egész világ sokkot kapott tőle milyen nagy szám, aztán amcsiban fel kellett ajánlania a hangvillásoknak, hogy aki kéri, attól visszaveszik, mert épp 16ezer felé forgott, csak az óra mutatott 17-et. A legújabb 6osok is 15-16 között szabályoznak, és bő 14-nél adják le a teljesítményt. (btw, a litereseknél a max HP 11 körül szokott lenni). 20ezreket a GP motorok pneumatikus, vagy mechanikus szelepmozgató rendszerekkel tudtak elérni csak, mert a rugók ésszerű erősséggel belebegtek volna már. (eddig ebéd közben, hamburgerkulimászosan kisujjal írogattam, azért voltam ilyen szűkszavú )
Hogy érted hogy biztos, h nem? Nem lehet őket ilyen módon tuningolni?
Köszönöm...nem értem akkor. Biztos rosszat mondott haver is.
91.9 KW 125 hp @ 14000 rpm
Max Torque

66 Nm @ 11700 rpm
Biztos vagyok benne, h nem
Enyém 8000km alatt nem ment le minimumra
Szóval, ja elvileg 20 az a plafon, pirosban... .-..Lehet hogy haveré leengedte?
Na utánna nézek már, nehogy tényleg marhaságot monnyak
0Igaz, mert csak 19Ezret Mrápedig haver 2008-as ZX6-r-je 19200-nál adta le a 125 lovat
a ZX6r sem forog 20ezret
Nekem 750 van az a legjobb . Hosszú útra és városban is jó. 5 alatt eszik, nyomatékos. De ha inkább túráznál hosszú úton akkor ezres a legjobb választás.