Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha sajnálod akkor miért hirdetted meg?
sziasztok.ha valakinek lenne Yamaha Fz400r-hez alkatrészei az kérem írjon.pár dologra szükségem lenne. :)
Szevasztok!
Hát nem hiszem,mert nyíltan ki teregette a gondját a pénzel kapcsolatban, és azt mondta nem áll rajthoz,mert a Lotus meg szegte a szerződést! Majd az utolsó futam után meg tudtak egyezni és még is rajtol! De lehet a töke tele van velük és ez is csak egy kibúvó!
sajnáltam is volna. az exupot is majdnem meggondoltam mikor lóbálták a lét
nem viszik
A dobozt lementheted róla ha olyan a helyzet, azt visszaveszem.
Biztos semmit. Megxokta már
És Mia mit szólt hozzá, hogy te is a konyhába kakiltá és pisiltél?
tökéletes lenne, de nincs. 5e pénzt pedig nemigen adnék érte ha nem muszáj. amúgy ha nincs más az lesz. Kingának kell. abból lesz a közgazda.
Úgy döntöttél, tovább tanulsz?
Gugli, torrent, pdf? az nem jó?
gyerekik. nincs valakinek meg ez a könyv véletlen?
Prezenszki József Raktározás-Logisztika
jó reggelt
Akkor spórolj tavaszig, karácsonyra elnyomsz 1-2 Airwolfot, és máris megvan a beugró a frankhitelbe
Biztosan rájöttél már, hogy jelen munkakörödben a stílus a legfontosabb
ja, de abból milla alatt nincs semmi megnézték, akkora csávó mint én, azért érdekelné. Persze most dobta be a 3hengerezést még megnéznek valami xj600ast, de az úgyis kicsi neki, és most venni akar mindenképp, mert utána nem lesz ideje.
Miával együtt cakk pakk adok érte 350 et .
1et ertek Gyulaval brejtlinghez boxer passzol
hát, ha a kutyával nem jönnek ki valakinek mennie kell (a változatosság kedvéért reggel is volt kis hányi, de ügyesen kakiltunk, pisiltünk kint, a konyhában még nemtom mit csináljak vele, miát eléggé zavarja hogy ott sertepertél a lába alatt főzés közben, reggelinél végig kunyi, (erős a gyanúm, hogy mia terroristáskodott, és sunyiban míg nem voltam itthon etette az asztalnál, mert nálam már csak alibiből próbálkozik), mostanra hosszú hunyorítások után elfeküdt a lábamnál, és halkan horkolva alszik. Úgyvélem, mint bulldog, ennyit várhatok tőle, és ezzel rendkívűl elégedett lennék a jövőben. Mármint az alvós résszel.